wczoraj o 9 rano mialem wjazd policji :/ wszystko zabrali 25 plantow w sumie. 7 w zawansowanym flo. reszta pre flowers. odzywki lampy itd. na szczescie nasiona ktore od was dostalem dalej mam uf. nie jest zle kaucja byla 400e. ale mam przerwe w growie do czasu jak nie ogarniemy nowego mieszkania bo tu juz lipa :/ zrobie pozniej fotki pobojowiska i papieru jaki dostalem. pozdro ludzie i uwazajcie na siebie
edit. jak za taka ilosc 4 godziny na dolku i 400e kaucji i tak dobrze
wogole bez filtra jechalem ale napewno zapach nie byl przyczyna bo napewno z mieszkania nie wychodzil. przyczyne znam. wlasciwie koles ktory prowadzil moja sprawe byl calkiem spoko i troche pogadalismy. wiec dojebali mnie juz 2 miesiace temu z helikopera kamera termowizyjna ! i wyobrazcie sobie ze czekali az bedzie sens wbijac! ten koles mi tak powiedzial... ech tyle dobroci poszlo wchuj a wszystko ze poskąpilem na folie :/ 3x3 rolka kolo 100e ale nie ma chuja ze helikopter Cie wybada. na mojego pecha i szczescie tutaj do tego podchodza lagodniej bo dosc czesto sie to zdaza.2 godziny dolka i 400e? to jest nic. w moim rejonie co srednio miesiac do poltora slychac glosno ze policja znalazla kolejna plantacje w piwnicy czy jakis greenhouse pelny ziola po przeprowadzce startujemy na nowo. nie poddam sie