What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Krolestwo Niderlandow-5x Fruit Spirit Fem , 2x WW Fem

klint

Active member
Veteran
spoko Urban ja prawnika nie chcialem bo odrazu sie przyznalem ze jestem uzalezniony od weedu a te "pare" krzaczkow to dla siebie :) i ze sie nie rzucalem to moze i kara niewielka? wogole akcja byla taka ze ja bylem w robocie a zawineli mojego kumpla ktory nawet nie jara. to zwolnilem sie z roboty i pojechalem wypic to piwo ktorego sam nawarzylem. sam oddalem sie w rece policji haha. zatrzymalem suke wyjasnilem cale zajscie po 30 minutach stania z nimi na ulicy "wkoncu" uslyszalem "jest pan aresztowany, ma pan prawo do lojera :p"

urban

Active member
prawnik z urzedu chuja ci da, bardzije przydaje sie jako lacznik miedzy toba a policja, co warto podkreslic nie warto zawsze im ufac, dlatego warto miec poprostu prawnika wlasnego ktory jak stanie sie cos takiego przyjedzie i wszytko wyjasni bo ty to prezentujesz raczej polskie podejscie :D 400e to sporo, rozprawy pewnie nie bedziesz mial skoro sam sie przynales, tak to bys poszedl tam za 3 miesiace dostal polskiego tlumacza i zaczol sciemniac ze jest kryzysm jaranie drogie i dostalbys 100e, pozatym nie nazywajmy tego warzeniem piwa bo nie wypada, sprawa taka sama jak mandat za chujowe parkowanie albo kradziez roweru :D ogolnie zero przypalu i nerowow, niema co wyolbrzymiac, poprsotu szukaj lepszego miejsca na przyszlosc, szczegolnie ze gdzies chyba mi mignelo przed oczami ze masz to w hotelu robotniczym, no jesli tak jest to nie bylo to zbyt przemyslane hehe

mozesz spokojnie jebnac 2/3 x 600w i gwarantuje ci ze zaden helikopter ci tego nie wypatrzy, trzeba poprostu bardziej zwracac uwage gdzie i wokol kogo sie mieszka imo.

powodzenia w nowym miejscu

p.s nastepnym razem wez nawet prawnika z urzedu bo bedziesz na niego tez kilka godzin czekal, w sumie to cie przetrzymali te 4 godziny bo powinni spisac protokul i cie odrazu wypuscic jesli nie chciales ani tlumacza ani prawnika, a wtedy wlasnie czeka sie ok 4-8h na to wszystko a tak to te kurwy sobie toba dniowke wypelnili, tak dobrze byc nie moze, niech zapierdalaja po kraweznikach a nie grzeja dupe w fotelach :D a wracajac do konkluzji, lepiej miec prawnika niz go nie miec, stara prawda :D

klint

Active member
Veteran
grow byl na prywatnej chacie w bloku na 3 pietrze. a tlumacza nie potrzebowalem bo gadam eng ;p

Finger

Outdoor grower...
Veteran
Lester jak po raz 2 wpadł mój kuzyn, to pykneli mu na noge to ścierwo. Stąd takie info
:tiphat: