What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Krolestwo Niderlandow-5x Fruit Spirit Fem , 2x WW Fem

klint

Active member
Veteran
okolo 1,5 tyg flo. fs i ww.
picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

cannamaster

Member
Klint pieknie ci to rosnie;) wyprowadziles sie juz z tego hotelu? mieszkasz w rdamie? ja pod koniec maja jade na tydzien do wiatrakow. juz nie moge sie doczekac az odwiedze moj ulubiony coffik Dizzy Duck w hadze :)aj bedzie pieknie. pozdro bracie!

klint

Active member
Veteran
juz ponad 8 miesiecy na swojej chacie mieszkam :) jak bedziesz w den haag to daj znac. 15min pociagiem i jestem. Pozdro Brachu ! :joint:

klint

Active member
Veteran
w prawym rogu stoi dolozona Amnesia Haze. dostalem od jednego typka, pachnie lepiej niz moje malenstwa ;/
picture.php

FS
picture.php

picture.php

picture.php

klint

Active member
Veteran
jest info dla filatelistow. pierwsza seria unikatowych znaczkow opuszcza gniazdo zaraz po weekendzie :wave:

klint

Active member
Veteran
powiem tak nazwa zobowiazuje. mieni sie paleta cytrusow mango i ananasa jest slodko :)
Owocowy Duch ;]

klint

Active member
Veteran
od kilku dni jade na papu ze spalonego growshopa niedaleko :) mialem obawy czy plyn od temp sie nie zjebal ale testowalem na jednej i dziala :) BUD XL i PLAGRON Alga Bloom. i taka zupa powstaje :) dziewczyny sa zadowolone..

klint

Active member
Veteran
picture.php

ten bud xl to w zasadzie same cukry. wlalem dwa razy tyle co pisze na opakowaniu i juz po 2 dniach widoczna zwiekszona produkcja zywicy :) wogole nie dzwiga pH
picture.php

picture.php

picture.php

Latest posts

Latest posts