A villanyórát azért cserélik mert a fogyasztásod eves szinten 4-5k pontosan nem tudom a számokat de senki nem fogja azt figyelni hogy neked 12ópl mindenap ugyanekkor stb... ne darázzá a spanod végett elöbb baszol ráHali! A napokban fognak villanyórát cserélni és az új már okosmérő lesz. Kicsit fosok tőle, mert ez a jószág távolról is elérhető a szolgáltató számára és 15 perces blokkokban mutatja a fogyasztást. Ez mennyire para szerintetek?
Uzsidoboz: Köszi, lehet igazad van. Amúgy igen 5k. Azért nem lenne baj, ha valaki saját tapasztalatból is megerősítenéA villanyórát azért cserélik mert a fogyasztásod eves szinten 4-5k pontosan nem tudom a számokat de senki nem fogja azt figyelni hogy neked 12ópl mindenap ugyanekkor stb... ne darázzá a spanod végett elöbb baszol rá
Egy kis színesnek a hírek között meg a valóságnak van közös metszete, de azért mégis egy saját beszámoló több használható infot tartalmaz szerintem. K. Béla (34) és társa A. Anasztázia (28) ... blabla ... felmerült a gyanú blabla hírekből kb annyit lehet tanulni, hogy inkább igyál abból nem lesz baj.Van eleg a hirekben, ami tanussagosass
Itt írt előbb lagzilajcsi, tőle kérdezd, mindent tud az órákról.Uzsidoboz: Köszi, lehet igazad van. Amúgy igen 5k. Azért nem lenne baj, ha valaki saját tapasztalatból is megerősítené
Btw bárki, nincs erre valahol valami thread? Tanulságos esetek vagy ilyesmi. Inkább tanulnék más hibájából