ZöldlombLegolas
Active member
90*90*170 sátorban szerintetek kivitelezhető egy ebb and fllood rendszer építése ?
Hey,
Csak egy gyors köszönetnyílvánítás mindenkinek, aki végigkövette a szenvedésem az idei első fotós körömet illetően. Köszi srácok!
Múlthéten megvolt a szüret, érhetett még volna, így alakult. Csak a nagyobb leveleket szedtük le, bud wash megvolt, rengeteg kosz meg bogár lejött. Jelenleg kartondobozban lógnak, 18 fokon, 62-65 % rh, egy-egy 5 w asztali ventivel szellőztetve, kb. 90-110 grammra tippelünk asszonnyal.
Side note jövőre:
-olyan strainnel menjek, ami tuti beérik az éghajlaton.
-hamarabb és nagyobb cserépbe ültessem, május közepén került 11 literesbe, július végén 50 literes cserépbe, amit fullon átszőtt.
-tápozást jobban belőni
-ha látok egy lepkét a kertben, Dipel minden mennyiségben.
-ja és nyissak egy naplót, ne itt spammeljek
Na de végül hogy érzed? Mango haze? Egésségedre.Eskü utolsó utáni. Trimmelve, kiszáradva 116 gramm lett a termés, meg 40 g trimm+ satnyább bugák. Még karácsonyig nyitogatom a befőttes üvegeket, aztán megkapják a boveda packet. Ízre,illatra kibaszott finom citrusos,fenyős, egy ideig elég lesz.
Ez az a mozgó venti? Minden szétszedhető 1x De ha nem jön le az azért mert a tengelyhez van ragasztva a p!csába. Minim 2 helyt a lapát alatt fogd meg és cibáld fel a picsába(de csak ha nyekereg és kenésre van szüksége bár kétlem mert zárt csapágyozása kell legyen) és még így is valószínű hogy 1/3 -a a tengelyen marad..Üdv!
Használ más is Garden Highpro ventilátort?Szét akarom szedni,hogy bezsírozzam,de a lapátjait sehogy se tudom letépni.Félek,hogy tönkrevágom.Esetleg ezt a fajtát nem is lehet szétszedni?
Eddig akármilyen ventim volt,mindet szét lehetett szedni.
Hát hatásra ha túlszívom eléggé leültet vagy 3-4 órára, napközben nem szívnám csak úgy szóval passz, de adja.Na de végül hogy érzed? Mango haze? Egésségedre.
Edit: hogy tudod megállni hogy ne tegyé fel képet a gubicsokról?!
Köszi!Zsír új a venti,de gondoltam adok neki kenést,mert volt már,hogy gyárilag kispórolták.Sokat rángattam,nem vagyok gyenge gyerek,de feladtam.Fostam,hogy tönkrevágom.Eszembe se jutott,hogy zárt csapágyasEz az a mozgó venti? Minden szétszedhető 1x De ha nem jön le az azért mert a tengelyhez van ragasztva a p!csába. Minim 2 helyt a lapát alatt fogd meg és cibáld fel a picsába(de csak ha nyekereg és kenésre van szüksége bár kétlem mert zárt csapágyozása kell legyen) és még így is valószínű hogy 1/3 -a a tengelyen marad..