What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

(Jurnal) Lemon Skunk 400W HPS Indoor

Skit

Member
deci pana la urma trebuie doar hranite ? :)

poi explo, nu ajunge folia la plante...am pus pt lumina sa nu ajunga la radacini :-/ ar trebui date jos neaparat chiar daca nu ajunge folia dedesup la radacini?

ma gandeam sa le mut in ghicele mari...ar fi ok sa le mut acum?

Last edited:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Daca nu e in contact cu apa ori solul ori radacinile nu e problema.
In rest, trebuie sa incepi prin a le hrani si vezi dupa daca mai sunt si alte probleme. Daca ar fi fost plantele mele sau as stii exact in ce mediu au stat poate ar fi mai usor de judecat exact ce le lipseste, dar fara sa am aceste informatii e greu.

Skit

Member
ah,,,a avut contat staniolul cu apa, intrase putina folie sub pahar si cum a curs apa din ele, a ajuns pe folie....
poi nu au avut ceva conditii prea diferite de normalitate cred... :) au stat in acele pahare cu pamant florasol (ph 7 +-5. asa scrie pe ambalaj). sub 2 cfl uri de 30w. au fost udate cand se usca pamanatu (la inceput cu apa ce avea ph 7.8 ;-/ ) asta in primele 10zile... au primit biogow doar dupa vre.o 10 zile.
acum imi fac griji ca la unele pahare sa tras pamantu de pe margine, ca si cum nu at fi destul pamanat sau presat... nu sta lipit pamantu de marginile paharului

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
florasol (ph 7 +-5. asa scrie pe ambalaj).
Eu sper totusi ca e +/- 0.5, ca altfel .. doamne ajuta sa creasca ceva ok in un pamant cu posibila variatie de 10 pe scara PH. Practic poate fi PH 7 sau de 10.000 de ori mai acid ori mai bazic. :muahaha: