What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

[Jurnal] Amnesia & OG KUSH autoflower INDOOR

sabahnur

Member
Propun sa facem un poll sa vedem cine merita premiul.

In legătură cu fetele... Chiar dacă le-am trecut pe 12/12 astea tot cresc în înălțime. Deja au 90-100 cm. :)) mai cresc mult? :))

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Pai DUPA ce treci la 12/12 se vor dubla, ori chiar tripla in inaltime, in functie de genetica.

sabahnur

Member
Maine dimineață, când dorm fetele, am sa fac modificări la tent. O sa scot extractorul afara din tent ca să nu mai ocupe spațiu înăuntru. Tot mâine arunc toate frunzele de jos galbene sau uscate și am sa le dau de băut. Sper ca nu o sa am probleme cu spațiul. Trebuie sa ma interesez de scrog? Rezolva problema spațiului?

Attachments

• 20170513_152657.jpg
    20170513_152657.jpg
    108 KB · Views: 27
  • 20170513_152653.jpg
    20170513_152653.jpg
    102.2 KB · Views: 26
  • 20170513_152646.jpg
    20170513_152646.jpg
    90.9 KB · Views: 31
  • 20170513_152640.jpg
    20170513_152640.jpg
    59.5 KB · Views: 27
  • 20170513_152627.jpg
    20170513_152627.jpg
    81.3 KB · Views: 23
  • 20170513_152618.jpg
    20170513_152618.jpg
    92.7 KB · Views: 29

gganjaabwoy

Active member
Auzi ganjule, eu chiar ma intreb care dintre cei "noi" e Sandel ...
eu mizez pe Cristocel

@saba...nu taia nici o frunza...lasa-le acolo...cad ele singure...cat despre scrog...da ar putea fi o solutie...si nu mai umbla la ele cand is pe intuneric...asta daca vrei sa ajungi sa si fumezi ceva.

sabahnur

Member
Pai explo zicea sa umblu și sa ud pe intuneric. Tu zici pe lumina. Și cu taiatu, sunt frunze care doar dacă suflu spre ele cad. Alea am sa le iau.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Uai, pe-ntuneric foliarul uai... Udatul normal pe lumina. Si umbli si tu la sfarsit de ciclu (de zi), na, nu la mijlocul lui, daca chiar trebe foliar. Stomatele sunt inca deschise atunci, imediat cand se termina. E drept, eu la LEDuri distribuite nu am sesizat probleme de la picaturi fine, dar mai bine sufli in iaurt.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Eu ti-am zis sa nu le mai deranjezi pe intuneric si sa nu dai foliar pe lumina. Ce concluzie ai tras tu, e treaba ta, dar nu e ce am zis eu.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Dupa ce te trezesti tu, sau ele? Cand te trezesti tu e avantajos, ca uzual ai vezica plina :p

bajcus2

Active member
Maine dimineață, când dorm fetele, am sa fac modificări la tent. O sa scot extractorul afara din tent ca să nu mai ocupe spațiu înăuntru. Tot mâine arunc toate frunzele de jos galbene sau uscate și am sa le dau de băut. Sper ca nu o sa am probleme cu spațiul. Trebuie sa ma interesez de scrog? Rezolva problema spațiului?
bueatifull plants

jtm

Some kind of shaman
Veteran
E tare jtm ăsta. .E mereu pe caterinca...pun pariu k e spart

Nope. Jtm s-a lasat de iarba. E p-aici ca pe un forum de agricultura. Cu caterinca, asa e el. Plus, ca mai sunt si alte plante care il mai veselesc, mai o salvie, mai un busuioc, mai o menta, mai o lavanda, alea care nu vreti voi a le fuma impreuna cu iarba. Pentru terpene macar... :D

K

katadyn

Tu te ai lăsat de iarba?sau iarba de tine?oricum chiar dacă te ai lăsat de crescut iarba ne bucuram k ne ajuți pe noi astia fără experienta..Mai cu un sfat.ba cu un intake:)).Mai cu o caterinca ..Sunt bine venite toate