ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here.
Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!
Aveți vreo idee de scrog. Adică de unde sa cumpăr plasa sau cum sa o fac? Și cum sa o pun în practica. Din câte știu eu... Pui plasa la nivelul canopiei și "împletești" planta prin ochiurile de 10 pe 10 cm.
Eu as lasa-o sa creasca cum poate de acum incolo. Mi se pare stress mai mic decat daca o tai. Daca nu ar fi in flower, ar fi ok, dar asa, daca inca nu ai facut-o, eu zic sa o lasi asa. Exceptand cazul ca a revegetat, vorba lu' ganja. Bine, nefiind avansat in flower, poti incerca sa revii in veg, sa ii faci un topping, si sa o mai tii una - doua saptamani ca sa isi revina, maxim ti-o face niste oua acolo, nu stiu...
Tinctura. O usuci, o decarboxilezi, si o faci tinctura. Nimic nu se pierde. Bine, merge si omleta, tocana, canaghee, etc...
Caci da, e big macho...
Sigur, mai ai varianta sa faci seminte. Sau si mai bine, daca ai o camera separata, il duci acolo, il lasi sa faca nitel polen, il aduni, si polenizezi ce vrei tu. De la hermie nu recomand, acolo clar tinctura, exceptand situatia (mai rara) ca are putine oua si te risti sa le culegi mereu, caci asta se poate, da' tre' sa fii cu lupa pe ea...
Ce atata panica? Credeam ca ai o poza cu un ofiter DIICOT intre plante...
Adevarul ca masculul ca masculul, dar hermie-ul... ti l-ai cerut, ca sa zic asa...
A, si pentru panica, e simplu: te lasi de iarba. Sau treci pe water curing