What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Jimy x Purple strains!

ZoldOvezet

Active member
O.G1

picture.php

Ő A KIRÁLY!!!

minden pisztil hófehér...szinte alig halt el idáig,öröm illatozni olyan telidús mentás cédrusos fenyves illata van hehe de nem tudom megmondani az a helyzet annyira összetett az ízvilága, 7-8 főcsúcs 50 centi hosszan ugyanúgy alkarosak

O.G 2

Ő MEG AZ ASSZONYA

picture.php

kiköpött ugyan az illatra is mint az OG1 szìnük zöldes-lila..közelebbről egyértelműen lila mind a kettő mindene megegyezik az 1es példánnyal nyajjam ki neki

ZoldOvezet

Active member
szotyi yeti ? mennyi még az annyi ? :D

van még idő báttyája hehe 48.napnál járunk ma a héten még kapják a tápot,utánna 2 hétig only alanature csapvíz és véége...:D
annyit változtattam,hogy a 2 középsőt hátra tettem a 2 hátsót középre :)

picture.php

wh1p3dm34t

Modortalan
Supermod
Veteran
🦫 Special 🍆
csapvíz ? jó lesz az ? pk t ne hagyd ki... bőven elég utolsó 5 napot flusholni

ZoldOvezet

Active member
csapvíz ? jó lesz az ? pk t ne hagyd ki... bőven elég utolsó 5 napot flusholni

idáig nem lett bajuk..sőtt.mostanában kezdek félni h valamelyik beránt és feltöri a csokapik raktárat xDDD arra a pkra meg nézek valamit..lenni kene itt plagron pk 13-14nek

ZoldOvezet

Active member
Csak h dobjak valami az üvegbe is kikaptam az OG3at (felső sor) meg a BW1-et.

picture.php

OG3 nyers szárastól 400 gramm

Blue Widow nyers száraztól 368 gramm

5 nap múlva tudok rendes súlyt mondani :)

OG3 főcsúcs

picture.php

ZoldOvezet

Active member
Az komoly, van itt manna rendesen :D örülnék ha nekem a 2ről lejönne annyi mint neked egyről xD
Szép!

szag is lett betyárosan,ahh :D

hát majd látjuk mennyi lesz,én nem tippelgetek,hagytam rajta trimm levelet is nem mindent vágtam le...ez amúgy nem az összes..van egy tálca popcorn is de azt minek fotózzam..az a kettőről 70-80 gramm összesen szárak nélkül vizesen :)

RAGGIE BLOODLINE <3

MuLLeR

Active member
Dikkaaaz már le is szedted xD Nem bír a pali magával! Hány naposan szedted? Na csak kiszámolom... 55? :)

Latest posts

Latest posts