What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Jimy x Purple strains!

ZoldOvezet

Active member
Alakulnak, a hetvegen johet a kaszas ezekert is. :biggrin: Ez melyik feno, a POG 2?

tudsz mindent ghóré ;)

picture.php

Ittvan egy közeli az x18ról :D

itt meg romlik a farhát:

picture.php

ZoldOvezet

Active member
Blue Widow 1 : Szárazon,üvegben 66 gramm.

O.G3 szárazon üvegben 92 gramm :)

A két legkisebbről összesen 158 gramm idáig..:)

teljesen meg vagyok elégedve a produkcióval..sőtt nagyon is :)

bw 2 x18 már szárad..5nap múlva folytatom

külömböző okok miatt a nagyobb ogkat is távozásra kellett késztetni...ezek visznek meg hoznak megmondom az őszintét én hagytam volna még de közbejöttek olyan nem bekalkulált eszoc problémák ami miatt kénytelen voltam ezt a döntést meghozni

.
picture.php

Last edited:

ZoldOvezet

Active member
BW2 száraz súly 54 gramm
X18 : 76 gramm

Ez meg a 2 nagy ogról jött le :

picture.php

236 gramm :)
nemtudom melyik mennyit hozott,mert egy soron száradtak..de nem is érdekel melyik mennyi...szerintem sok :)

A végleges száraz súlyok :

Blue Widow 1 : 66 gramm
Blue Widow 2 : 54 gramm
X18 : 76 Gramm
OG 1(felezős alapon) : 118 gramm
OG 2 (-||-) :118 gramm
OG 3 : 92 gramm

Ami összesen : 552 száraz rügy tesó..
ez jóval több mint amire én számítottam..nagyon nagyon boldog vagyok,hogy ennyi gecizés meg szopózás után ezek a növények így viszonyozták vissza..soha álmomban nem gondoltam volna..de what már jóelőre megmondta

Köszönöm mindenkinek aki betért,most egy időre pihenek bennt de ahogy eljön a hidegebb időszak visszaizzítom de készülök egy outdoorral is. A magokat egyértelműen a Huba támogatja :D

kössz a figyelmet béke

jah...és kössz mindent karóbahúzó-Vlad legyél szerencsés tesó!

Latest posts

Latest posts