What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Jimy x Purple strains!

ZoldOvezet

Active member
26. nap

26. nap

Blue Widow 1

picture.php

Blue Widow random

picture.php

Blue Widow 2

picture.php

Blue Widow 2 random

picture.php

ZoldOvezet

Active member
31. nap

31. nap

picture.php

picture.php

picture.php

Elég szépen elkezdtek dagadni,Nitrogénhiány füstöl egy kicsit de túlélik garantálom..nagyon kristályosak,nagyon karakteres illatok terjengenek de ez egyértelmű 3 fajtánál :D Nagson kíváncsi vagyok a végére...ezek vajon mennyit fognak még dagadni?:D

wh1p3dm34t

Modortalan
Supermod
Veteran
🦫 Special 🍆
dagadni ? még attól messze van--
20 napig még nőjjenek csak így, aztán lehet rippenezni kb 60-70 re lesz dagadás :D

ZoldOvezet

Active member
35.nap (tnapi képek)

35.nap (tnapi képek)

Sárgulás ugyan úgy van hiába emelném az egekbe a tápot csak égetné őket...zöldebb sose lesz már de nem is bánom amíg szemmel láthatóan extrán nőnek a budok :)

picture.php

what szerint ő az x18,én idáig Og3nak hívtam :

picture.php

Og2 :

picture.php

Teljesen növényes képek mindről majd a 40. napon,azaz jöv. hét kedden! :)

wh1p3dm34t

Modortalan
Supermod
Veteran
🦫 Special 🍆
ja inkább ideírom,
virágzás 3/4-nél.. mi a herbálosistenfaszáér ne kéne sárguljon .. ?
épp annyi ntrogén juttatsz be, amennyi feltétlenül muszáj, és szép lassa n megeszi magából.. pont ez a cél.. nem az hogy salátát nevelj még a 123. napon is jöjjenek a szép zőőőd levelek.. leveleket szívnál meg szárakat? megoldható, van épp elég elbaszott közeg és táprecept, lehet szép méregzöld az egész .. de jó az neked ? vagy miért is ne kéne örülni, hogy sárgul ?

szóval a sárgulás annak a jele, hogy lassan, de biztosan felhasználja, a kurvasokáig 18 óra alatt vegeltetett, iszonyatos mennyiségű raktározott tartalékot

mondjam még máshogy ? mert lehet ragozni :D

what_can_there

Well-known member
Annyi kiegeszitest irnek, hogy ez meg csak a viragzas fele es nem a 3/4-e (a tervek szerint van meg vissza bo 4 het), valamint en javasoltam, hogy adjon tobb nitrogent, ha nem igy lett volna, akkor mar viragzoba kapcsolas utan 2 hettel kisargultak volna teljesen, annak meg nem sok ertelme van szerintem. A tultapozastol nem felnek kulonosebben organikus tapokkal nem lesz olyan egyszeru kiegetni a novenyt.

ZoldOvezet

Active member
hát én nem tudom de szerintem az advanced hydroponics of holland táp nem organikus..
1.5-1.6 mili growot teszek 2-2.2 bloomot meg 1.2-1.3 microt a literhez ha ezek az értékek felé megyek egyből jön a burn

picture.php

wh1p3dm34t

Modortalan
Supermod
Veteran
🦫 Special 🍆
még 4 hét ? fele kész lesz hamarabb(feltéve ha nem kap egy jó adag nitroturbót :D), ez lassan hosszabb lesz mint hungróboj köre :D

ZoldOvezet

Active member
még 4 hét ? fele kész lesz hamarabb(feltéve ha nem kap egy jó adag nitroturbót :D), ez lassan hosszabb lesz mint hungróboj köre :D

mert te mennyi időt mondassz?

levágtam az x18ról egy kisebb budot legalulról amin a pistilek elhaltak és csupa kristály..hát..nem igazán vágott meg az az igazság :D ezt csak azért mondom h tudd mi a helyzet ÉN szerintem kell neki az az 1 hónap :kos: <-valahogy így xD

Na várjál...xD begyujtottam azt a dekket es elovett a hascsikarás visszaszivtam amit mondtam..JO lesz ez de mit is vartam 3 nap szaradas utan

Last edited:

wh1p3dm34t

Modortalan
Supermod
Veteran
🦫 Special 🍆
legalurrú ? onnan ahuna fényt csak a felső rész meséiből ismerik ? elmondok egy titkot a felső rész felé emelkedik a hatóanyag koncentráció...
úgy manipulálod a tápokkal, ahogy akarod.. húzhatod még 2 hónapig is...

ZoldOvezet

Active member
Megígértem a 40 napos updatet csak elfelejtettem feltölteni..bekereltem megint mint a szar

BW1

picture.php

Illata narancsos,a pisztilek már több helyen narancssárgák és tiszta kristály.

BW2

picture.php

Ő is ugyan az mint a másik..mindenben egységesek,hozamra,illatra,küllemre,budformára..

De jöjjön a szebbje

OG 3

picture.php

kb 9-10 darab 30-40 centi hosszúságú főcsúcsa,alkar vastagságú budokat csinál...szerintem eszméletlen kinézetre,alakra..

X18

picture.php

én csak úgy hívom h báró..szerintem ö a leges legkristályosabb az összes közül és ő is fog a leghamarább beérni,mert rengeteg pisztil elbarnult de még ígyis többletben van a fehér.. a főcsúcsot éppen h átérem marokkal olyan 50 centi+van 4-5 mellékág ahol ugyan ezen a hosszon picivel kisebb vastagságba van még neki érdemes virágzata.

Budja:

picture.php

Latest posts

Latest posts