What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Jimy x Purple strains!

ZoldOvezet

Active member
Fehéregyensúly. Ilyen beállítást keress!

ilyenek vannak csak...

picture.php

Charass

Active member
Az a WB az! White Balance. Azt kéne 2000K körülire belőni( asszem annyi a hps) Vagy amennyire lehet.

ZoldOvezet

Active member
5.nap

5.nap

Látható jelei vannak a virágzásnak :)
annyira veszélyesen nem nyúlnak,ami nyúlt azt ma lenyomkodtam..hnap újra ami kiáll nagyjából egy szintűen vannak...

próbálkoztam a kamera beállítással,nemsok szerencsevel..majd csinálok lekapcsoltlámpás vakusképet :)

nagyon sokat isznak ezért vigyázok a táppal..van 1-2 sárguló alsóbb levél mindnél a többi szép egészséges meg belül is van pár..legközelebb teljesen másképp csinálom ezt a veg/tőszámot mert ez így nem kényelmes :D

picture.php

ZoldOvezet

Active member
8.nap

8.nap

Összkép:

picture.php

X18:

picture.php

picture.php

BlueWidow 1:
Nagyon el volt hanyagolva..ha legközelebb toppolásba gondolkozom max 4 növény és tuti kell háló,mert ennek így értelme nincs

picture.php

BW2:
ugyan ez

picture.php

Handmade

Member

Egy-két kérdés veg-ben MH vagy a led-a jobb? (olcsobb)
A ledes lámpának mi a neve és hol tudok ilyet venni?(hány w-s?) Linkelnéd esetleg? (aliexpressen láttam ledes lámpákat csak nem merek venni mert lehet szar...)Még valami a sátrad mérete mekkora és mi a neve? előre is köszi a választ!

ZoldOvezet

Active member
Egy-két kérdés veg-ben MH vagy a led-a jobb? (olcsobb)
A ledes lámpának mi a neve és hol tudok ilyet venni?(hány w-s?) Linkelnéd esetleg? (aliexpressen láttam ledes lámpákat csak nem merek venni mert lehet szar...)Még valami a sátrad mérete mekkora és mi a neve? előre is köszi a választ!

szia :) ez hps és nem mh,de szerintem ha egyforma méretű legyen az hps,mh vagy led mind a 3 ugyan olyan jó..ezzel a hpssel még nemsok tapasztalatom van, a led neve MarsHydro 300 ami 145+-10watt ez a pontos a gyártó szerint...

https://m.ebay.de/itm/Mars-Hydro-300W-LED-Grow-Light-Voll-spektrum-Lamp-licht-Pflanzen-Blumen-Gemuse/310850773085?hash=item486026605d:g:KpkAAOSwGHJaYZjW

a sátor neve MarsHydro szintén 100x100x180-As

https://m.ebay.de/itm/MarsHydro-Tent-Zelte-Indoor-Reflective-Growbox-Hydroponic-GrowRoom-Gewachshaus/312004917927?hash=item48a4f13aa7:m:mm8-a0QanODu6SWeq_HBGFQ

ZoldOvezet

Active member
Most indul az átváltozás.

12. nap

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

hogyha dagadnak a bugák levágom az utat máma este kopogtatok zavard el az urad :D

Last edited:

ZoldOvezet

Active member
15 nap virágzás

Ha jobban megnézitek ti is úgy látjátok,hogy LILULNAK?????

picture.php

picture.php

Tudom tudom szomjasak nagyon de kaptak 2 litert hagy nőjjenek nagyra a papának tápos vizet kaptak. 1.2 mili grow (vonom el a végéig hetente) 2mili (ez a végéig marad) 1 mili micro (marad a végéig) a kovetkezo tapos locsolas szerdara utemezem viszont minden nap kapnak simavizrt 1-1.5 liter...

picture.php

Ez csak a 3 nagy Purple OG a hátsó 2 meg a bal oldali ha szemből nézzük) a jobb oldalon meg az x18 ,az x18 on még nincs színváltozás na hátha bízok lesz valami de amúgy gyönyörű szép és neki van / lesz a legnagyobb gubája

picture.php

fatherearth2011

Member
ICMag Donor
Just checking in

Just checking in

We love the purp too, can’t wait to see you flowers
album.php

Attachments

• 5D7DF037-93D3-4492-B395-9C2AE22B8E6A.jpg
    5D7DF037-93D3-4492-B395-9C2AE22B8E6A.jpg
    87.3 KB · Views: 36
  • 1C684057-DFBE-49BB-9578-002124BDFC50.jpg
    1C684057-DFBE-49BB-9578-002124BDFC50.jpg
    129.1 KB · Views: 32

little guru

New member
LG

LG

High!

Szépek és egészségesek.
A Kush jelleg mellett meglehetősen sativásak is.
Prémium minőség várható tőlük. De szerintem a végére nem lesznek lilásak.
Ami csak egy dolog... de lehet, hogy tévedek.

Béke!

ZoldOvezet

Active member
A kis fellépő Zn hiányt kis micro táp emelésével rendbehozom. Nagyon hamar elkiabáltam ezt a maradok 1 milinél micrónál dolgot...1.4-1.5re felemelem csak nagyon új még minden..de korrigálom :D

Latest posts

Latest posts