nol said:według mnie to jest mit to całe posypywane zioło .to jest cos takiego jak dilerzy rozdający narkotyki za darmo żeby uzależniac . Mamy wolny rynek i żaden szanujący się diler nie psuje swojego towaru bo klienci by sie na niego wypieli. a poza tym jezeli byłby jakis dobry patent na zwiększenie objetości zioła bez wyrażnej straty na jakosci to bym o tym wiedział
Ogrodnik-PL16 said:Hodowca85 - Feta sie nie pali <lol> .. no czlowieku chyba niewiesz co mówisz... fete palona uzaleznia prawie jak cygary i sie ja pali jak bys nie wiedział znam duzo ludzi co pala fete wiec z palca sobie tego nie wyssałem... dycha fety kosztuje 200zł i jest tego ilopsciowi 1.5 razy wiecej niz ziola bo jest letsza a 10g fety mzoesz nawet posypac do 100g palenia ktore pozniej nawet w miare klepie jesli bylo nia jakies gowno posypane.. i kupuja to takie gowniarze ktore nie wiedza jaka jest faza po prawdziwym ziolku i mysla ze ta faza jest po paleniu a tak naprawde jest po fecie
pozdro
Cinnamon said:@Dr. Diamonds - never again smoke on location. You must know about it !
eh this is Poland. "secret service" are everywhere. they don't to look how regular policeman...Dr.Diamonds said:I almost always smoke on location... smoking in the basement hiding from society is no fun. I like hitting the Molo or the 'staro miasto' in Gdansk, having a smoke, and going out for a nice dinner, coffee, whatever...
but again, i am not a kid, and Police don't usually bother my girlfriend an I
ReQuIeM dReAm said:
alijah said:A zrob test smakowy, zjedz troszke, zobacz czy słone i czy nie zgrzyta miedzy zebami
1337grower said:Jej już nic może nie piszcie bo się tylko wkurwiam jak to czytam i smuce...jaki człowiek był głupi , ile ja kasy wydałem na te małe i chujowe ilości zioła , haszu gowno wartego i chuj wie jak zrobionego wiedziałem o tym ale tak miałem w bani nasrane ,ze poprostu musiałem kupic cały mój świat sie krecił w okol bakania i kombinowania kasy na bakanie iogolnie dragow 2 lata tak sie bujałem robiać przykrości i zajebiście wielki gwózdz wpierdalając ludzią w serce dla których byłem wszystkim i którzy widzieli co ja robie i składali ręce heh...( ...masakra, nie kupujcie , sadzcie i hodujcie .....
spida i tab sów nie żryjcie to kisiel robi z mozgu ,ze juz nie wspomne o zdrowiu...ja sie bardzo przejechalem jesli chodzi o zdrowie...moje serduszko jest slabe bardzo....(( a wszystkim wam polecam piosenke w prawdzie spiewaja tam o czyms innym alw warto wmowić sobie ,ze feta i inne gówna i gówno warte palenie z chuj wie czym jest tym tematem w tej nucie heh) Trzyha - Aluminium , bardzo to pioseneczka dala mi do myslenia , jestem czysty juz ponad rok od wszystkiego, fajki nawet rzucilem przez tą nute heh ,pozdrawiam dobranoc
gelowas said:Mr.T, gadasz glupoty, co z tego ze przecietny klient nie ma w domu wagi (jubilerskiej nie potrzeba, wystarczy do monet za 50zl), przypuscmy, ze masz 1kg jarania, robisz z tego 20x 50g, jezeli poprzez piasek zwiekszysz wage o 20% to zrobisz 4 dzialki wiecej, jestes 3,2tys do przodu, golfII albo laptop jak sie patrzy. Proste, ze ty wolalbys kupic gramik czysty, ale mniejszy wagowo, 10 rak przez ktore przechodzi towar zanim trafi do ciebie tez by tak wolalo, niestety nie kalkuluje sie taka zmiana temu co hoduje, stad polecam sobie zahodowac prywatnie.