What's new

Infók, kérdések a fórumról

Son of Soil

Member
Ne itt náciskodjál már!!! Asszed menő, hogy hitler születésnapján regisztrálsz mindenhova?
Heee? A rohadt fasiszta fajtádat aztat he! :D

wh1p3dm34t

Modortalan
Supermod
Veteran
🦫 Special 🍆
hagyjadmá a hülyeségedet.. ez kizárólag kovács béla tiszteletére lett így.

Son of Soil

Member
A történelem ismétli önmagát. Furcsa az a név egyezés, a Kovács Béla ritka név és , hogy kettő is született egy évszázadon belül, számomra meglepő.
Elnézést kérek az okozott kellemetlen pillanatokért.

"Hi,I've created an Hungarian Chatroom. You must first go to the Main Chatroom, then click on the door to go to the Hungarian Chat.Also it's not easy. Most browsers have problems due to our encryption (which is not https for chat).So you must tell the browser not to block the page and some ppl must tell it to allow adobe flash for it to work."

Nem mintha megérdemelnénk de kérésemre kaptunk chat szobát meg választ a nem működő chatekre...illetve lenne lehetőség a fordításra is. Hisz zkn is sok ember még regisztrálni se tudott máshova angolul.
Sokat tanulok mióta nem írtam például hogy elvittek meg saddal egymás alteregói vagyunk. :D Engem az oktalan poén bannolásom cseszett ott fel semmi más. Wh ötlete volt hogy jöjjünk ide én meg csak elkezdtem érdeklődni. Na króm amúgy nem hogy járok te nyomorult de futok is már balesetem óta. ;) Szóval ez nem jött be kislány. :D

"Hi,I've created an Hungarian Chatroom. You must first go to the Main Chatroom, then click on the door to go to the Hungarian Chat.Also it's not easy. Most browsers have problems due to our encryption (which is not https for chat).So you must tell the browser not to block the page and some ppl must tell it to allow adobe flash for it to work."

Nem mintha megérdemelnénk de kérésemre kaptunk chat szobát meg választ a nem működő chatekre...illetve lenne lehetőség a fordításra is. Hisz zkn is sok ember még regisztrálni se tudott máshova angolul.
Sokat tanulok mióta nem írtam például hogy elvittek meg saddal egymás alteregói vagyunk. :D Engem az oktalan poén bannolásom cseszett ott fel semmi más. Wh ötlete volt hogy jöjjünk ide én meg csak elkezdtem érdeklődni. Na króm amúgy nem hogy járok te nyomorult de futok is már balesetem óta. ;) Szóval ez nem jött be kislány. :D

Az a baj, hogy kell hozzá a rank igyis, hogy betudj lépni a mainchatbe tehát elkell kezdjek mégtöbbet offolni!? :chin:

Az a baj, hogy kell hozzá a rank igyis, hogy betudj lépni a mainchatbe tehát elkell kezdjek mégtöbbet offolni!? :chin:
Én inkább a tartalom generálást javaslom hisz nem véletlenül van feltételhez szabva a használat. Ha itt nincs érdemi mondanivalód ott mit akarsz? Légy hasznára a fórumnak mert ha csak off van úgyis töröltetve lesz elöbb-utóbb aztán b*szhatod hogy hány off hszed van.

iwantmorebuds

Active member

Segitek a forditasba majd dobj egy pm-et!

Én inkább a tartalom generálást javaslom hisz nem véletlenül van feltételhez szabva a használat. Ha itt nincs érdemi mondanivalód ott mit akarsz? Légy hasznára a fórumnak mert ha csak off van úgyis töröltetve lesz elöbb-utóbb aztán b*szhatod hogy hány off hszed van.

Igazad van, azt kéne, de abba még nem tudok résztvenni sajna..
A közösségbe viszont részt akarok venni amig elnem kezdem énis a turpisságokat. Elhiheted énis örülnék az érdeminek mert eddig csak a szarakodások mennek csak..
Már csak 3 honap és otthon vagyok ;)

Tema cimet nem lehet javitani?:D
Segítség kezdőknek - kérdéssor (Első Hsz-t olvad el!)
Nem elkurtam??:D

Jelentsd a saját első hsz-ed angolul írd le pontosan hogy mire akarod cserélni és megcsinálják.
Hogy pontosítsak a topik nevet magyarul írd le pontosan csak a cserét kérd angolul. :D

Gandalfi

Member
Inkabb nem:
Note: This is ONLY to be used to report spam, advertising messages, and problematic (harassment, fighting, or rude) posts.

DonJoo

Member
Megnyugodtam,hogy nem tűntél el gondos :D mondjuk gondoktam,hogy csak a gyökérarcuu tlálta ki hogy elvittek:laughing: