Hát 50 posttól jár a chat :)
wh1p3dm34t Modortalan Supermod Veteran 🦫 Special 🍆 Mar 30, 2016 #82 az ok, de kb mindenki azt mondta, hogy nem látja nem jelenik meg nem tudja használni stb... de müködik nyugi.
az ok, de kb mindenki azt mondta, hogy nem látja nem jelenik meg nem tudja használni stb... de müködik nyugi.
Medicropper117 Active member Mar 30, 2016 #83 Jólvan ne legyen olyan nagy arcod. Lesz szólva annak a Zsoltnak, majd az ad a szádnak=))
wh1p3dm34t Modortalan Supermod Veteran 🦫 Special 🍆 Mar 30, 2016 #84 neeeee, csak neki ne... neki vannak kaccsolatai.
W what_can_there Well-known member Mar 30, 2016 #85 Nezem en is, de a privat uzenet funkcio nem mukodik, avatart nem tudok cserelni es a chatet sem latom, nem valtozott semmi, miota elertem az 50-et.
Nezem en is, de a privat uzenet funkcio nem mukodik, avatart nem tudok cserelni es a chatet sem latom, nem valtozott semmi, miota elertem az 50-et.
wh1p3dm34t Modortalan Supermod Veteran 🦫 Special 🍆 Mar 30, 2016 #86 chattel kellett matatni csak, de az is két kattintással megoldódott, pm meg akkor lett jó, amikor újra bejelentkeztem, miután megkaptam a szintet
chattel kellett matatni csak, de az is két kattintással megoldódott, pm meg akkor lett jó, amikor újra bejelentkeztem, miután megkaptam a szintet
G Gandalfi Member Mar 30, 2016 #87 Huh, ti már ilyen nagyok vagytok? Lesz magyar csevegő is vagy az eluszott GK nagymesterrel együtt? Vissza jön még vala?? :'-(
Huh, ti már ilyen nagyok vagytok? Lesz magyar csevegő is vagy az eluszott GK nagymesterrel együtt? Vissza jön még vala?? :'-(
wh1p3dm34t Modortalan Supermod Veteran 🦫 Special 🍆 Mar 30, 2016 #88 ahogy néztem nem igazán van kihasználva a main chatroomon kívül a többi, plusz van privát chatelésre is lehetőség.
ahogy néztem nem igazán van kihasználva a main chatroomon kívül a többi, plusz van privát chatelésre is lehetőség.
wh1p3dm34t Modortalan Supermod Veteran 🦫 Special 🍆 Mar 30, 2016 #90 hát kb.. most is lobbyba vannak 9-en, az összes többi teljesen üres
G Gandalfi Member Mar 31, 2016 #92 Csak a Zsootit ne! Azt rebesgetik hogy a fasza helyett is pillangó kés van.
wh1p3dm34t Modortalan Supermod Veteran 🦫 Special 🍆 Mar 31, 2016 #93 jóvan.. nekem is van ám titkosfegyverem.. a lumper!! lejöttök bátonyba... majd megszoptat tikteket mint a kismalacokat!!! ózdon lehettek menők a sinterek között. de nem BÁTONYBA
jóvan.. nekem is van ám titkosfegyverem.. a lumper!! lejöttök bátonyba... majd megszoptat tikteket mint a kismalacokat!!! ózdon lehettek menők a sinterek között. de nem BÁTONYBA
iwantmorebuds Active member Mar 31, 2016 #97 what_can_there said: Nezem en is, de a privat uzenet funkcio nem mukodik, avatart nem tudok cserelni es a chatet sem latom, nem valtozott semmi, miota elertem az 50-et. Click to expand... Pm 75 felett, szerkesztes 80 felett
what_can_there said: Nezem en is, de a privat uzenet funkcio nem mukodik, avatart nem tudok cserelni es a chatet sem latom, nem valtozott semmi, miota elertem az 50-et. Click to expand... Pm 75 felett, szerkesztes 80 felett
wh1p3dm34t Modortalan Supermod Veteran 🦫 Special 🍆 Mar 31, 2016 #98 pm nekem volt 50 től a chattel együtt.
G Gandalfi Member Mar 31, 2016 #100 WHIPEDMEAT said: pm nekem volt 50 től a chattel együtt. Click to expand... [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Join Date: Apr 2009 igy azert egyszeru [/FONT]
WHIPEDMEAT said: pm nekem volt 50 től a chattel együtt. Click to expand... [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Join Date: Apr 2009 igy azert egyszeru [/FONT]