Butelka
Member
Ok - wielkimi krokami zbliża się czas kiedy to grower musi wrzucić coś do ziemi..
Jako, że właśnie nadchodzi czas na mój indor chciałbym Was drodzy koledzy zaangażować do mojego przedsięwzięcia.
Moja szafa na 6 sadzonek potrzebuje wnętrza w postaci roślinnej. Cała reszta już jest, a do zamknięcia drzwi boxa potrzeba tylko nasion.
Tutaj postanowiłem skorzystać z Waszej wiedzy...Moim celem jest umieszczenie 5 nasion femi oraz 1-2 regularnych dla wykorzystania możliwości jakie mam.
pytanie? Jakie nasiona femi wybrać..? Jakie odmiany polecacie...?
początkowo chciałem aby w boxie panowała różnorodność, ale nie ma opcji zakupu pestek po 1 szt. Przynajmniej w banku który preferuję
do dyspozycji mam nasiona Dutch Passion, White label oraz Eva Female Seeds...
Co waszym zdaniem powinno znaleźć się w boxie? Co jest dobre? Czego warto spróbować...? oczywiście wszystkie głosy mile widziane
Box ma wymiary 80cm x 60cm x 180
Lampa Hps 250 w z szybą
Wentyle to 2x 100mm (łazienkowe) 1in + 1out
Donice 11L
Temp około 28-29stopni C
Wilgotność od 48 do 60 %
Dadatkowy wiatrak średnicy 20cm - mieszanie powietrza
czekam na Wasze opinie i sugestie
dzięki
Big upp
Jako, że właśnie nadchodzi czas na mój indor chciałbym Was drodzy koledzy zaangażować do mojego przedsięwzięcia.
Moja szafa na 6 sadzonek potrzebuje wnętrza w postaci roślinnej. Cała reszta już jest, a do zamknięcia drzwi boxa potrzeba tylko nasion.
Tutaj postanowiłem skorzystać z Waszej wiedzy...Moim celem jest umieszczenie 5 nasion femi oraz 1-2 regularnych dla wykorzystania możliwości jakie mam.
pytanie? Jakie nasiona femi wybrać..? Jakie odmiany polecacie...?
początkowo chciałem aby w boxie panowała różnorodność, ale nie ma opcji zakupu pestek po 1 szt. Przynajmniej w banku który preferuję
do dyspozycji mam nasiona Dutch Passion, White label oraz Eva Female Seeds...
Co waszym zdaniem powinno znaleźć się w boxie? Co jest dobre? Czego warto spróbować...? oczywiście wszystkie głosy mile widziane
Box ma wymiary 80cm x 60cm x 180
Lampa Hps 250 w z szybą
Wentyle to 2x 100mm (łazienkowe) 1in + 1out
Donice 11L
Temp około 28-29stopni C
Wilgotność od 48 do 60 %
Dadatkowy wiatrak średnicy 20cm - mieszanie powietrza
czekam na Wasze opinie i sugestie
dzięki
Big upp