LukiPlayer said:Widzę ,że nikt nie hodował chyba tego alaskan ice.. Z tego co wyczytałem ma aż 22 % thc Tak więc zaryzykuję kupno tych nasion, jakby ktoś coś mógł podpowiedzieć co do tej odmiany to proszę pisać Stryju ten blanciorek niczego sobie
RaStart said:Jak tak bardzo wierzysz tym opisom i nigdy nie uprawiałes to nie patrz na THC level tylkoszukaj odmiany gdzie bedzie napisane: "...ideal for begginers.."
hehe .podobno juz zrobiłes boxa?? wez jakies fotki wrzuc pokazac
pozdr
Bfc said:LukiPlayer to ze nikt z obecnych tutaj nie uprawial tej odmiany, nie znaczy ze nie mozesz sie niczego dowiedziec. Wystarczy zobaczyc czego jest to cross, White widow i Pure Haze o tych odmianach poczytaj i wyciagnij wnioski co moze wyrosnac. Odmiana zapowiada sie dobrze tyle ze pewnie flo bedzie troszke trwalo, do cierpliwych swiat nalezy . Pozdro
Oby nie.Pod 400w ładnie mam nadzieje pojdaMr.TopTop said:ja myślę że to będzie trwało wieki pozdro top )
witam poszukuje wszelkiej informacji schematow,projektow ,linkow na temat dozowania CO2 z butli Za pomoc dziekuje pozdrawiam
szkodnik said:witam poszukuje wszelkiej informacji schematow,projektow ,linkow na temat dozowania CO2 z butli Za pomoc dziekuje pozdrawiam