melon ! czepiasz sie korwa szczegolw... albo sadzisz rosline, albo zament? co wybierasz?.
pozdro
p.s......
pozdro
p.s......
elo troche trudne pytanie bo nie wiadomo jak dane rosliny w danej uprawie by sie zachowaly w tych samych warunkach przy jednym zestawie nawozow i drugim. ogolnie jedne jak i drugie dobre a ja sie juz nieraz przekonalem ze im wiecej sie cuduje z nawozami( w sensie ilosciprzerozmaitych ulepszaczy) tym gorzej to potem wychodzi...trzeba miec wyczucie albo bynajmniej starac sie je mieckempamc said:Co lepsze?
zestaw Hesi
. HESI-TNT COMPLEX 0,5L,
. HESI-BLOOM COMPLEX 1L,
. HESI-FOSFOR PLUS 1L,
. HESI-ROOT COMPLEX 0,5L,
. HESI-POWER ZYME 0,5L,
. HESI-SUPER VIT 10ml.
czy GHE Flora Series + ripen + PK 13-14 Atami ?
oprocz tego do obojetne ktroego zestawu stymulator wzrostu i ukorzeniania , kwitnienia i ukladu ochronnego.
jak duzy % mozna uzyskac lepszego i wiekszego plonu stosujac te nawozy i odzywki zamiast Biohumusa i salety amonowej na weg i PK 13-14 + biohumus na flo? jak to mowia "na oko"
Wystarczy zamontowac zaplonnik blisko zarowki a statecznik zostawic tak jak byl.Mr.TopTop said:Szot, wszystko zalezy od układu zapłonowego,
sont t 400w bedzie na nim świciła ale silvana już sie nie odpali, okablowanie i jego długość ma bardzo duże znaczenie w momencie zastosowania lampy do hodowli roslin, ja stosuję zapłonik o zwiększonej mocy odpowiadający w zakresie od 400-1000W HPS ( odpala silvanę na kablu 5 metrów ) i wydaje mi się że tędy droga, pozdro top,