What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

INDOOR - PYTANIA

kazuya20

Active member
mój ziomek też przypalił nie chcący listki cinnamonowi i roślinka zaczęła kwitnąć 10 dni później . myślę że jest to spowodowane stresem jakim roślinka przeszła poprzez przypalenie końcówek liści

szok

Member
kazuya20 said:
mój ziomek też przypalił nie chcący listki cinnamonowi i roślinka zaczęła kwitnąć 10 dni później . myślę że jest to spowodowane stresem jakim roślinka przeszła poprzez przypalenie końcówek liści

nie sądzę aby przypalanie opoznialo kwitnienie. przypalam regularnie i wszystko jest tak samo....

S

sweet-dreams

no pewnie ze niema ja tez sobie przyjaralem jednego cynamona i wcale puzniej nie zaczol kwitnac o :p

G

Guest

"ja tez sobie przyjaralem jednego cynamona"
Ale po drugim to juz pewnie mala zawiecha jest :D :D

Wracajac do tematu, opóznienie kwitniecia moze byc spowodowane stresem roslinki, dlatego tez wszelkie stresujace sprawy zalatwia sie na wegu.

LDV

Active member
Witam serdecznie

Jaką macie opinię
CoolTube czy odbłyśnik typu Wing, wygląda to tak:
ADJUST-A-WINGS-MEDIUM.jpg

Stosował ktoś to? W necie jest dosyć za zachwalany z tego co narazie przeczytałem. Jak wygląda temperatura w boxie w tym odbłyśnikiem?

bogusik2

Member
LDV bezsprzecznie Cool Tube :) Tu masz zybe ale nie masz odprowadzenia bezpośredniego z tego co widze.. Przy cool tube jest do osiagniecia idealna temp. przy palmach :) 26st. ..i jest to łatwe :) pzdr

orangin

Member
LDV, moze i ma dobre wlasciwosci, ale popatrz na cene! Nie warto, chyba ze faktycznie nie masz juz innych potrzeb materialnych :D. Ja w kazdym razie zdecydowalem sie na cooltube.

Yarcio

Member
Jesli chodzi tylko o temp to cooltube, ale jesli chodzi takze o wydajnosc, to wolalbym winga. Cooltube ma waski kat odbjania swiatla.

A

akap13

adjust a wing to numero uno wsrod odblysnikow ale ta cena jest makabryczna

szok

Member
winga za te pieniadze to se ldv kup jak juz zapanujesz w 100% nad innymi parametrami uprawy tj takimi jak odpowiednie proporcje odzywek, dotlenianie korzeni,nawet co2 bo jak wyjebiesz kase na winga a bedziesz mial codziennie błoto w doniczce to ci nawet wing nie pomoze.

Zathir

Member
Witam.
Mam problem z hpsem, podłaczyłem go pierwaszy raz, zadziałał normalnie. Chciałem go teraz odpalic a tu lipa, tylko kondensator czy zapłonnik brzęczy. Kto wie o co moze chodzic?

E: nie wiem czy to ja jestem pie******ty czy co, juz wszystko działa i nie chodziło tu o kabelki tylko o cos bardziej banalnego a ja spanikowałem, sorki z niepotrzebnego posta i dzieki za szybko odpowiedz.
pozdrawiam

Last edited:

43v3r

New member
jak raz dzialal to sprawdz jak kabelki zmontowales czy gdzies z kostki nie wylazl ?? :) chyba ze masz gotowy zestawik :) no moher ma racje :) swoje pierwsze tez przelewales co ? nadopiekunczosc to czesto wada poczatkujacych hehe. ja tez na poczatku przelalem po prawie dwoch latach wracam ale to jak jazda na rowerze :)

Last edited:

szok

Member
LDV said:
43v3r nie wiem co ty w ogóle rozmawiasz hehehe :) ja nie przelewałem.

nie mowi ze ty przelewałeś tylko ja przelewałem , a wie o tym bo mi pomagał wtedy hehe, przegadalismy całe noce na czacie, a potem po półtora roku poznalismy sie na MMM, fajny klimat hehehe

ps.zresztą co MALINA nie pamietasz jak zesmy nie raz we trojke siedzieli na czacie hehehe...

ps.2 4ever nie doszedl nadal zaden list od ciebie a jest 18:30,

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
witam
Zastosowalem sie do zalecem Azzzzzz i przesuszylem pomidorki 7 dni + 2 dni ciemni....i wyszlo ziolo urywajace glowy....hahahahahaj jest dlugi i EUFORYCZNY nie zaden fotelacz....testy przprowadzono na garstce znajomych ktozy czasami popalaja .....to tzeba bylo widziec.....jak dzici....jak dlamnie to jest super dym nie gruzie w gardlo i do tego ten smaczek....mniammm
Chce podziekowac wszystkim za pomoc i obecnosc na forum

Pozdrowienia

G

Guest

ziel-zielona! o ja pierd...!!! Naprawde wielki szacunek! Pieknie Ci to wyszlo!K+

Last edited: