What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

..Indoor Photos Gallery..

sailinder75

Active member
zase ta OTM 59.den kosy

picture.php

picture.php

picture.php

sailinder75

Active member
a tak teda este Sensi Starku 59.den kosy,mlska uz sa tesim nechal sem ju tento krat trochu prejet,tak sem na ten sedativ zvedavy...

picture.php

picture.php

picture.php

Porksoda

Member
a ještě pár

blue meanie, to bude asi lahůdka, super borůvka
View Image

klasika alien abduction 8
View Image

gth 1 5, celkem překvapuje, dost velký oproti ostatním a voně super tropická sladká
View Image

opium 1, super kytka, velký překvapení kola, hrozně sladká s nádechem černýho rybízu něbo čeho, musim to ještě prozkoumat :D
View Image

Ahoj, já jsem měl řez Opia od kamaráda venku před pár rokama. Měl to ze semínka, ale neměl moc štěstí. Byl z toho obrovský keř, kterému bylo třeba pomoct se udržet nespočtem špagátů a kolků. Na to, kolik to mělo větví, tak jsem nechápal ten objem těch květů. Zdálky impozantní a voňavá. Nicméně po usušení řídké, obrovské šišky plné klacků a na koncích květy, takže to tvořilo zdánlivě velkou kouli, ale uprostřed nic. A celkový efekt absolutně nestál za řeč. Nezajímavé, neveselé, slabé a krátké. Půlka skončila v masti a druhá půlka ve fénixových slzách. Přeju ať máš větší štěstí, vypadá to jinak ta tvoje fenka, takže ti nechci kazit náladu :)

M

miris

ten AA vypadá fakt skvěle....dovolil bych si ho po kvalitativní chutový stránce srovnat klidne s Larrym :)

dovolil bych si říct že mě to zaujalo ještě o trochu víc než larry , ten stav je jakoby prvně hutnej až hustej a pak v klidu larry má imo trochu horší dojezdy , a hlavně aa neroste tak šíleně . myslím že to ještě prozkoumám trochu víc (aa9) :D

Rakosnicek

Member
Veteran
dovolil bych si říct že mě to zaujalo ještě o trochu víc než larry , ten stav je jakoby prvně hutnej až hustej a pak v klidu larry má imo trochu horší dojezdy , a hlavně aa neroste tak šíleně . myslím že to ještě prozkoumám trochu víc (aa9) :D

si měl dát vědět dřív poslal bych ti řízek po hyenovi :D

jinak nevíte někdo jestli to drží ještě někdo jinej? rozdal jsem dost řezů totiž :D já mam tu matku už x krát přeřezanou a celkově v tý svojí přeplněný matkárně všechno jen tak udržuju.. asi by zasloužila lepší podmínky :D

M

miris

já to zjistil až potom co ubalil brko :D ale abych nepředbíhal larryho sem jel jednou a říkal sem si že ho kvůli šílený stavbě nechci, prostě nemám moc rád ty větve co se musí všude podpírat kor když to střílí víc než dost. a asi nebyl úplně dozrálej, ale ta chut byla taky luxusní ... chtělo by to ty dva jet vedle sebe

btw plánuju si koupit nějaký zajímavý a levný ledky (vero18), jako předpěst na zahradu a mini matkárnu ale to až příští jaro respektive v létě před květem

sry že to tu zasírám vlastně :) dál pm

Mightyka

Well-known member
Veteran
Jo taky jsem byl z těch táhnoucích se potvor ze začátku celej neštastnej :D. Ted jsem naopak neštastnej, když se to netáhne, jelikož to pak nemůžu dát k mým oblíbencům :)

LeeRoy OG, vypadá i voní fakt hezky!
Bohůžel tohle je pro mě nejhorší období na indoor, ve sklepě je konstatně 16C, ohříval mi to tam kotel, ale ten už nějakou dobu vyplej a kytky se třesou zimou! Přímotop dávat nebudu, takže příště už jen v letě nebo v zimě... Takhle se to dost podepsalo na výnose.

picture.php

Jo a rákos, koukej sem narvat toho stardoga!!! :)

Rakosnicek

Member
Veteran
Jo taky jsem byl z těch táhnoucích se potvor ze začátku celej neštastnej :D. Ted jsem naopak neštastnej, když se to netáhne, jelikož to pak nemůžu dát k mým oblíbencům :)

LeeRoy OG, vypadá i voní fakt hezky!
Bohůžel tohle je pro mě nejhorší období na indoor, ve sklepě je konstatně 16C, ohříval mi to tam kotel, ale ten už nějakou dobu vyplej a kytky se třesou zimou! Přímotop dávat nebudu, takže příště už jen v letě nebo v zimě... Takhle se to dost podepsalo na výnose.

View Image

Jo a rákos, koukej sem narvat toho stardoga!!! :)

pěknej ten leeroy :) jinak neboj narvu ho sem co nejdřív :D už se suší a vypadá super, fotky jsou, ale času fakt málo... snad to stihnu dneska uvidíme

Ka-rel

Member
Panama green x hitman og 26 den 12/12

Panama green x hitman og 26 den 12/12

Foceno Nikond3100
objektiv nikkor 135 (full frame)
predsadky (Close-up) Canon 240
Canon 450
1600 asa čas 200 clona 32
dneska se používá značení v dioptriich +1, +3 atd......

vetší zvětšení je s oběma predsádkama, ostatni je se 450

Koukal jsem se na ceny a od hamy začínaj u 600kc, no řikal jsem si že třeba mighitka vhledem ke kvalite fotek by je využil... mezikroužky nebo měch je samozřejmě lepší ale pro naši potřebu zbytečně nakladné.

PS: foceno je to z ruky jen pro osobni potřebu tak sorry za kvalitu

Mightyka

Well-known member
Veteran
Ka-rel: Mám doma makrokroužky, neni to špatný, ale chce to hodně kvalitně osvětlenej předmět co fotíš. Mít čas, tak bych s tim fotil o sto péro, bohužel ted nestíhám nic, takže když to fotim, tak mi to zabere pár cvaknutí a zase běžim makat... Bohužel.

Jinak tady je Larry OG, jak si ted někdo stěžoval, že mu nevoní, tak u mě uplně cajk... Voní to přesně jako vždy (kéž bych to mohl říct o whitefire), pohoda. Každopádně je to snad poprvé co jsme ho nespálil :D a taky poprvé co na něm mám relativně malej výnos.

picture.php

picture.php

picture.php