sailinder75
Active member
zase ta OTM 59.den kosy
opium 1, super kytka, velký překvapení kola, hrozně sladká s nádechem černýho rybízu něbo čeho, musim to ještě prozkoumat
View Image
a ještě pár
blue meanie, to bude asi lahůdka, super borůvka
View Image
klasika alien abduction 8
View Image
gth 1 5, celkem překvapuje, dost velký oproti ostatním a voně super tropická sladká
View Image
opium 1, super kytka, velký překvapení kola, hrozně sladká s nádechem černýho rybízu něbo čeho, musim to ještě prozkoumat
View Image
no, musim říct, že na fotce má asi tak 50% sex-appealu co v reálu
ten AA vypadá fakt skvěle....dovolil bych si ho po kvalitativní chutový stránce srovnat klidne s Larrym
dovolil bych si říct že mě to zaujalo ještě o trochu víc než larry , ten stav je jakoby prvně hutnej až hustej a pak v klidu larry má imo trochu horší dojezdy , a hlavně aa neroste tak šíleně . myslím že to ještě prozkoumám trochu víc (aa9)
Jo taky jsem byl z těch táhnoucích se potvor ze začátku celej neštastnej . Ted jsem naopak neštastnej, když se to netáhne, jelikož to pak nemůžu dát k mým oblíbencům
LeeRoy OG, vypadá i voní fakt hezky!
Bohůžel tohle je pro mě nejhorší období na indoor, ve sklepě je konstatně 16C, ohříval mi to tam kotel, ale ten už nějakou dobu vyplej a kytky se třesou zimou! Přímotop dávat nebudu, takže příště už jen v letě nebo v zimě... Takhle se to dost podepsalo na výnose.
View Image
Jo a rákos, koukej sem narvat toho stardoga!!!