What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

..Indoor Photos Gallery..

D

Dogon

picture.php

toto je druhé pheno coastal collision nejlepší kushsour co sem měl možnost koštnout ta chut citronovo smetanova bonbonová dobrota.

picture.php

první phenotyp cosi mnozí pamatují cironovoskunkový ocas co nejde vypláchnout ani dvanáctkou od te doby co jsem ochutnal zustala většina og na zadních pozicích.

D

Dogon

60 den uprostřed ta vybarvená je SourStar#2 od šunka máslo z dílny HortiLab krásná rostlina bohužel neumím to dobře vyfotit ale takhle se barví už od 40 dne při nejniší dosažený teplotě 17,5 °C
picture.php

sensi23

Active member
Veteran
Larry OG 63-12/12-zimni stress-snasi ze vseho nejlepe

Larry OG 63-12/12-zimni stress-snasi ze vseho nejlepe

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

Last edited:

sensi23

Active member
Veteran
Ghost Train Haze # 1 -70-12/12 zimni stress

Ghost Train Haze # 1 -70-12/12 zimni stress

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

Last edited:

sensi23

Active member
Veteran
Amnesia Haze 70-12/12 (zimni stress )

Amnesia Haze 70-12/12 (zimni stress )

picture.php

picture.php

picture.php

Last edited:

Mightyka

Well-known member
Veteran
Jo sensi, zima je svina :D, ale Larry vypadá hodně slušně i přes zimu!!!

Tady je velice speciální pheno Agent Orange, je to nejsmradlavější kytka v boxu a to byla vedle ECSD a ririho, nicméně nesmrdí to jako ganja, ale čistě jako kyselá mandarinka. Po těch posledních pár letech co jsem pěstil hlavně ty těžký "skunkový" geny, mě tohle hodně mile překvapilo. Nechal jsem si jen asi 5 cm z vrcholovek, zbytek pujde na BHO :).

picture.php

picture.php

picture.php

sensi23

Active member
Veteran
Jo sensi, zima je svina :D, ale Larry vypadá hodně slušně i přes zimu!!!

Tady je velice speciální pheno Agent Orange, je to nejsmradlavější kytka v boxu a to byla vedle ECSD a ririho, nicméně nesmrdí to jako ganja, ale čistě jako kyselá mandarinka. Po těch posledních pár letech co jsem pěstil hlavně ty těžký "skunkový" geny, mě tohle hodně mile překvapilo. Nechal jsem si jen asi 5 cm z vrcholovek, zbytek pujde na BHO :).
JJ tenhle klon znam...jajda to jel asi pred 2 roky byl z toho nejlepsi bubble hash co jsem kdy ochutnal..myslim ze BHO bude ta spravna volba

SourStar#2 ona není floppies
View Image

View Image
to je ale sexy dracice :respect:

D

Dogon

mužu poslat větev na košt kámo ona je pěkně nasypaná z další fialkou gorilla grape.

sensi23

Active member
Veteran
mužu poslat větev na košt kámo ona je pěkně nasypaná z další fialkou gorilla grape.
Takovehle nabidky se neodmitaj..udelal jsem brutalni cistku v matkarne aby bylo misto z GTH jsem nechal pouze feno 1-3..SSH jsem vyradil bo core cut je mi blizsi,fagada vyrazen,moonshine haze vyrazena..takze misto na nove dobroty je.. na konci unora pojedu do Praglu tak mozna muzem pokecat osobne :tiphat:

Mightyka

Well-known member
Veteran
Larry OG 4 týdny flush
Koupelnovej odtah ani na 250W nestačí, i přesto Larry výnosově bez pochyb nejlepší :)

picture.php

picture.php

Mezinima

Member
58.den 12/12 - Silver shark ( silver kush x shark shock )

58.den 12/12 - Silver shark ( silver kush x shark shock )

jen voda

Attachments

• SAM_3142.jpg
    SAM_3142.jpg
    84.4 KB · Views: 24
  • SAM_3140.jpg
    SAM_3140.jpg
    74.3 KB · Views: 28
  • SAM_3108.jpg
    SAM_3108.jpg
    47.5 KB · Views: 23
  • SAM_3105.jpg