Revegelted, és ekkorán már virágoztatod is? Vagy nem állt át teljesen vegbe? Én a virágos klónokat 20/4-ben gyökereztettem, és hagytam utána hetekig, de amikor növekednésnek indultak, már rendesen vegben fejlődtek maximum 1-1 termővel levélhónaljanként.a revegeltetett virágzó klónom.
View attachment 18711120 View attachment 18711121 View attachment 18711122
alapból picike volt mikor leszedtem kb 3-4 hete virágzó növényről 1 hónapot revegelt és most nemtom hova rakni hogy nőjön még így virágzik őis a nagyokkal jelenleg. így kezdte:Revegelted, és ekkorán már virágoztatod is? Vagy nem állt át teljesen vegbe? Én a virágos klónokat 20/4-ben gyökereztettem, és hagytam utána hetekig, de amikor növekednésnek indultak, már rendesen vegben fejlődtek maximum 1-1 termővel levélhónaljanként.
ja erre mindenképp jó volt hogy ezt megtanuljam meg mivel fasza volt amiről szedtem talán ezen is lesz pár g.Hát ugye a virágzat közt is csak egyujjú leveleket szokott már hozni, szóval ez mindig így szokott menni revegnél. Viszont ha sok fényt kapnak, a virágzatban rejlő sok nódusz miatt maguktól "ezerágú bokorrá" nőnek. Persze tény, hogy a gyökeresedés után sokkal lassabban indulnak meg, mint a rendes veges klónok. Meg így most már azt is értem, hogy nem volt kapacitás nevelgetni...
oaseeds sajt xxl auto. ez lett a kisebbik a kettő közül, a pot is kisebb volt. a másikat még virágzás előtt átültettem és nőtt is egyébként tőle viszont iszonyat szopó tud lenni, ha olyankor belemegy a virágok közé a föld meg a levelek aljára ami már gyantás. ennek ellenére átlehet ültetni az autoflow-t is olyan esetben ha pl. vmiért nem jó a pot amiben van nálam kicsi volt ekkorában mint ez, viszont stresszel járt, az is ha benne marad mivel könnyen kiszárad de az ültetésnél is és így a két növényt látva ott több lett mennyiségre átültetéssel itt meg erősebb mert már most látom sokkal fagyosabb mint a másik volt mondjuk annál a föld miatt lemostam és emiatt is lehetett hogy kevessebb trichóma volt azon.
csak érdekességképp. de ez persze sokminden függvénye és a feno is más volt.
View attachment 18712478 View attachment 18712475
gettó growNagyon gettós!
Illatok vannak má’ gondolom!
lájtos de megy a venti nem nagyon érezni. annyira azé nem gettó venti vanIllatok vannak má’ gondolom!