What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Indoor képek gyűjteménye

f2obsession

Active member
Jóvanakkor szegény pancsoló kislány vagyok. :) A 4 féle pancsolt HK47 fenóból is egyet sikerült eddig elengednem, a többiből van anya. De ugyanakkor ott van a belső kényszer a kísérletezésre, amatőr/igénytelen "tenyésztésre". A nicknevem is erről a fura kényszerről próbál árulkodni. Csak már nem egészen aktuális, mert azóta (hála a fórumon fellelhető rövid leírásnak ) felfedeztem az ezüstkolloidos procedúrát, így már legalább nem F2-ben túrkálok, de továbbra is maradtam "pancser" :D

bat939

Active member
Ducspöcsöméknek már ez a második hermásodó fajtája. A Colorado cookies is banános joe volt, de az a virágzás elején növesztette. Rafináltabb volt, mint ez..

f2obsession

Active member
Tényleg, mikor 2-3 hónapja rantoltam a kb 15 évvel ezelőtti bosszantó tapasztalataimról DP-ről, ezt el is felejtettem, milyen jó vicc volt, mikor a feminizált 4 tőből (asszem Oranzs de lehet blúberri) 2 rendesen behermásodott nyár közepén outban, azt' egy 40-50%-ra fel is magosodott minden körülöttük...

bat939

Active member
És nem elég, hogy hermafrodita szarjaik vannak, egy három magos pakkból, egy meg volt törve.. Érted.. Ki a faszom válogatja ott a magokat? Egy félszemű kalóz? 😄
A hét közepén terveztem elnyesni a kis törzsit nekije. Legkésőbb hét végén. Jól mondom, igaz-e?
1112 (4).jpg
1112 (5).jpg
1112 (3).jpg
1112 (1).jpg
1112 (2).jpg
1112.jpg

f2obsession

Active member
Szép képek, szép gumok. Tisztára, mintha a Hk47 "A"-mat látnám, csak a kálcium (és egyéb-) hiánytünetek nélkül. Szerintem minimum egy hét még rájuk férne, de inkább több. A kevésbbé megvilágított részeken jól látszik, hogy van még sok átlátszó trichóma, és elég kevés borostyán. De mondjuk nagy bajt szerintem akkor sem csinálsz, ha így leszeded. Én majdnem minden aratást több lépcsőben végzek, és kb ilyen állapotban szedem le az első pár nagy csúcsot. Nem vettem észre érdemi kölönbséget az ilyen, és a két héttel később aratott bugák potenciálja közt, de illatra a korábban szedett csúcsok nekem még jobban is tetszettek. Igaz a képet árnyalja, hogy nálam a legvégére már szinte minden esetben vannak komoly hiánytünetek.

bat939

Active member
Csak azért pörgök, mert 7.5 hét után állítólag szüretelhető. Nyáron is kb ennyi idő kellett neki, de sajnos én tovább hagytam, amivel a hozam nagy részét buktam és túlérett is lett. Természetesen hagyom még, amíg nem látom a rügyeken is a borostyán színeket. Én is szívesebben szedném több részben, de szagmentesen csak a sátorban tudom szárítani és idén nem akarok beillatolni. 😬

what_can_there

Well-known member
@f2obsession The OG #18-bol jottek az apak. Az egyikrol van kepem:

The OG #18 reversed female.png

Az anyak pedig ezek voltak:

– OG Kush (DNA)
– The OG#18 (DNA)
– Kosher Kush (DNA)
– Holy Grail Kush (DNA)
– White Russian (Serious)
– White Widow (Seedsman)
– Pakistani Chitral Kush (ACE)