What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Indoor képek gyűjteménye

Solon

Well-known member
OG Kush Indica feno, törpe, tömör, gyors (50 napos kb.). Szerintem penész nélkül nagyon nehezen termeszthető, talán állandó 30% RH-nál nincs penész. Szaga, hát nagyobb a füstje mint a lángja, esküszöm büdösebb vegetatív szakaszban. Mellényúlás.

picture.php

picture.php
picture.php
picture.php
picture.php

wh1p3dm34t

Modortalan
Supermod
Veteran
🦫 Special 🍆
aha, akkor meg elviszi a lisztharmat xD
egyébként meg rusnya, mint egy hindu kush a partoldalból

Solon

Well-known member
A másik oldala fotogénebb volt, ott nem volt ennyi penész. :D 40-50% páratartalom mellett 1.5 dl víz folyt ki a bugából mikor szétvágtam. Futok vele még egy kört, ahol nem kézi locsolós pöcsködés lesz, de szerintem ezt elengedem.

Dapk

Active member
Veteran
Ezt engedd el :D OG-ra is csak nagyon halványan emlékeztet /whiped mondja jól mint vmi landrace hindu kush / -már elve az furcsa, h eszi a penész.
Kosher-ről nincs valami kép?

Coldplay001

Active member
nagyon felkapttak ezek a kush hibridek.nem tudom van e alapja a hype-nak. nekem meg nem volt,de nem szeretek a nyajjal egyutt menni. viszont gorillam volt a royal-tol es az kurva jo volt tenyleg. lehet ki kene probalnom valami kush vonalat??

wh1p3dm34t

Modortalan
Supermod
Veteran
🦫 Special 🍆
próbáld ki a royal queen special kush t az óóccsóót, vagy ha nem sajnálod a péézt, vegyél pár csomag ezt azt
attachment.php

Dapk

Active member
Veteran
Amiben van chemdog, abból kijöhet brutál potencia és elképesztő szag, ezért ez a hype a kush-ok iránt DE az esetek jelentős részében azért csak nem jön ki -pl nagy kommersz gyártótól még nem láttam olyan igazán elképesztő gyantást és tán a karman kívűl nem is merek/tudok olyat mondani ami biztosan hozza egy pakkból a megfelelő fenotípust. /mondhatnám még bodhi-t meg az archive-ot, de azok szerintem csak válogatás és akár f2 generáció után hozzák amit kell/

dna - 91krypt f3 (91chemdog x capt. krypt. OG Kush

picture.php

Bodhi -Lotus Larry F1
sd-og feno

attachment.php

szintén Larry F1
kushoasabb feno
attachment.php

3.pheno a larry-ből

attachment.php

91krypt F2 chemdog feno

Szomorú szamuráj F1 (91krypt x lotus larry, saját kereszt)

attachment.php

Latest posts

Latest posts