What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Indoor képek gyűjteménye

Alanbrown88

Member
picture.php

picture.php

wh1p3dm34t

Modortalan
Supermod
Veteran
🦫 Special 🍆
akkor meg minek hagytad benne, hogy elvegyen helyet? meg a fényvisszaverőfelületet is csökkentse ? ....

Last edited:

what_can_there

Well-known member
Par kozeli bugakep, hetfon szedtem ezeket 2x250 watt hps alol.

White Russian:
picture.php

VCDC:
picture.php

Malawi:
picture.php

Maple Leaf:
picture.php

Pakistani Chitral Kush:
picture.php

Last edited:

what_can_there

Well-known member
Kepen jol nez ki a WR, de kiszaritva mar nem olyan tomott. Ettol eltekintve jo noveny, hozamra is szep, meg nagyon gyantas, porcukros a vegeredmeny.

Normalis homersekletek voltak, sotetben 16, fenynel 22 celsius. A pck anya mindenhol lilul, 30+ fokban is.

Salátafej

Active member
Széthúznám.. nem akarok buzi lenni de még mindig "homályosnak" látom és kövezz meg nyugodtan de azt én penésznek nézem. Persze nem bánom, ha hülyeséget írtam :)
Még egyszer bocsánat, hogy a falra festem az ...

Alanbrown88

Member
A naplómba már írtam,ide elfelejtettem hogy valóban a buzi penèsz.Egy kis rèszen de már kivágtam.A ventilláció nem volt megfelelő valószinű.De szerencsère csak pici rèszen volt. Holnap jobban megvizsgálom a bugát ès teszek be pluszba keringető ventit.
Túllocsoltam az utóbbi időben szerintem ez is közrejátszhatott.
Holnap lehet levágom azt a bugát.
Itt alsó kèpen sztem jobban látni:
https://www.icmag.com/ic/showthread.php?t=357525&page=5

Last edited:

Alanbrown88

Member
Kellett volna az a keringető venti,hiába volt meg az 50 alatti pára. Ilyen kis helyen úgy nèz ki alacsabban kell tartani.
A buga annyira tömött hogy nehèz szètszedni,remèlem nem rothad.Lehet jobb lesz holnap levágni mármint azt a bizonyos bugát.A többivel nincs problèma.
Sorry hogy a gyűjtemènyt bepiszkítottam.

Last edited:

Latest posts

Latest posts