What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Indoor képek gyűjteménye

what_can_there

Well-known member
melyik ezek kozul a legpotensebb? anno a ruszki nagyon eros volt. szerettem nagyon.

Igen, a ruszki az egyik legpotensebb. A malawi se gyenge egyaltalan, viszont a ruszkinal a gyantamirigyek a szarak nagy reszet es a levelnyeleket vastagon boritjak, a kulonbseg szemmel is lathato. Azt hiszem ez a ruszki klon gyantasabb az osszes tobbi anyamnal.

Solon

Well-known member
picture.php
picture.php
picture.php
picture.php

Ezt a fenot kerestem, hányadék büdös. Gyomorforgató fenyő illata van, Hozzáérsz a szárához, megszagolod az ujjadat és , hmm kurvára felkavarja a gyomrodat. Beteg
[youtubeif]EZkyilvXrWQ[/youtubeif]

Last edited:

Coldplay001

Active member
jezusom bazdmeg de szep :D rendesen kaphatja a tapot ha ilyen osszetekert gyokerrel ekkorara nott... milyen es mennyi tapot kap?

Solon

Well-known member
agri4:CaN:MgSO4 1:0.5:0.1 + SiO2+H2O2+SzőlőMicroMix+Foszforsav Kezdés EC 1.0 Most EC: 1.6 Runtowaste.

what_can_there

Well-known member
Ezt a fenot kerestem, hányadék büdös. Gyomorforgató fenyő illata van, Hozzáérsz a szárához, megszagolod az ujjadat és , hmm kurvára felkavarja a gyomrodat. Beteg

Nagyon szép kislany, mi a neve, Rózsika? Es ki futtatja, a Béla? More info please. :tiphat:

Solon

Well-known member
Bocsesz! Lemaradt: DNA OG Kush, régi a mag, kb. 2013-as. 3 fenora esett szét, alacsony kompakt indika, látni a képen, egy bokros alacsony indika, és egy nyúlánkabb feno, ezt lekötöztem. Most raktam virágozni őket, rakok képet, ha kezdik a virágzást. Lassan majd szedem a klónokat róluk.

Solon

Well-known member
Erre képes egy Canon Powershot A620. Normális gépet nem találtam, ezt valami nyaralós kartondobozból turtam elő.

picture.php

picture.php

picture.php
picture.php
picture.php

Solon

Well-known member
Mr. Nice jó! DNA és Royal szar, nem is tudom már ki mire megy (DNA tuti a gyors érésre, soha nem láttam még sativa fenot lejönni 8 hét alatt, DNA-tól van ilyen)… Isten áldja a régi motorosokat. Régen minden jobb volt, de tényleg. Ez Shark Shock. A bajnokok ezt szíjják! Nem véletlen vagyok 40 kiló vasággyal.

picture.php
picture.php

picture.php

Lemaradt.

picture.php

Latest posts

Latest posts