What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Indoor képek gyűjteménye

Pillang

Well-known member
Zsenge black sugar parasztszkrogban, kb két hete virágzik

picture.php

Solon

Well-known member
Pillang, mi van az atkákkal? Kimurdáltak? Nagyon fasza az a led, jó gyorsan nő az a vetési kender. Már csak a ragszalagot várom és én is gyujtom a vetési kenderek fölé.

Sátor:
picture.php

LH:
picture.php

OG Kush #1:

picture.php

SQ #1:

picture.php

picture.php

Last edited:

Pillang

Well-known member
Már nagyon kíváncsi vagyok, másnál mit tud ez a fény, én még mindig nem jöttem létre :) atkák jól vannak, nem bántjuk egymást. Az LH az lemonhéz?

Coldplay001

Active member
melyik lehet jobb a lemon héz (ghs) vagy a lemon szkank (dna) ? marmint izre.. potencialra kb ugyanaz lehet a ketto ahogy elnezem...

Dapk

Active member
Veteran
Nálam most fut egy tő -ismerős válogatta- SLH és illatra mintha lemon skunk lenne, virágra sincs nagy különbség, talán gyantásabb -és ami a vicc, h úgy néz ki h a leggyorsabban lesz kész :D

jobb hátsó sarok (egyenesen nézzél előre :D) a rakéta virágok -jó termő, de nem olyan jól termő mint az ssh bizonyos fenói, de nem is olyan kis termő mint mondjuk a core cut -ami szintén ssh egy bizonyos fenoja- amire meg a Soul féle hajaz.

Edit: kérdésedre válaszolva, nagy különbség szerintem nincs, de egyiket se venném magamtól ...

picture.php

Edit2: ide teszem a core cut "képét" is -ami szarrá lett vakuzva, így nem a legjobb, de azért talán...

attachment.php

wh1p3dm34t

Modortalan
Supermod
Veteran
🦫 Special 🍆
Lh az Liberty Haze - chem99 X (g13Xhaze)
eléggé g13haze dominánsnak néz ki vegbe meg tiszta chem99

de mi a geci az a liberti mögött az a lófasznagybuga csak nem nightqueen?

gh francos lemoncello nemtudoménmi szerencsétlen elveszett a special queenek között, kb annyira nagy szám

Last edited:

wh1p3dm34t

Modortalan
Supermod
Veteran
🦫 Special 🍆
: D ja egy megérett a meggy kett csipkebokorvessző gétizenhárom krómot alig látom

Coldplay001

Active member
neeee :D kene noveszteni KILLER QUEEN-t azon agyalok. night queen-nemreg dobta ujra piacra a d.passion. vajon milyen lehet a regihez kepest?

wh1p3dm34t

Modortalan
Supermod
Veteran
🦫 Special 🍆
nemsokára kiderül solon ott rejtegeti valaho l a sarokba. szerintem az a nagy csülök lehet az xD

The top class body stone remains a key feature of Night Queen, this is a second chance to get the best ever version of a 1980’s classic which is on the same high-end quality level as Mazar.

95% Indica / 5% Sativa
THC: 18% - 20%

hobbi ur

Well-known member
Ezeket a párbeszédeket könyvbe kellene szedni és kiadni.... :D ahh, errefelé meg végre kb. 6-7 év után beköszöntött végre a haze korszak és uhh. dejó, dehiányzott... :)

what_can_there

Well-known member
Lóó bádzset autos kert. 115 watt led, 4 Kush auto noveny, 120x120 cm box. 281, azaz kettőszáznyolcvanegy grammocska száraz virághozam.

picture.php

Coldplay001

Active member
Oh maj gad! Be gyonyuruszep.. :tiphat::dance013: Mondd mar mester milyen ledek ezek? azert en kozelebb tettem vna a fejecskejukhoz, had pirujjanak :D foleg a bal oldalinak :)

Nah meg milyen fajta novik, milyen kozegbe?

what_can_there

Well-known member

Hobbi ur, tegyel be 4 db autoviragzasut, 4 db 50 wattos cob ala, 1 nm-re, 20-24 ora fennyel. Ha nem szedsz le 5-600-at szarazon, akkor megeszem a feszitovasat.

Oh maj gad! Be gyonyuruszep..
tiphat.gif
dance013.gif
Mondd mar mester milyen ledek ezek? azert en kozelebb tettem vna a fejecskejukhoz, had pirujjanak
biggrin.gif
foleg a bal oldalinak
smile.gif

Nah meg milyen fajta novik, milyen kozegbe?

LED: [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]5x TCI Linear LED strip board 23W 3000K 3540lm 154lm/W CRI80, mar nem lehet kapni, de vannak hasonlo parameterrel rendelkezok, vagy jobbak
[/FONT]

Kozeg: sima bolti tozeges ultetokozeg, 30% perlittel utolag bekeverve

Fajta: sajat magok, Kush auto-nak hivom, mert arra hallgat
biggrin.gif

Latest posts

Latest posts