As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together!
Join ICMag Discord here!
More details in this thread here: here.
Pillang, mi van az atkákkal? Kimurdáltak? Nagyon fasza az a led, jó gyorsan nő az a vetési kender. Már csak a ragszalagot várom és én is gyujtom a vetési kenderek fölé.
Nálam most fut egy tő -ismerős válogatta- SLH és illatra mintha lemon skunk lenne, virágra sincs nagy különbség, talán gyantásabb -és ami a vicc, h úgy néz ki h a leggyorsabban lesz kész
jobb hátsó sarok (egyenesen nézzél előre ) a rakéta virágok -jó termő, de nem olyan jól termő mint az ssh bizonyos fenói, de nem is olyan kis termő mint mondjuk a core cut -ami szintén ssh egy bizonyos fenoja- amire meg a Soul féle hajaz.
Edit: kérdésedre válaszolva, nagy különbség szerintem nincs, de egyiket se venném magamtól ...
Edit2: ide teszem a core cut "képét" is -ami szarrá lett vakuzva, így nem a legjobb, de azért talán...
nemsokára kiderül solon ott rejtegeti valaho l a sarokba. szerintem az a nagy csülök lehet az xD
The top class body stone remains a key feature of Night Queen, this is a second chance to get the best ever version of a 1980’s classic which is on the same high-end quality level as Mazar.
Ezeket a párbeszédeket könyvbe kellene szedni és kiadni.... ahh, errefelé meg végre kb. 6-7 év után beköszöntött végre a haze korszak és uhh. dejó, dehiányzott...
Hobbi ur, tegyel be 4 db autoviragzasut, 4 db 50 wattos cob ala, 1 nm-re, 20-24 ora fennyel. Ha nem szedsz le 5-600-at szarazon, akkor megeszem a feszitovasat.
LED: [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]5x TCI Linear LED strip board 23W 3000K 3540lm 154lm/W CRI80, mar nem lehet kapni, de vannak hasonlo parameterrel rendelkezok, vagy jobbak [/FONT]