What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Indoor képek gyűjteménye

Salátafej

Active member
VCDC

picture.php
picture.php
picture.php

Salátafej

Active member
minek a roviditese a vcdc?

Nem tudom elég kielégítő volt e a leafly, nekem nem.
Tudtommal Viper City OG x ACDC , így jöhetett szerintem a rövidítés.

Elvileg 1:1 arányban tartalmaz THC-t és CBD-t , átlag 8-12% -ot, gyógyászatinak is nevezik.
Nem volt még dolgom ezzel a fajtával , ez az egyed az első a kezeim között, engem nagyon csábított amit láttam , olvastam róla.
Kevesebb gyakorlattal is könnyűnek tűnik a termesztése.
12/12-ben indult, kókusz-perlitben, 4x23w tci alatt .

what_can_there

Well-known member
Igen, a Viper City OG miatt lett VCDC. Az ACDC amugy egy clone only fenotipus, tehat abbol nincs mag, vagy legalabbis amikor nekem kellett, akkor meg nem volt. A VCDC nagyon kezes noveny, konnyu termeszteni es jol hoz. Aromak szempontjabol is teljesen megfelel a jelen kor elvarasainak, a szaga nagyon komplex, savanyu gyumolcs es mezes sutemeny alapokbol epul fel, semmi oldschool foldes tema. A hatasa nem mindenkinek jon be, aki tisztan agyi hatast keres, annak nem ez a megfelelo tipus, viszont aki enyhe testi hatas mellett fejben teljesen funkcionalis szeretne maradni, annak erdemes kiprobalni ezt a hibridet. Vannak "cbd only" fenotipusok is ebben a fajtaban, de a tobbseg az 8-12% thc-t es ugyanennyi cbd-t tartalmaz.

Salátafej

Active member
Köszönöm utólag is a kiegészítést és a felvilágosítást, ill tapasztalatod a fajtával kapcsolatban. Alátámasztom az állításaid, bár személy szerint kicsit hiányosnak éreztem kezdetben az illatát de ennek ellenére valóban nagyon könnyen együtt lehet vele élni, akár azoknak is akik tartanak vagy nem díjazzák a "szagokat".
Az egyik képen megpróbáltam feltüntetni , hogy a levelek is kezdenek elég szép lila színbe öltözni, a bibék nagy része már lila , lilás árnyalatokat visel . ( szűret után tudok majd róluk jobb képeket hozni róla.)
A vastag gyanta takaró alól csak úgy látom én is, ha belenyomom a szemembe.
Szüretelni mához két hétre tervezek leghamarabb, legkésőbb három hét múlva, de figyelembe fogom venni, a színét.

NC-t megfésültem a héten, nagyon szép buzogányokat növeszt, gyantát is löki rendesen. Sajnos nála elhanyagoltam a tréninget , de ez a fajta füstje kárpótolni fog minden hiányosságomat . Talán a legkellemesebb élményem vele volt az eddigi munkásságom alapján, bár az ehhez hasonló fajtákat preferálom, keresem mióta kendert fogyasztok (hatást). Beszélhetünk többet erről is.. :p NLxDC

picture.php

picture.php
picture.php

wh1p3dm34t

Modortalan
Supermod
Veteran
🦫 Special 🍆
mindkettő northernchunk ?
ja nem...
ha a northern chunk kész van csinálhatnál profilképet szép virágról

Last edited:

what_can_there

Well-known member
A vcdc-ben is vannak lila egyedek, de nagyon keves, nalam 100-bol osszesen 3 db volt, ami valamennyire mutatott szineket, azok is inkabb csak a levelukon. Azert egy purple kush ezekhez kepest eg es fold.

Itt van par kep a legutobbi vcdc szelekciomrol:
picture.php

Ezen felulrol latszanak a lila fenok, foleg a levelek szinesek:
picture.php

Kozeli buga kepek:
picture.php

picture.php

picture.php

Salátafej

Active member
Szép képek, jó kövér a derekuk, rámarkolnék..
Így a jó , hogy mutathatok újat még neked is.
Naponta öntözted !? Felülről ? Kipakolásztad ? Vagány dolog ennyi kígyó közé nyúlkálni.

what_can_there

Well-known member
Szép képek, jó kövér a derekuk, rámarkolnék..
Így a jó , hogy mutathatok újat még neked is.
Naponta öntözted !? Felülről ? Kipakolásztad ? Vagány dolog ennyi kígyó közé nyúlkálni.

Naponta egyszer, de ezeket nem pakolasztam, mert sokan voltak, csak beverettem slaggal a vizet a sorok koze, ahonnan aztan ugyesen-okosan felszivtak, izles szerinti mennyisegben.

Salátafej

Active member
Beteg lenne, naponta ki-be pakolni 100 tövet.. persze nem lehet rossz móka , ideig óráig.
Mennyi ideig szoktak virágozni nálad a VCDC-k, "hány hétre van szükségük ?"
Nálam 8-9 hét lesz. :D De azért kíváncsi vagyok mi a javaslat :)
Egyre édesebb illatokat áraszt, a kender jellegzetes "szagát" alig alig érzem rajta, bevallom lepattintottam alulról egy-két apró csimbókot nem oly rég, gyors szárítottam egy részét, majd megsodortam óvatosan.. még így is eszméletlen íze volt, tudom hihetetlen de igaz. :D

Alanbrown88

Member
WEEK 5/Durban Poison

A kis vizes tálkát kivettem, mostmár párologtat annyit maga a növény is amennyi kell neki szerintem.

picture.php

picture.php

Last edited:

Alanbrown88

Member
Lennél olyan kedves és írnál az illatáról? azt olvastam, hogy nem túl erős.

Hali!
Nem vagyok tapasztalt e téren, ez az első növényem,

(nyáron volt egy próbálkozás de rosszul kialakított box miatt inkább nem folytattam)
illatra van egy enyhe jellegzetes "fű" illata eddig gondba voltam mert a kinai szénszürőnek mondott szar nem vált be és kifújta a venti enyhén az illatot, de mostmár nincs probléma csináltam egy házilag barkácsoltat.
Igen úgy írták a durbannak annyira nem erős az illata, mint a többinek. Amit még enyhének írnak az a Northern Lights..Azt is szeretném majd kipróbálni.
Egyenlőre sajnos csak pc boxba tudom csinálni. De ez is több a semmitől :)

anyu

Member
ja én is abszolút kezdő vagyok, de azt vettem észre azt a kellemes fenyős-citrusos illatot remekül elfedi sok citromfű, menta, bizonyos szőlőfajták a kertben, azoknak nagyon intenziv az illata, főleg ha hozzáér az ember vagy akár a locsolástól is az erős menta-citrom illatot érzed, mást nem . Viszont sose szagoltam kifejezetten erős, "büdösebb" fajtákat, azt se tudom mennyire intenziv a virágzó növény illata indoor, ez a szénszürő nyilvan kardinális kérdés meg a fajtaválasztás.

Hali!
Nem vagyok tapasztalt e téren, ez az első növényem,

(nyáron volt egy próbálkozás de rosszul kialakított box miatt inkább nem folytattam)
illatra van egy enyhe jellegzetes "fű" illata eddig gondba voltam mert a kinai szénszürőnek mondott szar nem vált be és kifújta a venti enyhén az illatot, de mostmár nincs probléma csináltam egy házilag barkácsoltat.
Igen úgy írták a durbannak annyira nem erős az illata, mint a többinek. Amit még enyhének írnak az a Northern Lights..Azt is szeretném majd kipróbálni.
Egyenlőre sajnos csak pc boxba tudom csinálni. De ez is több a semmitől :)