What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Indoor képek gyűjteménye

dev.

Well-known member
Sensi meg majd visszaküldi az eredeti eladóhoz mivel onnan hogy ők eladják kb már semmit nem tudnak kezdeni vele.
Szerintem

Bár a sensivel még nem volt dolgom, halott Dinafemes magokkal kapcsolatban a Dinafemnek írtam úgy, hogy amúgy a bushdoki küldte.
Vásárlásról szóló igazolás ellenében szó nélkül újra küldték. Én ebből indulok ki. Meg abból hogy szerintem a hanfundhanf ugyanúgy lepasszolná barátunkat az anyacéghez, mint ahogy te a fordítottját gondolod.
Mint amikor a szar EPSON nyomtatómmal reklamálok a kiskernél,
az meg elküld a hazai képviselethez, mondván a garanciát ők intézik. :D

Brain.storm

Member
Bár a sensivel még nem volt dolgom, halott Dinafemes magokkal kapcsolatban a Dinafemnek írtam úgy, hogy amúgy a bushdoki küldte.
Vásárlásról szóló igazolás ellenében szó nélkül újra küldték. Én ebből indulok ki. Meg abból hogy szerintem a hanfundhanf ugyanúgy lepasszolná barátunkat az anyacéghez, mint ahogy te a fordítottját gondolod.
Mint amikor a szar EPSON nyomtatómmal reklamálok a kiskernél,
az meg elküld a hazai képviselethez, mondván a garanciát ők intézik. :D

Ma egész nap azon agyaltam, hogy írjak-e nekik, vagy mi legyen. Magyarországon élek, és reklamálok egy olyan dolog miatt ami itt full illegál? Ráadásul nem is a saját nevemre rendeltem, hanem az asszonyéra. Nem biztos, hogy kavargatnom kéne a bili tartalmát. Benyelem szépen és imádkozok, hogy az az egy lány legyen. Ma regglre kibújt a földből. Már csak laza egy hónap és kiderül... :laughing::laughing:
(a többi 9 tényleg döglött. azóta sem csináltak semmit)

K

kukta

Ha nekem ennyi pénzem menne ki az ablakon biztos írnék nekik hogy azért ez így nem járja.Azzal meg biztos nem fognak jönni hogy ,ájjál le öreg hiszen a te országodban ez illegális blee :D Ez már a gerinctelenség csúcsa lenne.De inkább a dinának kéne írni...látod van pozitív tapasztalat,küldik.

dev.

Well-known member
Ma egész nap azon agyaltam, hogy írjak-e nekik, vagy mi legyen. Magyarországon élek, és reklamálok egy olyan dolog miatt ami itt full illegál? Ráadásul nem is a saját nevemre rendeltem, hanem az asszonyéra. Nem biztos, hogy kavargatnom kéne a bili tartalmát. Benyelem szépen és imádkozok, hogy az az egy lány legyen. Ma regglre kibújt a földből. Már csak laza egy hónap és kiderül... :laughing::laughing:

Mi van? Szerinted majd basztatnak érte, hogy az országodban illegál? Gyanítom a legtöbb országban az, ahova szállítanak. Sokkal nagyobb érvágás nekik, hogy ezt most ide kiírtad, és bárki láthatja. Pontosan ettől fosnak, és ezért küldik újra. (Itt meg kell jegyezzem, az újraküldött Dinafemes magok már jók voltak)
Nem lehurrogni akarlak, tudom milyen óvatos vagy, szóval azt is megértem ha nem reklamálsz, de azért ekkora összeget én nem nyelnék be.

what_can_there

Well-known member
Ma egész nap azon agyaltam, hogy írjak-e nekik, vagy mi legyen. Magyarországon élek, és reklamálok egy olyan dolog miatt ami itt full illegál? Ráadásul nem is a saját nevemre rendeltem, hanem az asszonyéra. Nem biztos, hogy kavargatnom kéne a bili tartalmát. Benyelem szépen és imádkozok, hogy az az egy lány legyen. Ma regglre kibújt a földből. Már csak laza egy hónap és kiderül...
laughing.gif
laughing.gif

En is irnek nekik, az alapveto kovetelmeny, hogy legalabb 80%-ban csirazzanak a magok, meg 20 euros fajtak eseten is.

nem vagyok rá büszke de én még olyat is újraküldettem nem egyszer amit meg se vettem, de ebben ne kövessétek a példámat.

Mondjuk ezen nem csodalkozom, a klonokert sem szoktal fizetni. :comfort:

dev.

Well-known member
nem vagyok rá büszke de én még olyat is újraküldettem nem egyszer amit meg se vettem, de ebben ne kövessétek a példámat.
Hol a diszlájk? Diszlájkollak. :D Nade ebből is látszik, a magcégek eléggé korrektek és/vagy fosnak, mint a kici kínaiak az ibéj másik oldalán.

ZoldOvezet

Active member
[url=https://ibb.co/kgiqca] [/URL]
Több volt az N egy kicsit,mint kellett volna..mostmár tudom,hogy elég minden 2. v 3. locsolásnál tápot adni ebben a közegben..mióta spriccelem napi 2x,sokkal jobban nő,valószínűleg kevés neki a CO2.(40 centi flow week 1)

Last edited:

Medicropper117

Active member
Ööö....az nem csak egy myth h a folyadekban oldott Co2-őt felveszi a plant? Legalabbis nem igazan ertem mikent kellene ennek bekövetkeznie. Mondjuk hozzáteszem botanikus nem vagyok csak a füvet szeretem:D

Son of Soil

Member

Tisztelt Tagtársam!

Jól gondolja, nem véletlen lett kifejlesztve. Akváriumi növényeknek. Ott valóban szükség van rá, hiszen a növény gyökérzete és lombozata is a víz alatt van. A szárazföldi növényzetek gyökér respirációjánál minden tudományos publikáció co2 leadásról tesz megemlítést, már pedig, ha a co2 leadás pozitív tendenciát mutat, felesleges bevinni többletet, mivel a növény önmagának kitermeli azt a szükséges mennyiséget, amire esetleg szüksége lehet a gyökérzónában, de ez csak feltételezés. Azt még hozzátenném, hogy a talajélet egésze pozitív co2 kitermelési tendenciát mutat. A másik eshetőség, bár a termék nem így hirdeti magát, az-az hogy így kipárologhat a levegőbe, ennek viszont azért nincs értelme, mert akkor minek is oldjuk be egy oldatba, helyette egyszerűen a levegőbe is engedhetnénk. Szerintem így logikus. A kérdés már csak az maradt, akkor hogy kerülhet ez a boltokban forgalomba a kenderfélék számára, erre a rövid tömör válaszom, hogy kapitalizmus.

Tartalmi kritikáim:
and cheap! – Véleményem szerint nem olcsó, sokkal olcsóbb gyártó cégek is vannak, akik viszont csak akváriumi növényekhez ajánlják.

Growth stagnation of plants is often caused by a shortage of carbondioxide - Így van, de a levegőben lévő hiány okozza, ezt tudományosan is igazolták.

Kiváló tisztelettel.
BÉLA!

Son of Soil

Member
Szóda-> mr green i grow chronic

Tisztelt Tagtársam!

Ezzel kapcsolatban kevésbé vagyok szkeptikus, mivel találkoztam már mezőgazdasági szakkereskedésben olyan termékkel, ami permetezésre szánt növény stimulátorként volt számon tartva, bár megjegyezném, hogy az nem oldott co2-t tartalmazott, hanem ásványi kötött formában tartalmazta a széndioxidot. Arra szeretném sarkallni, hogy csináljon egy kontrollcsoportos tesztet, klónokkal, így mindenki számára bebizonyosodhatna, hogy hatékony-e a módszere. Zárszóként, arra szeretném kérni alázatosan, hogy ossza meg velünk a permetlé titkos összetevőit, fáradozásait előre is köszönöm.

Kiváló tisztelettel.
BÉLA!

M

Mackosajt

View Image
Több volt az N egy kicsit,mint kellett volna..mostmár tudom,hogy elég minden 2. v 3. locsolásnál tápot adni ebben a közegben..mióta spriccelem napi 2x,sokkal jobban nő,valószínűleg kevés neki a CO2.(40 centi flow week 1)
Nem nagyon ajánlanám a cserép letakarását, mivel penészesedhet, ha "befülled" -én is szoptam már vele, pedig csak a hőmérőt felejtettem rajt a földjén,
pláne úgy, hogy led alatt tolod, gondolom így amúgy is lassabban szárad a közeg, mint egy hps alatt.
:tiphat:

ZoldOvezet

Active member
Tisztelt Tagtársam!

Ezzel kapcsolatban kevésbé vagyok szkeptikus, mivel találkoztam már mezőgazdasági szakkereskedésben olyan termékkel, ami permetezésre szánt növény stimulátorként volt számon tartva, bár megjegyezném, hogy az nem oldott co2-t tartalmazott, hanem ásványi kötött formában tartalmazta a széndioxidot. Arra szeretném sarkallni, hogy csináljon egy kontrollcsoportos tesztet, klónokkal, így mindenki számára bebizonyosodhatna, hogy hatékony-e a módszere. Zárszóként, arra szeretném kérni alázatosan, hogy ossza meg velünk a permetlé titkos összetevőit, fáradozásait előre is köszönöm.

Kiváló tisztelettel.
BÉLA!

Szia Soil!
Nem tudok magyarázatot adni,főképpen nem klónokon mivel a 2 klont amit vegben levettem,már kint vannak és nincs lehetőségem mással lámpázni..bárcsak lenne :( sima szóda..reggel spricc,délután spricc és sokkal jobban néz ki azóta..vitálisabb stb..nemtudom elmondani..jobban is nő szerintem,de gondold el ha a levéltrágyàt fel tudja használni,akkor szerintem kiveszi a co-t is,de lehet ez is egy kapufa téma.valaki erre valaki arra..szerintem jó,ajánlom bátran nàllam rontani nem rontott csak javított..de egy tutifrankinnyó ha tehetném gázzal nyomnám..:) üdv