What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Indoor képek gyűjteménye

Son of Soil

Member
Szedtem Kosher Kush klónt. Csak hogy legyen olyan is itt a magyar szekcióban mutatóba, amit nem gyilkoltak meg, alattomos módon. :D

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Attachments

• 01.jpg
    01.jpg
    21.9 KB · Views: 33
  • 02.jpg
    02.jpg
    50.5 KB · Views: 28
  • 03.jpg
    03.jpg
    20.8 KB · Views: 26

what_can_there

Well-known member
Sog lesz vadkender? Vagy most szelektálsz keresztezéshez?

SOG lesz, ha el nem baszom.:biggrin: Szelektalgattam mar egeszen koran, eddig kiestek azok a tovek, amik nagyon nl-re vagy dc-re utottek, kb. 10 magasabb keskeny levelu, meg 15 asszimetrikus torpe. Most termekenyul a maradek, jovo heten kijonnek a fiuk is, rogton azutan, hogy elvegeztek a dolgukat es remelem, hogy a vegere marad 75 szep termosom, amibol 10-15 anyat azonnal revegelek es a hozamok ismereteben megtartok majd egyet vagy kettot, a kesobbi fem/egyeb projektekhez.

C

CrazyKender

Lesifoto :D
Bigbud;Euforia 27naposan.

Attachments

• DSC_0171.jpg
    DSC_0171.jpg
    81.2 KB · Views: 27
C

CrazyKender

Miért vannak dántálcán? Mekkora a tálca? Mekkora a sátor? Mennyi volt a tálca? Mi tartja a tálcát?
:thank yoa

A tálca a viszonylag nagy mennyisegu drenviz miatt kell(Kokuszperlit),merete 1m x 1,2m és 12e.-ft.
Box 1,2m x 1,2m.
Jah és a tálcát négy műanyag rekesz tartja,stabil mint az oldalfekves:biggrin::biggrin:

Son of Soil

Member
Ne vedd a szívedre, csak szurkálódtam. :D Kosher-nál betegesebb fajtával még nem találkoztam. Minden baja van, amit csak el tudsz képzelni. Klónozásnál, kevés a pára, nem gyökerezi, ha jó a pára berohad már 22 fokon, full tiszta közegben. Palánta korban, ha túllocsolod a közeget, fullad a gyökér, 30/70 perlit / coco aránynál, ha hagyod kiszáradni azonnal magnézium hiány. De az íze, illata, hatása, na az kárpótol mindenért…

Itt egy tálca, de ez már a 3. köröm vele és még így sem sikerült eltalálni a megfelelő környezetet nekik, mint látod, középen van egy szenvedő alany, nem nőtt úgy a gyökere, mint a többinek, lemaradt baja lett, valszeg kuka:

attachment.php

Attachments

• kosher01.jpg
    kosher01.jpg
    91.7 KB · Views: 25

Medicropper117

Active member
Hát a Sagarmatha trainwreck se egy könnyen klónozható fajta ha ez megnyugtat...persze h nem:D
30+ klónból eddig gyökeredzett 6, elrohadt vagy 10-12 a másik fele meg mintha most kezdene csak, vagy arra vár h elrohadjon. Van pára, állandó hm non stop minden ami kell. Ha alacsonyan tartom a párát akkor száradnak ha sok akkor rohadnak....egy kényes majom:D

iwantmorebuds

Active member
Még van egy magom :p azt megprobalom nem elcseszni :D
Igy csak meg jobban letortel, mert amit kinyirtam nekem messze a legeszebb/erosebb volt a harom kozul akkoriban.
De imadtam ezeket a leveleket :)

Dapk

Active member
Veteran
BBHP

BBHP

No ne hogy már csak Soul vagánykodjon itt az elitista kurváival :D

Fajta Bodhi - Blueberry hashplant /bluedream x 88g13hp/
12mag 11 kelt 10 élte meg a palántakort, ebből 1 -azaz- 1db! lány lett.

Az első két képen a két kiválsztot fiu -középen a legsativasabb, jobb szélen a legindicasabb és baloldalt a csofadt lányka :)

attachment.php

attachment.php

Attachments

• bbhp-L-E.jpg
    bbhp-L-E.jpg
    58.7 KB · Views: 31
  • bbhp-L-FE.jpg
    bbhp-L-FE.jpg
    84.3 KB · Views: 32
  • bbhp-F-E.jpg
    bbhp-F-E.jpg
    64.4 KB · Views: 29
Last edited:

Dapk

Active member
Veteran
és a többi fiú

attachment.php

Igazából számítottam erre az fiu-lány arányra -88g13hp eléggé erősen hozza a fiú utódokat, de ezt a növényt amúgy is az apák miatt vettem.
Amúgy nagyon vitális fajta -természtesen a fiúk jóval combosabbak... :D

Last edited:

Dapk

Active member
Veteran
AZ! Megnézed mások se nagyon jártak jobban. Meg amúgy még nincs flo, lehet hogy vmelyik tökös elővirágú fullos lányka lesz -persze továbbszaporításra nem alkalmas, de minden másra... Szóval még megvárom a 12-t aztán leszek biztos ebben -de megérzésem szerint nem lesz itt több lány. Viszont a 88g13hp-re hajazó apuka ideális lesz a kqr-g13 anyámhoz párnak :)

edit, lemaradt: persze 12-ben fog véglegessé válni, hogy igazából melyik lesz a kiválasztott apa

Last edited: