What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Indoor képek gyűjteménye

Son of Soil

Member
attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

4. hét, most kezdem majd emelni az ec-t 1.8-2.0-ra, 6. 7. héten kap monokálium-foszfátot kiegészítésként, utolsó 2 hétre elhagyom majd az alaptápot és csak MKP-t, Ca-t, Mg-t, Micro-t és chrome megamixet kap.

Attachments

• 01.jpg
    01.jpg
    74.8 KB · Views: 35
  • 02.jpg
    02.jpg
    80.6 KB · Views: 32
  • 03.jpg
    03.jpg
    72.5 KB · Views: 30
  • 04.jpg
    04.jpg
    62.7 KB · Views: 26
Last edited:

Nokedlis

Member
Acapulco Gold.
Anno naplóztam, de szétbszta egy troll.
30L cserép. Batmix,
Biobizz Grow, Biobizz Bloom.
Super Ufo 225W elejétől végéig.
60x60 Grow Tent.

Nemtudom olvastam valamikor itt, hogy fikázta valaki a ledet, hogy pici lessz a növény, meg a levelei is picik. Hát a levelek valóban picik de nem sok mindent jelent lednél.

Son of Soil

Member
Azt mindig kap. Viszont ezt az MKP adagolást újra kell gondolnom, nem jó ez így ilyen korán. A hot spotokban, amit a wing refi csinál, elkezdte felzabálni a nitrogént a levelekből, szerintem ez ilyen állapotban nem egészséges még. Bár ezt a kört már végig viszem így, mert azért a súlyra kíváncsi vagyok, de gyanítom, hogy a Monokálium-foszfát marad az utolsó 1-2 hétre alaptáp nélkül, akkor már nyugodtan felzabálhatja a levélzetet.

attachment.php

Attachments

• 01.jpg
    01.jpg
    90.9 KB · Views: 29

dev.

Well-known member
24 napja jelentek meg az első pistilek. 4-5 hét múlva mindenképp le kell nyesnem őket, szerintetek kész lesz addigra?

NL:
picture.php

picture.php

picture.php

L.S.D.:
picture.php

picture.php

24 + 35 = 59 nap tényleges virágzás bőven elég lehet!

gondolom ha a pistilek megjelenésétől kezdve számítod a virágzást, akkor kb egy héttel korábban kapcsoltál át 12/12-re. 63-70 nap 12/12 elég lehet, igen.

én mindig onnantól számolom a virágzást, ahogy 12/12 megy nekik.

60. nap 12/12 Super Skunk (Sensi Seeds)
picture.php

60. nap 12/12 Critical+ (Dinafem)
picture.php

62. nap 12/12 Critical+ (Dinafem)
picture.php

70. nap 12/12 Killer Queen Redux (Dutchgrown Seeds) C99 domináns selected by Dapk
picture.php

70. nap 12/12 Killer Queen Redux (Dutchgrown Seeds) G13 domináns selected by Dapk
picture.php

Dapk

Active member
Veteran
Jáj drága kqr-g13, az-az illatt meg szín meg potencia.... Most indul belőle 4 vágás, el lesz kapatva a bbx88g13hp-val :)

Son of Soil

Member
HÁ vak vagyol-é? Ez egy sima Afghan x skunk. Közeg kokusz
/perlit 75/25. tőszám 11 / 1nm. 5 liter/cserép. Locsolás napi kétszer reggel 50%, délután 30% runoff. Táp az meg 5. hétig 1-1-2+mezo+mikro utána 1-1.5-3+mezo+mikro még nincs vége, de ez a tápozás nem jó(nekem).

Last edited:

Latest posts

Latest posts