Medicropper117
Active member
Sagarmatha a trainwreck az orange b meg DP-s jah
Bluethunder-t akartam a Sagarmatha-tol de az eppen nem volt
Bluethunder-t akartam a Sagarmatha-tol de az eppen nem volt
Szerintem a bal legszelso elol az OB. Timelapse video nem lesz?Californian trainwreck meg orange bud. Összekeveredtek a cimkezetlen magoncok sajnos, gondoltam majd megmondom jellegről... nah ez mar csak viragzasban lesz
A ket kicsi az tuti kulon fajta....a hikomatokat megjegyeztem
Aki megmondja melyik melyik kap egy egy pakkot belole Amugy gyanusan egyenletesen fogy a táp mindkét rendszerben szoval szerintem igencsak ossze vannak kutyulva
De lesz Ma erkezett a nagyobb sátor. Amint megy a rendszer elkezdem. Tervbe van egy full hd kamera vasarlas is hogy egy viragot is le tudjak videozni ugy hogy az élvezhető is legyen. Ha megsem veszek akkor csak a sima gagyi minosegu HD rdy felbontas lesz közeli nélkül.Szerintem a bal legszelso elol az OB. Timelapse video nem lesz?
De lesz Ma erkezett a nagyobb sátor. Amint megy a rendszer elkezdem. Tervbe van egy full hd kamera vasarlas is hogy egy viragot is le tudjak videozni ugy hogy az élvezhető is legyen. Ha megsem veszek akkor csak a sima gagyi minosegu HD rdy felbontas lesz közeli nélkül.
Legalabbis egyelore ez a terv
Buhus: az a lotus laller milyen eredet?
Madárháló jó csak szar szétbogozni /vannak tekercsben kapható műanyag hálók azokkal könnyebb dolgozni, természetes szövethálót meg semmiképen se mert azon simán megél a penész/
Ebben a 20l-ben az a jó, hogy mindneképpen foglalkozni kell vele /mintha régen beszéltünk volna, hogy teszel a tankba vízintmérőt és automatán oldod meg az utántöltést. ebből lett valami?