What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Indoor képek gyűjteménye

Dapk

Active member
Veteran
Akkor nem lesz nehéz dolgod, a szellősebb buga lesz a tw -azt hittem ez a cal tw vmi tw kereszt, de ahogy látom ez az orig... A narancs meg szép tömör keményfejű. Utoljára 6 éve láttam ob-t kíváncsi vagyok mostanság mit mutat, hajrá, jó lesz :D

M

Mackosajt

Californian trainwreck meg orange bud. Összekeveredtek a cimkezetlen magoncok sajnos, gondoltam majd megmondom jellegről...:laughing: nah ez mar csak viragzasban lesz
A ket kicsi az tuti kulon fajta....a hikomatokat megjegyeztem:)
Aki megmondja melyik melyik kap egy egy pakkot belole:laughing: Amugy gyanusan egyenletesen fogy a táp mindkét rendszerben szoval szerintem igencsak ossze vannak kutyulva:)
Szerintem a bal legszelso elol az OB. :) Timelapse video nem lesz? :p

Dapk

Active member
Veteran
Lotus Larry aka Kurva Szedálós Portéka

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Attachments

• lotuslarry1.jpg
    lotuslarry1.jpg
    99.8 KB · Views: 34
  • lotuslarry2.jpg
    lotuslarry2.jpg
    64.7 KB · Views: 32
  • lotuslarry3.jpg
    lotuslarry3.jpg
    74 KB · Views: 33

Medicropper117

Active member
Szerintem a bal legszelso elol az OB. :) Timelapse video nem lesz? :p
De lesz;) Ma erkezett a nagyobb sátor. Amint megy a rendszer elkezdem. Tervbe van egy full hd kamera vasarlas is hogy egy viragot is le tudjak videozni ugy hogy az élvezhető is legyen. Ha megsem veszek akkor csak a sima gagyi minosegu HD rdy felbontas lesz közeli nélkül.
Legalabbis egyelore ez a terv

Buhus: az a lotus laller milyen eredet?

M

Mackosajt

De lesz;) Ma erkezett a nagyobb sátor. Amint megy a rendszer elkezdem. Tervbe van egy full hd kamera vasarlas is hogy egy viragot is le tudjak videozni ugy hogy az élvezhető is legyen. Ha megsem veszek akkor csak a sima gagyi minosegu HD rdy felbontas lesz közeli nélkül.
Legalabbis egyelore ez a terv

Buhus: az a lotus laller milyen eredet?

Kiraly ;)

Buhus, az uccso kepen az nem a Gumimaci? :)

Dapk

Active member
Veteran
GB nagyon más pár oldallal odéb azért látszik, h annak nem ilyen a virágja.
Amúgy Bodhi Seeds és Larry OG x snow lotus (larry og meg og kush x sour d) ahány tő annyi feno, de egyik se volt szar (viszont sok fiút dob, mint a legtöbb chemdog származék) ha jól emlékszem 11 tő 4 lány abból 1 herma -viszont a fentmaradó 3 meg nagyon baba)

Dapk

Active member
Veteran
A topicról röviden :D [YOUTUBEIF]https://www.youtube.com/watch?v=TNgWQfOd-1M[/YOUTUBEIF]

Medicropper117

Active member
Kezd osszeallni a kép. Holnap kapnak egy jo adag kötözést meg leengedem a lámpát és indulhat a buli:)

Attachments

• IMG_1777.jpg
    IMG_1777.jpg
    72.8 KB · Views: 35

Medicropper117

Active member
Ahhh...lst, supercrop meg vagdosás....sajnos ebben a rendszerben közel kell ültetni és a közepe szűkös lesz mindkét oldalnak

Dapk

Active member
Veteran
Anno hasonló rendszerben én úgy kötöztem, hogy hosszában beraktam a előre hátra egy-egy lécet keresztbe meg 4-et kb körbe kerítve ezzel a növényeket, majd ezekhez kötöztem. Meg a helyedben raknék feléjük is egy 10 x 10-es hálót, hogy ne döljön egybe az egész és ne kelljen penésztől tartani. Mekkora ez a tank amúgy?

Dapk

Active member
Veteran
Madárháló jó csak szar szétbogozni :D /vannak tekercsben kapható műanyag hálók azokkal könnyebb dolgozni, természetes szövethálót meg semmiképen se mert azon simán megél a penész/
Ebben a 20l-ben az a jó, hogy mindneképpen foglalkozni kell vele :D /mintha régen beszéltünk volna, hogy teszel a tankba vízintmérőt és automatán oldod meg az utántöltést. ebből lett valami?

Last edited:

dev.

Well-known member
NL és L.S.D. 12 napja 12/12-ben. Lsd-t tegnap supercroppoltam, remélem így nem nől bele a refibe. Ha megindulnak a virágok rendesen, kapnak egy erős kopasztást is. :)

picture.php

Medicropper117

Active member
Madárháló jó csak szar szétbogozni :D /vannak tekercsben kapható műanyag hálók azokkal könnyebb dolgozni, természetes szövethálót meg semmiképen se mert azon simán megél a penész/
Ebben a 20l-ben az a jó, hogy mindneképpen foglalkozni kell vele :D /mintha régen beszéltünk volna, hogy teszel a tankba vízintmérőt és automatán oldod meg az utántöltést. ebből lett valami?

Még nem de azt hiszem meg fogom oldani valahogy. Egyelore valahogy azt kellene megoldjam h egy kinti puffer tartályba legyen forgatva a víz, anélkül h a két tankot összekötném. Akkor a kinti tartályban tudnám végezni a korrigálást és a hűtést is be tudnám kötni. Egyelore eddig csak az nem tiszta hogy ezt miképp oldod meg anélkül h a két tartály egy közlekedő edényként funkcionaljon.
Gondoltam rá h egyik pumpa nyomja A-ból B tartályba. Onnan egy masik pumpa a puffer tartályba majd onnan A-ba vissza. Ezzel csak az a baj hogy 3 pumpa kell hozza de ami ennel is nagyobb gond az az hogy ha valamelyik bedöglik akkor úszik a sátor vagy a szoba....

Last edited:

Latest posts

Latest posts