What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Indoor képek gyűjteménye

Dapk

Active member
Veteran
Köszi! DD egy fasza chronic upgrade, nagyon tudja hozni és eléggé nagy merítésből mondhatom, hogy mindenképpen jobban üt mint a chronic... mondjuk szaga az tud lenni bőven :D

Dapk

Active member
Veteran
Vadnak igérem ezt a képet lassan egy éve: NL x DC aka mutherfucking Northern Chunk DC pheno /rövid info: DC feno nagyon patent, nagyon jól összehozza a két fajta jó tulajdonságait, DC-hez képest bőtermő nl-től meg jóval potensebb -ahogy már vad is írta 1 slukkos és persze nem utolsó sorban: nagyon szép!/

attachment.php

Attachments

• nlxdc.jpg
    nlxdc.jpg
    93 KB · Views: 32

Dapk

Active member
Veteran
Hát erre nehezen tudok válaszolni ugyanis 5g-s kockában indult 12-12-ben úgy hogy minden olyan hajtás levágtam amiből következtethetnék az alap testalkatára -amúgy megérzésem szerint lehet ezt kötözgetni, de remélem majd Vad breeder úr kijavít :)

Medicropper117

Active member
Vad: vannak már ebből fem magjaid is vagy csak regular?
Nagyon pofás viragok. Az oldalhajtasokat nem tőből vágod le ugye? Vagy gyakorlatilag csak a toppot hagyod meg?

Dapk

Active member
Veteran
Igazán csinálhatnál már anyát Medi :) Gyakorlatilag csak a toppot hagyom, igen. Két fenója van, az nl felé hajló meg a dc felé -de egyik se csak ilyen csak olyan egyszóval vad rendes munkát végzett :D Számomra a DC feno volt szimpatikusabb a kv+fűszer illatával és a jól leültető hatásával na meg persze a színeivel.

Medicropper117

Active member
Van boxom bonsai anyához...csak alany nincs amit betegyek meg helyem se jelenleg a boxnak. Most upgradeltem 80x160x160ra igy a kis box kiszorult:)

what_can_there

Well-known member
Vadnak igérem ezt a képet lassan egy éve: NL x DC aka mutherfucking Northern Chunk DC pheno /rövid info: DC feno nagyon patent, nagyon jól összehozza a két fajta jó tulajdonságait, DC-hez képest bőtermő nl-től meg jóval potensebb -ahogy már vad is írta 1 slukkos és persze nem utolsó sorban: nagyon szép!/

Szia Dapk, kosz a kepet! Az a ddxc99 is bitang jol nez ki, grat!:tiphat:

huha..ez tenyleg jol nez ki. Sogra ajanlott vagy hozza a tutik ktözve is?

Nekem eddig csak sogban voltak, de mivel eleg jol bokrosodik, ezert kotozve sem fog csalodast okozni.

Vad: vannak már ebből fem magjaid is vagy csak regular?
Nagyon pofás viragok. Az oldalhajtasokat nem tőből vágod le ugye? Vagy gyakorlatilag csak a toppot hagyod meg?

Egyelore csak reg, dolgozom a femen is, de abbol csak tavaszra lesz valami. Amugy eleg jo az ivararany, ezzel a kereszttel volt olyan korom, ahol 36 magbol 32 termos lett.

Dapk

Active member
Veteran
Nem ma kezdtem a 91kryptel vesztegetni az időmet, de csak meg lett a gyümölcse a dolognak: 91 krypt F2 chemdawg feno -asszem erre mondják, hogy könnyen trimmelhető :D

attachment.php

Medicropper117

Active member
Faja...nagyon faja. Orulok h megjelentél. Az egód úgyse engedi h ne szolj bele mindenbe meg hozod a fasza képeket:laughing: gigabonusz:)

Dapk

Active member
Veteran
Ez van :D Kellett az idegeimnek egy kevés pihenő.... Lesz majd még kép sokkal érdekesebről is, de majd csak jövőre ;)

Medicropper117

Active member
Californian trainwreck meg orange bud. Összekeveredtek a cimkezetlen magoncok sajnos, gondoltam majd megmondom jellegről...:laughing: nah ez mar csak viragzasban lesz
A ket kicsi az tuti kulon fajta....a hikomatokat megjegyeztem:)
Aki megmondja melyik melyik kap egy egy pakkot belole:laughing: Amugy gyanusan egyenletesen fogy a táp mindkét rendszerben szoval szerintem igencsak ossze vannak kutyulva:)

Attachments

• IMG_1765.jpg
    IMG_1765.jpg
    87.3 KB · Views: 28

Dapk

Active member
Veteran
Californian trainwreck az meg kinek a fia borja? OB az a DP-től van? -de szerettem én azt :)

Latest posts

Latest posts