iwantmorebuds
Active member
nem fogsz örülni a válasznak autosszativaMmint ugy gondoltam h autoflo vagy fotos..
xD
nem fogsz örülni a válasznak autosszativaMmint ugy gondoltam h autoflo vagy fotos..
xD
fej nélkül mint általában a többiek is
Szaga nem veszes. Novenyen ilyen gyumolcs illat ilyen oldschool jellegzetesen " budos " fu illattal a vegen, de az nagyon gyengen es csak kozelrol. Szarazon full mentol illata van, eloszor aszittem mentolos a dohany dehat sose szivok mentolost, pedig meg csak harom napja van az uvegbe meg nem nagyon szivtam belole, egyebkent a budok meglehetosen egybe maradnak, meglepodtem. Azthittem majd osszeesik, de nem. A top 21,4g volt szarazon.Kosz a kepet, nekem tetszik. Szagrol tudsz valamit mondani? Erosseg erdekelne, meg az aroma tipusa. TD-vel keresztezem majd a telen, ugy egy kicsit tomorebb bugakat ad, remelhetoleg.
Amiből 8 a szár
Viccet félretéve, flo első nap. Egy ponton azt hittem kinövik a sátrat, 1-5 hét volt az átállás
A strain a (számomra) megunhatatlan wappa
Asszem ismét fullon a box
Kosz a kepeket! Vegre egy igazi auto sativa, szep munka volt Gubi.
16 idealis szerintem. Bar en vagdostam meg eleg hamar elkezdtem flusholni is, szal azt mondom 16 het alatt faszan beerik. 14 het utan mar szedheto ez a pheno.16 het kell neki szerinted? Hany hetesen allt at viragzoba?
Valamit magyarázott hogy elbaszta és nem tudta vissza tenni a boxba. Kíváncsi vagyok mi volt...de miért nem vártad ki azt a két hetet, hogy beérjen a virág teljesen?
olyan lett volna mint a habszivacs ez a fajta
Valamit magyarázott hogy elbaszta és nem tudta vissza tenni a boxba. Kíváncsi vagyok mi volt...
ha levetted volna átmenetileg a ct ről a reflektor részt ? úgy sem?
automatákhoz volt neki ez összerakva, egyszerübb volt polcolni őket, mert nem volt egységes a kert