What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Indoor képek gyűjteménye

iwantmorebuds

Active member
Kosz a kepet, nekem tetszik. Szagrol tudsz valamit mondani? Erosseg erdekelne, meg az aroma tipusa. TD-vel keresztezem majd a telen, ugy egy kicsit tomorebb bugakat ad, remelhetoleg.
Szaga nem veszes. Novenyen ilyen gyumolcs illat ilyen oldschool jellegzetesen " budos " fu illattal a vegen, de az nagyon gyengen es csak kozelrol. Szarazon full mentol illata van, eloszor aszittem mentolos a dohany dehat sose szivok mentolost, pedig meg csak harom napja van az uvegbe meg nem nagyon szivtam belole, egyebkent a budok meglehetosen egybe maradnak, meglepodtem. Azthittem majd osszeesik, de nem. A top 21,4g volt szarazon.

Medicropper117

Active member
Amiből 8 a szár:laughing::laughing:
Viccet félretéve, flo első nap. Egy ponton azt hittem kinövik a sátrat, 1-5 hét volt az átállás
A strain a (számomra) megunhatatlan wappa
Asszem ismét fullon a box:laughing:

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    54.2 KB · Views: 40

iwantmorebuds

Active member
Kosz a kepeket! Vegre egy igazi auto sativa, szep munka volt Gubi.

Koszonom, valamivel 100 alatt lesz vege de azert remenykedem :D
35g szaraz mar lejott rola. Eleg hosszu ideju strain sativa reven, meg vagy ket hetet mehetne. De mar igy is kozel 100 napos... A gyantamirigyek mar jopar helyen szep borostyan.

iwantmorebuds

Active member
16 het kell neki szerinted? Hany hetesen allt at viragzoba?
16 idealis szerintem. Bar en vagdostam meg eleg hamar elkezdtem flusholni is, szal azt mondom 16 het alatt faszan beerik. 14 het utan mar szedheto ez a pheno.
Viragzas ugyan ugy 3-4. Het kozott kezdodott mint alltalaban. Hirtelen ugrott meg kb 2 het alatt lett palantabol viragzas, most ez igy hulyen hangzik de erted :D
Persze a 16 het onnantol szamolva ertendo hogy kibujt a foldbol.

iwantmorebuds

Active member

Nah hat teljesen elegedett vagyok, a vegleges szaraz valahol 110 korul lesz.

Itt van ket kep a 14 hetes gubokrol

Bocs a minosegert majd ezekrol teszek fel jobb kepet szaraz allapotban​

wh1p3dm34t

Modortalan
Supermod
Veteran
🦫 Special 🍆
de miért nem vártad ki azt a két hetet, hogy beérjen a virág teljesen?
olyan lett volna mint a habszivacs ez a fajta

iwantmorebuds

Active member
Valamit magyarázott hogy elbaszta és nem tudta vissza tenni a boxba. :laughing: Kíváncsi vagyok mi volt...

Nah nektek aztan irhatok barmit is felse fogjatok,
Tegnap este ket orat ultem olloval a kezembe mire ravettem magam.
A baj az hogy elbasztam a csovezest igy a lampa fix a moby meg nem fer be a a noveny teteje tullogott volna a lampan vagyis jnkabb a nagy resze :D es eztnem tudom megoldani atmenetileg ugyhogy ez van :D

GK_420

Active member
Semmi baja nem lett volna attól hogy túllóg baszod. XDDDDD De azt amúgy is mozgathatóra kell tenned szóval gondold újra...butaságot csináltál.

wh1p3dm34t

Modortalan
Supermod
Veteran
🦫 Special 🍆
automatákhoz volt neki ez összerakva, egyszerübb volt polcolni őket, mert nem volt egységes a kert

iwantmorebuds

Active member
automatákhoz volt neki ez összerakva, egyszerübb volt polcolni őket, mert nem volt egységes a kert

Ott a pont

Mar atalakitas alatt csak kicsit megakadtam :D nem csak az volt a baj h tullog hanem nem fert be de hulye vtam mert lebeheto a wing a ct-rol de mostma mindegy bevoltam tepve gondolkodni ennyit :D de fenyt akkor se kapott volne a felso fele aminek kellene :D meg ugye bekapcsoltam az autopotot ugyhogy nem tudom emelgetni nagyon mert a tanknak feljebb kell lennie miver gravitacios elven mukodik :D szoval tobb buktato is volt

Latest posts

Latest posts