What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

hobbiz hajdzsro

hobbi ur

Well-known member
ha nem a IVest használod, akkor milyet? hogyan műveled?

2naponta figyelem, ill. korrigálom a ph-t, ec-t. egyelőre nem billeg nagyon, elég 2naponta. meg jegyzetelem természetesen.

viszont képet tehetsz fel egyből, meg témát is nyithatsz moderátori előzetes jóváhagyás nélkül. gyorsan meg lesz az az 50 hsz!

what_can_there

Well-known member
Az 50 hsz.-t ugy kell erteni, hogy a te accountoddal irtodott 50 hsz. Ez fuggetlen attol, hogy masok mennyit irnak a naplodba. Irogass mas temakba, ugy hamar osszejon a pm.

hobbi ur

Well-known member
ááááá :S köszönöm szépen az infót, akkor beírok mindenhova ki talál ki ilyen faszságot. mi ennek az értelme?

Dapk

Active member
Veteran
ááááá :S köszönöm szépen az infót, akkor beírok mindenhova ki talál ki ilyen faszságot. mi ennek az értelme?
fel ne add! már csak 10hsz és jobb lesz -vagy mennyé elfele a hívatalba, a jenőhöz, a polgári hívatalba

wh1p3dm34t

Modortalan
Supermod
Veteran
🦫 Special 🍆
az az értelme, hogy a sok gyökér regel és már spammel turbopostol 50 betűt baszd meg és már tolja a pmben a szarságait, rengeteg ilyen van.. nem körületted forog a világ mielőtt magadra vennéd, keress értelmes magyarázatot a miértre.... plusz január x. óta tag vagy.. minden nap két összetett mondat, egy zene link és már rég lenne 300 hsz....

hobbi ur

Well-known member
az az értelme, hogy a sok gyökér regel és már spammel turbopostol 50 betűt baszd meg és már tolja a pmben a szarságait, rengeteg ilyen van.. nem körületted forog a világ mielőtt magadra vennéd, keress értelmes magyarázatot a miértre.... plusz január x. óta tag vagy.. minden nap két összetett mondat, egy zene link és már rég lenne 300 hsz....

oké köszi tartjátok a lelket, én meg majd csinyálok fényképet

hobbi ur

Well-known member
nem értem én ezt a multikulti modern világot. assetuttam hogy milya za onion rúter. most már tudom. azt azonban még nem hogy a sok tülök mit tud pmelni 50 turbóspam hozzászólás után? hogy hajtanák el őket kényszermunkára, ha már ennyi idejük van.

Latest posts

Latest posts