As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together!
Join ICMag Discord here!
More details in this thread here: here.
Zajebisty, i jak probowales tych workow juz ? Ja mam takie podobne jakosci bo nie wiem jakie masz tam rozmiary ale takie same wory,taka prawda ze nawet od rajstopy bys zrobil ale po co jak mozna juz kupic gotowe nawet i wmiare cena.na cos pozadnego to bubblemena ehehhe http://www.bubblebag.com/instructions napewno trwalsze! na dluzej moza miec a dla mnie to idealne raz na dwie uprawy
Siema DLOC haszyk naprawde smaczny i moc zaskakujaca. A co do workow to jeszcze nie klepalem nic ale mysle ze na dniach to sie zmieni. Kolega z pracy ma harvest lada dzien i obiecal mi dwa worki takie 60L pelne materialu wiec mysle ze cos dobrego z tego wyjdzie. Napewno zrobie fotorelacje wiec bez obaw a wracajac do workow to bardzo zadowolony jestem z jakosci materialu z ktorego sa zrobione. Gruby solidny. No ale okaze sie w praniu. A microny to 220.160.73.25. Pozdrawiam
Fajne te bublebugs'y , olejki . I pomyśleć że się ludziom oddawało , odpady bądź mieliło na domieszkę liście , łodygi przetwarzało z alkoholem. Im bardziej czytam to forum i inne jestem zaskoczony co można uzyskać , brrryyy wróć jak można wykorzystać do cna konopie ! hehe.
Jestem pełen podziwu. A , zarazem uzupełniam wiedzę by te ryzyko uprawy wykorzystać maxymalnie.! I całkiem tanie te gadżety do przetworów , patrząc perspektywą lata w przód ... dla osób od fotek info i tych co już to robią .
Pozdrawia!
A tutaj prezencik od kolegi Holendra. Ekstrakt 87% thc. Wiem napewno bo koles kazda partie produktu wysyla do laboratorium na test. Mocy tego specyfiku opisac slowami sie nie da
Dostalem troche na testa bo normalnie 60€ za giesa sobie zyczy