What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

HASH +

gdzie taka tube odszukac?

Na ebay znajdziesz wraz z innymi akcesoriami do niej.

Zielona możesz mi podać mniej/więcej wymiary takiej tuby. Mam możliwość wykonania tego u kumpla wiec tylko fajnie gdybym znał wymiary. Głownie chodzi mi o średnice oraz o grubość ścianek. Z góry dzięki

frether

Member
Veteran
picture.php

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
Na ebay znajdziesz wraz z innymi akcesoriami do niej.

Zielona możesz mi podać mniej/więcej wymiary takiej tuby. Mam możliwość wykonania tego u kumpla wiec tylko fajnie gdybym znał wymiary. Głownie chodzi mi o średnice oraz o grubość ścianek. Z góry dzięki

Siema

Ta co pokazalem kilka dni temu kupilem na zjebaju to z hiszpani leci i ma 30 cm dlugosci i2cm srednicy idealnie przechodzi przez nia jedna butelka gazu , jeszcze nie zwarzylem ile sie misci suszu w tubie tej ale wychodzi z niej okolo 4g swiezego Bho a po kilku dniach mam 2g czystej zywicy , mam tez Różdżkr na 1m i tam idzie grubo 3-4 butelki gazu , ale wracajac do tej kupnej to posiada ona niby uszczelki ktore sa ok do momentu gdy postanowimu ciut mocniej ( NIGDY ZA MOCNO NIEUBIJAC SUSZU !!! ) nabic nasza mityczna rore , uszczelka popuscila bo w gruncie zeczy to ona o dupe rozbic jest i jak widzieliscie na fotce wczesniej sie ambaras narobil -trychlo mi bokiem rory , olejem z gazem wraz z odpadem po scianie hehe metod na uszczelnienie lepszych niz ta uszczelka jest mase a kazdy produkty potrzebny do rozwiazania tego problemu znajduje sie w kazdego w domu , ja postanowilem na szybko tasma obkleic ...

kolejnyraz wyszedl tak ...

picture.php

picture.php

gdy gaz paruje a woda staje sie zimna
picture.php

Smoczy Pysk
picture.php

ZZ

B

Bobby SixKiller

Ice hash torba robocza i 220 w składzie planty z pod chmurki
picture.php

B

Bobby SixKiller

Cześć ten haszyk powstał głównie z afgana x ak47 x es x shaman roślinka była bardzo żywiczna ale feno liściaste. Daje kopa lepszego niz mocarz hehe

D

DLOC

Bobby SixKiller ladne... A ja tak samo postanowilem jakis hassyk.Klupilem worki do extrakcji ziol czy innych polnych kwiatow hehe Mialy mikrony to mnie zachecily 220, 160, 73, 25.Male worki 1 gallon ale na moje potrzeby dlaczego nie.Zmontowalem z 5 l butki wiadro i poszlo jakos hehe.

picture.php

picture.php

picture.php

A wiec juz wiadomo ze to bedzie Bubble hasz metoda reczna,Troche towaru trzymalem glownie topy troche bardzo dobrych lisci z dwoch upraw in miedzy innymi c99 a pozniej to roZNie doszedl 8 ball kusz z tego sloiczka suszu wiele tematu z niego glownie troche chronica i z zeszlej uprawy/.

susz w sloiku glownie topy heehhee
picture.php

tutaj tez susz... ale byl on w lodowce i sam sie ususzyl a gora tylko zmrozila...
picture.php

DObrze ze wspomnialem o c99... wydziela sie zapach grejfrutow podczas operacji

D

DLOC

picture.php

picture.php

Jednak zbyt wiele urzondzen chcialoby sie uzyc a tak naprawde jedno mi spasowalo hehe.

Miedzy czasie.... jeden sloik po suszu chcialby sie pokazac Sam zrobilem husz sam zrobilem husz !! :D

picture.php

picture.php

D

DLOC

picture.php

A wiec czas pokazac jak to wszystko wyszlo podczas czepaniny przez dwie godziny czy wiecej ?? Nie przyznam sie do odpowiedzi hehehe

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

Peace

D

DLOC

Panowie # pierwsza klasa wyszedl.Zaczynajac od czarnego i konczac na piaskowce.Ta pamietam haszyk znad morza pierwszy i mial taki smak jak ten czarny mocny.Cos wspanialego miec wlasny haszyk.

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php
picture.php

Pozdro

klint

Active member
Veteran
Witam zaloge :) dawno mnie tu nie było co nie oznacza ze nic u mnie nie rośnie. Niebawem zarzuce fotkami. I pytanko mam przy okazji mianowicie może ktoś polecić jakiś Polski sklep z bubble bagami? Znalazlem na allegro ale jakos tak mi zalatuje made in china. Może ktoś już kupował i ma sprawdzony? Z góry dzięki i do niebawem Bracia i Siostry :)

Latest posts

Latest posts