What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

HASH +

Troche skaly ze scinek.

picture.php

frether

Member
Veteran
jak się nie ma co się lubi to się ma co leży dookoła Ciebie żeby pewność i satysfakcja była z pracy potrzeba dużo gazu lepiej wydać więcej a pewniej i zrobić jeszcze więcej BHO
Pozdrawiam upaćkane twarze czekorzerców :D

B

BajCus

gaz to nie zabawa szczelność to podstawa. Robione na szybko z lisci z ktorych juz raz było robione BHO. Jeden problem to szczelność, jutro muszę jakieś koreczki powymyślać bo sporo bho mi na ręce zostało i prawie paluchy odmroziłem ;-)

Jak wymyśle jak uszczelnić rurkę to jutro lece po gaz i działam ;-)

PS ten osad to mi poprostu spadł do szklaneczki gdy rurke czysciłem

picture.php

Edit: wyszło 1/4 dupki z fifki. Kopie jak bho. Idealne zakończenie wieczoru ;-)

Edit2: dla tych co używają żyletki. Na powierzchniach płaskich jest spoko ale jako że nie miałem akurat w domu użyłem kawałka plastiku do zebrania bho i wnioskuje że jest to lepszy sposób na zbieranie olejku, szczególnie w zaokrągleniach

Cały czas rozkminiam sposób przelewowy (czyli skraplanie gazu, wrzucenie lisci i przecedzenie) ale wydaje mi sie ze lepsza jest jednak rurka ze względu na tworzące się w niej ciśnienie.

I tak najarany rozkminiam jak by połączyć te 2 sposoby czyli zrobić rurkę z zaworem i gdy gaz skropli się w środku i wytworzy się ciśnienie dopiero go upuszczać.

Wtajemniczonych proszę o podzielenie się swoimi patentami :p

GReen dreAM

Well-known member
Veteran
Witam

Apropo patentow to ostatnio przez przypadek wpadlem na pomysl wykorzystania dobrego trimu i po znalezieniu odpowiedniego sloika i dopasowaniu go do spodu grindera z sitkiem i miejscem na kief powstal :

PEPPERCORN HASH SHAKER

Haszyk jest wielkosci duzych ziaren pieprzu !!

Material przetrzasniety wciaz nadaje sie na maselko.... i ciasteczka.

gd

Attachments

• 10 02 14 004.jpg
    10 02 14 004.jpg
    42.7 KB · Views: 38
  • 10 02 14 005.jpg
    10 02 14 005.jpg
    53.8 KB · Views: 37
  • 10 02 14 006.jpg
    10 02 14 006.jpg
    52.1 KB · Views: 38
  • 10 02 14 010.jpg
    10 02 14 010.jpg
    51.2 KB · Views: 35

GReen dreAM

Well-known member
Veteran
Czesc

To co ostatnio udalo mi sie ukulac....jutro gotuje maselko z wytrzepanego trimu.....

gd

Attachments

• 002.jpg
    002.jpg
    85.6 KB · Views: 40
  • 005.jpg
    005.jpg
    78.8 KB · Views: 39
  • 009.jpg
    009.jpg
    87.4 KB · Views: 39

pakonopny

Member
Opinia kolegi z jusa (wheezer) I found my new favorite wake-n-bake med. Cannalope Haze x C99 budder. It has a nice fruity flavor (pineapple and melon) and it hits ya right between the eyes! Then spreads around my head till the whole thing feels warm. Then I settle back and space out, thinking of random things till I catch my self spacing and snap out of it.
Moja praca z nasionami szla od samego poczatku w kierunku intensywnych egzotycznych aromatow . Nigdy niemyslalem by tworzyc medyczne a tu masz ...
Dzis Icelauderer day

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
O.K. to lecim na tym nowym sprzecie z tym bursztynowym smarowidlem radosci ...

picture.php

na pylek zmielone zostanie wsypane do nowej pipy , zakupilem nie za dluga bo jest mozliwosc ich laczenia , wykonana jest bardzo solidnie , dokupuje srube laczaca i kolejny pocisk hehehe
picture.php

niebiska miseczke polecam wszystkim milosnika BHO , wykonana jest z gumy ktora nie przykleja sie do bho

picture.php

UPPPSSSS cos poszlo nie tak hehe

picture.php

picture.php

poZZdro

Latest posts

Latest posts