What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

HASH +

Troche skaly ze scinek.

picture.php

frether

Member
Veteran
jak się nie ma co się lubi to się ma co leży dookoła Ciebie żeby pewność i satysfakcja była z pracy potrzeba dużo gazu lepiej wydać więcej a pewniej i zrobić jeszcze więcej BHO
Pozdrawiam upaćkane twarze czekorzerców :D

B

BajCus

gaz to nie zabawa szczelność to podstawa. Robione na szybko z lisci z ktorych juz raz było robione BHO. Jeden problem to szczelność, jutro muszę jakieś koreczki powymyślać bo sporo bho mi na ręce zostało i prawie paluchy odmroziłem ;-)

Jak wymyśle jak uszczelnić rurkę to jutro lece po gaz i działam ;-)

PS ten osad to mi poprostu spadł do szklaneczki gdy rurke czysciłem

picture.php

Edit: wyszło 1/4 dupki z fifki. Kopie jak bho. Idealne zakończenie wieczoru ;-)

Edit2: dla tych co używają żyletki. Na powierzchniach płaskich jest spoko ale jako że nie miałem akurat w domu użyłem kawałka plastiku do zebrania bho i wnioskuje że jest to lepszy sposób na zbieranie olejku, szczególnie w zaokrągleniach

Cały czas rozkminiam sposób przelewowy (czyli skraplanie gazu, wrzucenie lisci i przecedzenie) ale wydaje mi sie ze lepsza jest jednak rurka ze względu na tworzące się w niej ciśnienie.

I tak najarany rozkminiam jak by połączyć te 2 sposoby czyli zrobić rurkę z zaworem i gdy gaz skropli się w środku i wytworzy się ciśnienie dopiero go upuszczać.

Wtajemniczonych proszę o podzielenie się swoimi patentami :p

GReen dreAM

Well-known member
Veteran
Witam

Apropo patentow to ostatnio przez przypadek wpadlem na pomysl wykorzystania dobrego trimu i po znalezieniu odpowiedniego sloika i dopasowaniu go do spodu grindera z sitkiem i miejscem na kief powstal :

PEPPERCORN HASH SHAKER

Haszyk jest wielkosci duzych ziaren pieprzu !!

Material przetrzasniety wciaz nadaje sie na maselko.... i ciasteczka.

gd

Attachments

• 10 02 14 004.jpg
    10 02 14 004.jpg
    42.7 KB · Views: 41
  • 10 02 14 005.jpg
    10 02 14 005.jpg
    53.8 KB · Views: 39
  • 10 02 14 006.jpg
    10 02 14 006.jpg
    52.1 KB · Views: 40
  • 10 02 14 010.jpg
    10 02 14 010.jpg
    51.2 KB · Views: 37

GReen dreAM

Well-known member
Veteran
Czesc

To co ostatnio udalo mi sie ukulac....jutro gotuje maselko z wytrzepanego trimu.....

gd

Attachments

• 002.jpg
    002.jpg
    85.6 KB · Views: 42
  • 005.jpg
    005.jpg
    78.8 KB · Views: 41
  • 009.jpg
    009.jpg
    87.4 KB · Views: 42

pakonopny

Member
Opinia kolegi z jusa (wheezer) I found my new favorite wake-n-bake med. Cannalope Haze x C99 budder. It has a nice fruity flavor (pineapple and melon) and it hits ya right between the eyes! Then spreads around my head till the whole thing feels warm. Then I settle back and space out, thinking of random things till I catch my self spacing and snap out of it.
Moja praca z nasionami szla od samego poczatku w kierunku intensywnych egzotycznych aromatow . Nigdy niemyslalem by tworzyc medyczne a tu masz ...
Dzis Icelauderer day

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
O.K. to lecim na tym nowym sprzecie z tym bursztynowym smarowidlem radosci ...

picture.php

na pylek zmielone zostanie wsypane do nowej pipy , zakupilem nie za dluga bo jest mozliwosc ich laczenia , wykonana jest bardzo solidnie , dokupuje srube laczaca i kolejny pocisk hehehe
picture.php

niebiska miseczke polecam wszystkim milosnika BHO , wykonana jest z gumy ktora nie przykleja sie do bho

picture.php

UPPPSSSS cos poszlo nie tak hehe

picture.php

picture.php

poZZdro

Latest posts

Latest posts