ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
jak się nie ma co się lubi to się ma co leży dookoła Ciebie żeby pewność i satysfakcja była z pracy potrzeba dużo gazu lepiej wydać więcej a pewniej i zrobić jeszcze więcej BHO
Pozdrawiam upaćkane twarze czekorzerców
gaz to nie zabawa szczelność to podstawa. Robione na szybko z lisci z ktorych juz raz było robione BHO. Jeden problem to szczelność, jutro muszę jakieś koreczki powymyślać bo sporo bho mi na ręce zostało i prawie paluchy odmroziłem ;-)
Jak wymyśle jak uszczelnić rurkę to jutro lece po gaz i działam ;-)
PS ten osad to mi poprostu spadł do szklaneczki gdy rurke czysciłem
Edit: wyszło 1/4 dupki z fifki. Kopie jak bho. Idealne zakończenie wieczoru ;-)
Edit2: dla tych co używają żyletki. Na powierzchniach płaskich jest spoko ale jako że nie miałem akurat w domu użyłem kawałka plastiku do zebrania bho i wnioskuje że jest to lepszy sposób na zbieranie olejku, szczególnie w zaokrągleniach
Cały czas rozkminiam sposób przelewowy (czyli skraplanie gazu, wrzucenie lisci i przecedzenie) ale wydaje mi sie ze lepsza jest jednak rurka ze względu na tworzące się w niej ciśnienie.
I tak najarany rozkminiam jak by połączyć te 2 sposoby czyli zrobić rurkę z zaworem i gdy gaz skropli się w środku i wytworzy się ciśnienie dopiero go upuszczać.
Wtajemniczonych proszę o podzielenie się swoimi patentami
Apropo patentow to ostatnio przez przypadek wpadlem na pomysl wykorzystania dobrego trimu i po znalezieniu odpowiedniego sloika i dopasowaniu go do spodu grindera z sitkiem i miejscem na kief powstal :
PEPPERCORN HASH SHAKER
Haszyk jest wielkosci duzych ziaren pieprzu !!
Material przetrzasniety wciaz nadaje sie na maselko.... i ciasteczka.
Opinia kolegi z jusa (wheezer) I found my new favorite wake-n-bake med. Cannalope Haze x C99 budder. It has a nice fruity flavor (pineapple and melon) and it hits ya right between the eyes! Then spreads around my head till the whole thing feels warm. Then I settle back and space out, thinking of random things till I catch my self spacing and snap out of it.
Moja praca z nasionami szla od samego poczatku w kierunku intensywnych egzotycznych aromatow . Nigdy niemyslalem by tworzyc medyczne a tu masz ...
Dzis Icelauderer day
O.K. to lecim na tym nowym sprzecie z tym bursztynowym smarowidlem radosci ...
na pylek zmielone zostanie wsypane do nowej pipy , zakupilem nie za dluga bo jest mozliwosc ich laczenia , wykonana jest bardzo solidnie , dokupuje srube laczaca i kolejny pocisk hehehe
niebiska miseczke polecam wszystkim milosnika BHO , wykonana jest z gumy ktora nie przykleja sie do bho