What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

HASH +

Bongjour

New member
To może za zapodam trochę fotek z ekstrakcji Rosin Tech czyli BHO bez zabawy z gazem

picture.php

picture.php

picture.php

tu sample z innego razu

picture.php

picture.php

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
Czuje sie tutaj jak J.Deep w fabryce czekolady hehe

Ja ze swoim BHO , tym razem postanowilem dowiedziec sie ile wychodzi mi tej bursztynowej mazi ...

picture.php

^ tak wyglada 6g

picture.php

i teraz nawet muminkow sie nie lekam ;)

ZZ

klint

Active member
Veteran
No Zielu smakowicie to wygl±da bracie :) ja dzi¶ siê zabra³em z bubble hasz. Wysz³o tego na oko z 5g ale oka¿e siê jak wyschnie i wrzucê na wagê...
picture.php

picture.php

picture.php

frether

Member
Veteran
Widok naszej planety Zz Nieba IC
picture.php

picture.php

Ulubiony widok...
picture.php

Pozdrawiam serdecznie :huggg: niech moc będzie z Wami :tiphat:

Last edited:
R

RandyLey

Ohh wygl±daj± jak s³odkie ciasteczka! Masz tak± praskê czy ugniata³e¶ foremk± do ciastek?
ciez

Widac ze to foremka taka z piaskownicy bo grzesiu ostatnio potomstwo wydaje to pozycza,
bongjour wszedzie sie musisz reklamowac?jak nie reklama fauny i flory to forum,czy wy przyszliscie za grzesiem tutaj wszyscy k?G nie mozesz ich wycofac?

Mysliwy

New member
Siemanko sorry ze bedzie trochę off top jestem akurat w Marrakeszu ogarnalem zajebista plastelinie pachnie bardzo fajnie. Taka z 5g bedZie. Jest szansa ze w dupie głęboko przewiozę bezprzypalu? Ktoś praktykował?

klint

Active member
Veteran
Witam wszystkich :)

Mia³em trochê materia³u wiec dzi¶ go przerobilem w bubblebagach. Ogólnie by³o z 600g materia³u i wysz³o nieca³e 20g haszu. Zawsze co¶ hehehe.
picture.php

picture.php

picture.php

Latest posts

Latest posts