Panowie mam pytanie ktore meczy moja glowe i nie daje mi spac nocami otoz zawsze po trymie robilem ciasto itd. zeby ciut mniej palic ale naszlo mnie na kupno bagow..mam 4... 220 160 72 25 metode dzialania znam na pamiec .. jedna pozadna siatka z dobrymi resztkami z trymu ktora lezy sobie pare dni w zamrazalniku bardzo zimna woda lecz nie zmrozona lod .itd. wiadomo mieszamy ja mieszalem recznie okolo 15 minut..(dodam material z haze bardzo dobry mnostwo krysztalow ktore az same sie sypaly) zrobilem bardzoo ladnie wyszlo wiadomo wybieranie lyzeczka na papier sniadaniowy pozniej formowanie dzis schnie juz 3 dzien mam w roznych postaciach weze kulki kostki ROZNICE W JAKOSCI WIDAC ale gdy pale jest nieprzyjemny smak nie czuc sosenki jodelki i nie PUSZCZA BANIEK (tylko malutenkie ze ledwo je widac) co zle zrobilem POMOCY( dodam ze zrobilem wczoraj drugi raz i tez nie ma efektu duzych ban specjalnie probilem mniejsze kawalki a tu dalej nichaszysz przesechl i puszcza faktycznie banieczki z bega 25 najabrdziej..A JAK TOO ST U WAS PANOWIE Z BUBBLE HASZEM?BAŃŃKI SĄ CZY NIE MA?SMAK?
Taniej nic nie moglem znalezc, mysle ze 80$ to wcale nie tak duzo.
Witam
Mam takie pytanie do was.Czym myjecie worki do robienia haszu ??