SI ce faci cu o tona de canepa de la care nu te rupi??
Pune ceva castigator de cupa afara pe camp si vezi daca tot asa de usor creste....
Hamstorg, nu vad de ce te deranjeaza pe tine filmele altora!
Daca nu-ti place filmul, e simplu: NU TE UITA! Nu te obliga nimeni sa intri pe acest thread, asa ca si eu am o rugaminte la tine: nu te mai kk (scuza-mi expresia) in mancarea de fasole a altora.. intelegi?
Fiecare are visele lui si are dreptul sa creada in ele si sa faca ce crede de cuviinta pentru a incerca sa le indeplineasca fara existenta unor Gica-contra, care din plictiseala tin neaparat sa isi impuna punctul de vedere pe oriunde trec..
Daca citesti bine acest thread inceput de mine, ai sa vezi ca am rugat frumos pe cei contra sa se abtina sa posteze in acest thread. Eu personal consider lipsa de respect sa te caci in visul si eforul unui om.. indiferent daca tu crezi ca nu e posibil.
Cateodata am impresia ca pe aici chiar sunt cultivatori-dealeri care au tot interesul ca in Romanica sa nu se gaseasca cu usurinta iarba.. ca altfel nu imi explic de ce contreaza cu atata inversunare o propunere, un vis, o idee.. Get a fucking life!
Asa ca iti spun respectabil si nu cu rea intentie,pentru ca nu vreau sa crezi ca vreau sa iti distrug visul tau de a face din Romania paradisul verde.Asa ca SMELL THE ROSES si trezeste-te.
Cateodata am impresia ca pe aici chiar sunt cultivatori-dealeri care au tot interesul ca in Romanica sa nu se gaseasca cu usurinta iarba.. ca altfel nu imi explic de ce contreaza cu atata inversunare o propunere, un vis, o idee.. Get a fucking life!