What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Haideti sa OVERGROW ROMANIA!

didee

New member
daa!! foarte taree
cum ar fi pe unde mergi sa tot dai de plantute, chiar daca nu s ele la potentialul lor maxim tot e ceva
de undeva trebuie sa incepi, ideile marete au fost intodeauna criticate si respinse de ceilalti
foarte foarte taree
eu zic : hai sa incercam, ce ne costa?

enricco

Member
nu cred ca de overgrow avem noi nevoie, cel putin nu acum, nu avem nici macar un Cannafest sau un Hempfestival, daca s-ar tine si la noi in tara un festival de profil lucrurile s-ar mai schimba.
La inceput cu echipamente pentru ca daca apar cei cu seminte din start ii ridica (vezi CPC).
Care din voi aveti legaturi prin strainatate poate mai trimiteti emailuri pe la organizatorii de festivaluri sa vada ce pot face legal in RO, pana obtinem si noi decriminalizarea.
In Cehia prin 2012-2013, au facut raiduri la magazinele de grow pentru echipamente desi nu vindeau nimic ilegal, azi ei au Cannafest, au decriminalizare si in vreo cativa ani o sa aibe si magazine tip coffee shop. Noi avem un drum destul de lung de parcurs, avem inca sustinatori ai bisericilor, aia ne incurca, ca biserica zice ca e un drog si fraierii asculta.
Am vazut la Cannafest tipicul de vizitator cum sunt si cei de la noi care nu au nicio legatura cu targul dar se duc sa ia si ei, o sacosa, niste flyere, asa mai deschidem niste minti imbecile. Bine ca alde Remus Cernea s-a dat la fund cu partidul lui cu tot, sustinea legalizarea canabisului si gay-ismul, la gay-ism au putut sa faca mars anuanal la iarba le e frica. Nu stiu acum ce partid mai sustine canabisul ca toti sunt in aceeasi oala, vor sa vanda cat mai mult tutun si alcool.

C

CannabaPitbull

Ce fel de om se gandeste sa legalizeze gay-u?niste poponari deci suntem condusi de poponari,alta explicatie nu exista nici macar nu aduce profit pt tara deci suntem condusi de poponari prosti (pleonasm).Asa ca hai sa owergrow ca atat timp cat au pula-n cap nu vedem noi legalizare.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
da gheii astia nu-s si ei oameni? adica daca nu incearca sa ma fta in cur eu zic ca e treaba lor ce fac la ei acolo.. fiecare are dreptu sa fie fericit daca nu deranjeaza pe ceilalti. nu-i un motiv destul de bun? sau cum, toti care n-au nimic cu gheii is poponari? :D

C

CannabaPitbull

Nu inteleg cum poti sa nu ai nimic cu ei...pe lesbiene le inteleg ca femeile is frumoase(pot fi) ,pe femeile straight iar nu le inteleg cum le place manganu' dar bine ca exista !Domnes multan.!

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
deci lesbianele sunt ok, dar baieteii nu? hahhahaa..
iar femeile straight nu le intelegi.. muahahaha..

C

CannabaPitbull

Eu nu vreau sa vad Romania ca si Spania sa ii vezi ca au barurile lor sa ii vezi cum se ling pe unde apuca plin de travesti...pai intr-o zi mergeam prin oras si vad frate in fata mea (era cu spatele) una uriasa amazoanca de aia buna rau in gandu' meu ,isi intoarce capul si ce sa vezi ?era proaspat barbierita ,pai te simti violat in ultimu' hal si zici ca sa nu ai nimic cu ei...Da nu inteleg cum le place la femei pula :))) si ele is tot un fel de bulangii.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
pai daca ai fii sigur pe orientarea ta ai realiza ca n-a incercat sa iti faca nimic "femeia" aia ca sa ai ceva cu ea sau cu alte persoane. daca incerca sa se dea la tine insistent, atunci da, te credeam ca ai de ce sa fii suparat.

C

CannabaPitbull

Pai la prima mea iesire dupa iarba prin spania am intrat fix intr-un bar de asta ca mirosea bine rau de afara evident nu am stiut unde intru , am primit si un masaj pe umeri pe langa iarba ,m-am ratoit si m-am cam inmuiat cand am vazut ca se uita tot barul la mine,asta ii alt motiv alt motiv ii ca am mai avut probleme...nu mi-a tras-o nimeni dar nu vreau sa ajung la bulau pahaha LE e cam plina lumea de ei deci hai sa overgrow ce dreq

Last edited:
P

prelungitor

:))) numai tu puteai sa asociezi gay-ii cu overgrow romania.ce e in capu ala al tau ma coaie? :))

P

prelungitor

din ou ai comis-o,da :)) ai reusit ma sa legi firele alea? ti-ai luat autorizatie isu pt grow? sa chemi pompierii sa-ti faca si legaturile la hps

Latest posts

Latest posts