Man, o mica paranteza: Cannabis este denumirea stiintifica a canepei..pot sa va zic nu se compara high-ul de la canepa cu cel de la cannabis..
sznake . ce e bine in Romania pentru proiectul asta , sunt campurile necultivate.
Avem multe multe petice care nu au fost puse de zeci de ani recolte.
Daca in strainatate Spre exemplu in germania, danemarca,suedia, vazut cu ochii mei, !Nu exista petice necultivate! eu cred ca Romania are un mare avantaj .Uite cum un dezavantaj devine avantaj)
Ar fi chiar o chestie buna daca ar veni romanii pe camp in aceste culturi salbatice sa culeaga.Asta si trebuie .Oricum n`ar dura mult sa afle toata lumea .si asta vrem noi sa vada toata populatia.Sa le deschidem dracu ochii.
Sznake Ce parere ai?
Probabil asta este natura ta.
Eu cred ca se poate realiza.si cu mari sanse de succes . Cu un efort mic si des din partea noastra.
In fine eu unul cred ca iarba sa creasca pe camp nu`i chiar asa mare inginerie .dar fiecare cu parerile lui
Si ca sa mai vb na .! Sutudenti teribilisti !!!!!! ma SE poate? HECTARE INTREGI?In Romania, drogurile cresc pe toate drumurile", asa spuneau in urma cu ceva ani politistii specializati pe anti-drog din statele vest-europene, vazand la stiri cum in Oltenia, in Moldova, in Ardeal, zeci de hectare de canepa sunt incendiate cu napalm, de catre politisti. Incepand cu 1995, in Romania au inceput sa apara, pe campuri aparent abandonate, hectare de canepa indiana, cultivata probabil de studenti teribilisti, reprofilati pe "agricultura". Cam de pe atunci incepuse isteria cannabis-ului. Pe masura ce legislatia s-a inasprit, taranii au renuntat sa mai cultive o planta la care recoltarea sa se faca cu "mascatii Politiei".
In octombrie 2001 Centrul Zonal de Combatere a Crimei Organizate si Antidrog Timisoara, in colaborare cu alte structuri ale M.A.I. din teritoriu, a depistat o plantatie clandestina de cannabis, ce se intindea pe nu mai putin de doua hectare si jumatate, la zece kilometri de Arad, intre localitatile Horia si Siria. S-a stabilit atunci ca, daca drogurile ar fi ajuns pe piata, ar fi fost suficiente pentru a alimenta cererea de cannabis din vestul tarii pentru un an de zile. Pe 21 octombrie a fost incendiata intreaga cantitate de canepa indiana, recoltata de soldati si depozitata intr-un loc secret, aflat sub paza stricta. Cele 11 tone de cannabis au fost incinerate pe un teren aflat la marginea Timisoarei, pe Calea Aradului. Pentru a asigura o ardere completa, s-au folosit 17 kilograme de combustibil amestecat cu napalm. Din cantitatea de canepa recoltata s-ar fi putut prepara cinci tone de droguri, care ar fi valorat pe piata neagra a stupefiantelor peste 70 de miliarde de lei. Un politist specializat pe anti-drog de la Centrul Zonal de Combatere a Crimei Organizate si Antidrog Timisoara, ne-a declarat ca s-a ales, in octombrie 2001, solutia incendierii pentru a se preveni eventualele furturi. "Stiu ca in urma cu cativa ani existau suprafete foarte mari de canepa cultivate in Timis. Inainte de 1995, de exemplu, nu au reprezentat un astfel de pericol pentru ca lumea nu cunostea ca aceste plante pot fi folosite pentru continutul lor psihotrop, chiar daca in strainatate de foarte multa vreme exista o piata a cannabisului", ne-a declarat ofiterul C.Z.C.C.O.A.T.
Asta e realism. scapase de sub control!!)