Apa chioara inseamna ca nu dai nici ph down?
O gama buna de nutrienti iti regleaza ph-ul in jurul valorii de 6,3-6,7 (apa) care in combinatie cu un sol bun care are ph-ul in jur de 7 si de maxim 7,5, dupa udare coboara pe la 7-6,5 sol (in cel mai bun caz).
Un ph - (minus) te ajuta sa cobori in jurul valorii de 6 sau chiar sub si sa obtii ph-ul solului exact 6,5. Eu folosesc intre 1-2 ml ph minus plagron (aprox 10€) la 10l apa.
Cumpara un aparat de masurat ph din apa si sol, restu iti dai tu seama.
Mai da cu niste Mg in ele! La fiecare udare! Si nu ar strica sa maresti si Ca-ul.
Cam 150-250 ppm, in functie de cantitatea furnizata de sursa de apa. Daca ai apa filtrata RO, poti sa bagi linistit 200+ ppm. Nu stiu cati ml e asta, da stiu ca de obicei is diluate tare cal magurile astea lichide ori sub forma de gel. Daca nu ai cu ce masura poate iti zice cineva care foloseste acel produs cam cati mililitri inseamna asta. Eu nu am avut niciodata acel produs pe mana.
...considerand ca azi le-am facut o udare cu iguana bloom care din ce vad are destul de mult cal-mg.
Fetele au 8 zile de flower, temp 21-24 stins si 22-26 cu lumina aprinsa, rh intre 55-65
Bro,ce mai zic plantele? Nu de alta tar is tare curios cum zice Pineapple Express ala!