What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

First Try-70x70x160-Pineapple Express/Bubble Kush/Cheese/

ZOnaVerde

Well-known member
Veteran
O gama buna de nutrienti iti regleaza ph-ul in jurul valorii de 6,3-6,7 (apa) care in combinatie cu un sol bun care are ph-ul in jur de 7 si de maxim 7,5, dupa udare coboara pe la 7-6,5 sol (in cel mai bun caz).
Un ph - (minus) te ajuta sa cobori in jurul valorii de 6 sau chiar sub si sa obtii ph-ul solului exact 6,5. Eu folosesc intre 1-2 ml ph minus plagron (aprox 10€) la 10l apa.
Cumpara un aparat de masurat ph din apa si sol, restu iti dai tu seama.:smoke out:

didraro

Active member
O gama buna de nutrienti iti regleaza ph-ul in jurul valorii de 6,3-6,7 (apa) care in combinatie cu un sol bun care are ph-ul in jur de 7 si de maxim 7,5, dupa udare coboara pe la 7-6,5 sol (in cel mai bun caz).
Un ph - (minus) te ajuta sa cobori in jurul valorii de 6 sau chiar sub si sa obtii ph-ul solului exact 6,5. Eu folosesc intre 1-2 ml ph minus plagron (aprox 10€) la 10l apa.
Cumpara un aparat de masurat ph din apa si sol, restu iti dai tu seama.:smoke out:

ai vreo recomandare pt aparat de masurare? ma tot uit pe siteuri si nu gasesc niciunul care sa para bun

didraro

Active member
Astazi au 37 de zile de cand sunt in pamant si eu zic ca se misca bine domnisoarele. Au inceput sa apara si ceva mici deficiente pe PX dar pare sa fie deficienta de calciu la 2 dintre frunze cum se vede si in imagini, le-am dat doza dubla de nutrienti sa vedem cum reactioneaza...astept sa-mi ajuga testeru' ph sa vad sigur daca nu cumva ph ul marit a cauzat problema. Saptamana asta le dau 12/12 insa sper ca nu ma grabesc prea tare si sa acopar toata suprafata cortului. Cam atat momentan, fumuri usoare :smoke out:
Image from iOS.jpg

Attachments

• Image from iOS.jpg
    Image from iOS.jpg
    135.5 KB · Views: 71
  • Image from iOS.jpg
    Image from iOS.jpg
    135.5 KB · Views: 59
  • Image from iOS (3).jpg
    Image from iOS (3).jpg
    121.4 KB · Views: 62
  • Image from iOS (1).jpg
    Image from iOS (1).jpg
    108.2 KB · Views: 64
  • Image from iOS (5).jpg
    Image from iOS (5).jpg
    118.1 KB · Views: 62
  • Image from iOS (6).jpg
    Image from iOS (6).jpg
    71.6 KB · Views: 63
  • Image from iOS (7).jpg
    Image from iOS (7).jpg
    84.2 KB · Views: 61

DcSantos

Active member
Nu prea ma pricep eu in sol man dar pe langa nutrientii de baza probabil ti-ar trebui si niste calmag. Nu cred ca o sa le ajute daca le-ai dublat doza de nutrienti daca nutrientii nu pre au calciu in ei. Sfatul meu ar fi sa le dai un topping totusi si dupa 2 sapt sa le bagi la 12/12,sa fii sigur ca ramai cu spatiu suficient pe verticala. O sa vada si bajetii mai experimentati in sol si o sa aiba sfaturi mai pertinente in legatura cum ar trebui sa le hranesti . Arata bine gagicile ,spor !

didraro

Active member
La PX i-am facut deja de 3 ori top si ma gandesc sa nu o stresez chiar asa, impreuna cu LST ul aplicat pare ca va avea o canopie destul de egala si deja partea ei de cort ii complet umpluta. Tu zici ca ar mai merge 2 sapt de veg...timpul nu-i o problema deci as mai putea sta cu ele dar mi sa nu se faca prea mari dupa :D Astept si alte pareri sa vedem cum au umplut altii un spatiu de genu cu 2 luni de veg

DcSantos

Active member
Poti sa le bagi si acum in flower daca le-ai dat top. eu cred ca o sa umple spatiul dupa ce se intind din cate vad in poze. Poti sa mai astepti o saptamana dar eu le-as baga de pe acum sa fiu sigur ca nu o sa se inghesuie prea mult..

ZOnaVerde

Well-known member
Veteran
Raspund mai greu in perioada asta..
Nu stiu ce sa-ti recomand ca toate sunt chinezarii. Orienteaza-te pe o gama buna de nutrienti si nu o sa ai grija ph-ului, cu putin ph minus (in cazul meu).
La tine poate fi diferit, masori de cateva x inainte si dupa ce adaugi nutrienti/i si tragi concluzia dupa reactia plantelor si ph ul/ec indicat.

didraro

Active member
Le-am dat 12/12 de vreo 7 zile si au inceput sa se intinda destul de mult, mai ales Px ul care cred ca este fenotip mai mult spre sativa cu spatii mari intre noduri si lungana. Mi-a ajuns insfarsit aparatul de masurat ph ul si le hranesc momentan cu un ph in jur de 5,9-6,0 apa cu hrana dar incerc sa lovesc un 6,2-6,3 pt a fi perfect, nu am avut nevoie de ph down momentan pt ca gama de nutrienti de la advanced nutrients isi face treaba de minune pana acum si regleaza automat ph-ul cum a spus si Zonele , poate chiar il face putin prea scazut uneori. Fetele au suferit un LST acum 2 zile si le-am dat si o plasa scrog daca tot am avut-o la indemana...vreau sa experimentez cat mai mult cu grow'ul asta si pana acum toate technicile de training au functionat bine. Va las cu cateva poze, hai sa auzim de bine! :smoke out:
Image from iOS (2).jpg

Attachments

• Image from iOS (2).jpg
    Image from iOS (2).jpg
    136.5 KB · Views: 56
  • Image from iOS (2).jpg
    Image from iOS (2).jpg
    136.5 KB · Views: 59
  • Image from iOS (3).jpg
    Image from iOS (3).jpg
    83.5 KB · Views: 63
  • Image from iOS (4).jpg
    Image from iOS (4).jpg
    117.4 KB · Views: 56
  • Image from iOS (1).jpg
    Image from iOS (1).jpg
    66.3 KB · Views: 57

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Mai da cu niste Mg in ele! La fiecare udare! Si nu ar strica sa maresti si Ca-ul.

didraro

Active member
...considerand ca azi le-am facut o udare cu iguana bloom care din ce vad are destul de mult cal-mg.

Fetele au 8 zile de flower, temp 21-24 stins si 22-26 cu lumina aprinsa, rh intre 55-65

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Cam 150-250 ppm, in functie de cantitatea furnizata de sursa de apa. Daca ai apa filtrata RO, poti sa bagi linistit 200+ ppm. Nu stiu cati ml e asta, da stiu ca de obicei is diluate tare cal magurile astea lichide ori sub forma de gel. Daca nu ai cu ce masura poate iti zice cineva care foloseste acel produs cam cati mililitri inseamna asta. Eu nu am avut niciodata acel produs pe mana.

didraro

Active member
Cam 150-250 ppm, in functie de cantitatea furnizata de sursa de apa. Daca ai apa filtrata RO, poti sa bagi linistit 200+ ppm. Nu stiu cati ml e asta, da stiu ca de obicei is diluate tare cal magurile astea lichide ori sub forma de gel. Daca nu ai cu ce masura poate iti zice cineva care foloseste acel produs cam cati mililitri inseamna asta. Eu nu am avut niciodata acel produs pe mana.

Sa traiesti maiestre! Acuma mai trebe sa-mi iau un aparat de masura cu ppm ca asta nu are :bump:

Jock420 - thanks mate, yours look amazing as well

DcSantos

Active member
...considerand ca azi le-am facut o udare cu iguana bloom care din ce vad are destul de mult cal-mg.

Fetele au 8 zile de flower, temp 21-24 stins si 22-26 cu lumina aprinsa, rh intre 55-65

Bro,ce mai zic plantele? Nu de alta tar is tare curios cum zice Pineapple Express ala!:smoke out::smokey:​​​​​​

didraro

Active member
Bro,ce mai zic plantele? Nu de alta tar is tare curios cum zice Pineapple Express ala!:smoke out::smokey:​​​​​​

Am fost plecat in concediu 2 sapt dar azi am reusit sa le fac cateva poze si o defoliere serioasa. Fetele arata ok zic eu insa am ceva semne de deficiente la PX si Chesse care nu vor nici cum sa-si revina desii le-am dublat doza de cal-mag si mai primesc pe langa si iguana bloom+big bud cate 2ml din fiecare. Umididatea sta intre 45-55 exact cum le place si primesc o udare cam la 2-3 zile depinde cum cer. Speram sa fie putin mai lungi crengile principale dar macar canopia am reusit sa o tin destul de egala, cred ca o sa fie o recolta decenta pentru primul grow:dance013:
Image from iOS (7).jpg

Attachments

• Image from iOS (7).jpg
    Image from iOS (7).jpg
    121.5 KB · Views: 55
  • Image from iOS (9).jpg
    Image from iOS (9).jpg
    114.5 KB · Views: 54
  • Image from iOS (8).jpg
    Image from iOS (8).jpg
    111.4 KB · Views: 54
  • Image from iOS (6).jpg
    Image from iOS (6).jpg
    96 KB · Views: 52
  • Image from iOS (4).jpg
    Image from iOS (4).jpg
    91.8 KB · Views: 65
  • Image from iOS (3).jpg
    Image from iOS (3).jpg
    57.6 KB · Views: 50
  • Image from iOS (2).jpg
    Image from iOS (2).jpg
    84 KB · Views: 51
  • Image from iOS (2).jpg
    Image from iOS (2).jpg
    84 KB · Views: 51

didraro

Active member
Pineapple arata cel mai bine, geneticul asta se vede ca ii ales de la o planta cu potential maxim de productie..va face muguri densi si structura plantei arata foarte bine mai ales la cat training a primit. G13 Labs fac o treaba de calitate cu semintele

Latest posts

Latest posts