What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

First Try-70x70x160-Pineapple Express/Bubble Kush/Cheese/

DcSantos

Active member
Arata bine! Is curios de pineapple ca am vazut un film o data si mi-am adus aminte de strain,spor la treaba!

didraro

Active member
Arata bine! Is curios de pineapple ca am vazut un film o data si mi-am adus aminte de strain,spor la treaba!

Unul din filmele preferate de stonneri, pentru acelasi motiv am si pus strainul asta...vreau sa ard primul cui in timp ce ma uit :D

didraro

Active member
Pineapple express cu Seth Rogan, merge bine daca ai un strain care iti da cu chef de comedie :smoke out: Ma gandesc sa iau inca un ts1000 sau chiar ts2000 pentru urmatorul grow..ce ziceti merita investia pentru spatiul asta sau ii overkill?

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Nu stiu exact ce ai acu, da daca in total nu vei avea mai mult de 400-450W / mp ar trebui sa fie ok, atat timp cat poti raci cortul, evident.

didraro

Active member
Acum am un mars hydro ts1000 care trage din perete undeva la 146w si ma gandeam sa mai iau unul la fel sau chiar un ts2000 ca sa ajung pe la 400w. Cu unul singur cum ii acum nu cred ca ajunge pentru cat as vrea eu sa scot din spatiul asta adica vreo 300gr/grow

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Se poate scoate 2 gpw sau aproape de 2gpw cu ele, eu am scos 1.75+ gpw in sol cu acel panou, dar model mai vechi. acum au varianta noua, ceva mai eficienta si cu design mai bun. Cu 2 bucati ar trebui sa scoti fara probleme 500 gr daca optimizezi totul in limite cat de cat acceptabile.

didraro

Active member
Asta am vrut sa aud! Cum termin grow ul asta imi si comand un ts2000 si ii dau drumul, is foarte curios cat o sa scot din ce am acum...estimez eu undeva la 150-180 daca totul merge bine

didraro

Active member
Ziua 41 de flower si incet ne apropiem de rezultatul final, asta daca nu ma incurca deficientele de mg care nu par sa se mai opreasca. Mirosul a inceput sa fie o mica problema asa ca am dat extractorul aproape de maxim, cand deschid cortul sa lucrez la ele se simte in toata casa desii am instalat si un purificator de aer ...probabil se simte si la vecini daca au nas bun :D Am observat ca doua dintre fete au tulpinile mov ceea ce am concluzionat eu ca ar fi deficienta de mg dar posibil sa ma insel, oricum nu mai au mult deci sper sa termin tura asta asa cum ii si sa ii dau drumul la urmatorul. Umiditatea sta intre 45-60 iar temp 23-26 cu becul aprins, 20-23 stins. Deja au inceput sa ia in greutate, mai ales PX-ul care de la inceput parea a fi un genetic mult mai bun decat celelalte acum astept sa-mi ajunga lupa pt verificarea tricomilor si am luat si un ph metru nou fiindca celalalt deja si-a dat deja ultimul duh.

Le-am facut si o mica defoliere acum 2 zile si am luat frunzele ce acopereau mugurii sa ajunga lumina si mai jos la baza plantei, asta va fi ultima defoliere pana la final asa ca acum stam pe cruise control inca 2-3 sapt. Lumina sta cam la 30cm de cel mai inalt mugure si pare sa le placa, cum vi se par fetele?
Image from iOS.jpg

Attachments

• Image from iOS.jpg
    Image from iOS.jpg
    138.4 KB · Views: 62
  • Image from iOS (1).jpg
    Image from iOS (1).jpg
    108.9 KB · Views: 63
  • Image from iOS (2).jpg
    Image from iOS (2).jpg
    105 KB · Views: 61
  • Image from iOS (3).jpg
    Image from iOS (3).jpg
    101.7 KB · Views: 62
  • Image from iOS (4).jpg
    Image from iOS (4).jpg
    104 KB · Views: 57
  • Image from iOS (5).jpg
    Image from iOS (5).jpg
    100.1 KB · Views: 59
  • Image from iOS (6).jpg
    Image from iOS (6).jpg
    121.9 KB · Views: 61
  • Image from iOS (7).jpg
    Image from iOS (7).jpg
    130 KB · Views: 56

didraro

Active member
exploziv DcSantos mersi de feedback! Le-am dat azi doza dubla de cal-mag si niste pk booster sa vedem daca isi revin. M-am uitat si la tricomi insa deocamdata sunt jumate clear si jumate cloudy nici urma de amber

DcSantos

Active member
Cu placere! La tricomi mai ai pana sa te uiti man,eu zic ca mai ai cam inca pe atat pana sa fie gata.

legalizeRO

Active member
Scuze ca scriu mult.
La primul grow nu trebuia sa te incurci cu supliment de PK , si nici pamantul ala nu arata super.
Stai sa citesc tot topicul.
Cand vrei sa grabesti o planta din urma, o topezi pe ea, chiar daca e mai mica, si le mai astepti pe celelalte. Le topezi in ordine inversa, nu?
Eu n-am patit sa se topeze singura o planta, dar na, oi fi avut noroc.
Da, ai avut un pamant infestat cu gnats. Pe langa alte defecte...
Cand ai infestare cu gnats nu mai poti avea incredere in deficientele afisate de planta, nici in nutrienti. Trebuie sa calaresti situatia cat mai bine pana la harvest, apoi arunci si curatenie generala. Daca era un pamant bun iti recomandam ceva nematode sa il recuperi, dar mai bine il arunci si iei ceva bun, mai aerat, sa se vada perlitul deasupra la maxim 5 cm intre bobite. Eu am gasit pamant bun in comert, de la firme serioase, testat pe alte plante. Gasesti si perlit separat, si adaugi tu. Ai grija sa nu inspiri praf de perlit deloc !!! Cauta de minim 5mm granulatie, dar daca gasesti ieftin ia de care e si mai cerni, sau pui asa, daca ti-e greu si nu e aproape praf...

La anumite lucruri trebuie totusi sa ne resemnam si sa cumparam fara compromisuri. Traim in Romania, asta e viata.
Sa mai zica baietii , si fetele daca sunt, alt pamant gata de folosit, bun pentru incepatori. Eu stiu Biobizz light mix, cumparat din EU. Nu e ieftin, dar nici scump.
Decat sa le dai PK boost, mai bine le dadeai benefice. Ai inceput bine cu Voodoo. Cand il termini sa cumperi alt produs. Tu deja trebuie sa-ti construiesti fungi, bacterii, nematode samd in sol, daca vrei organic. Eu nu folosesc decat strict Juice Grow Bloom, si mai dau bat guano dupa ce ajung sa cunosc o planta, sa ma joc cu ea. Nu PH+-, nu PK la sticla, nu cal mg. Ma refer strict la ce observ ca e stilul tau de crestere.
Tu le-ai dat prea putini nutrienti de la inceput, si apoi in functie si de ce ai avut in pamant si cand au fost disponibili, ce-au mai tras gnatsii...

Cu light mix doar o udare doua cu apa chioara (nu cu clor), si poti folosi acelasi pamant linistit mai multe grow-uri cu Iguana Juice, fara sa reglezi PH. O doza sigura e 2ml/L, valabil si in Grow, si in Bloom, si uzi cat crezi. Ajustezi 1,5-2.5 (la monstri) , in functie de evolutie. Poate altii ajung sa dea 3, sau chiar 4ml/L, cat recomanda producatorul, dar as vrea sa vad o planta udata cu 4ml/L.
Dupa ce se deregleaza PH-ul din sol, iti arata plantele, si suplimentezi cu dolomita, turba, dupa caz. Dar foarte rar faci chestia asta, atat timp cat e carnaval la tine in sol si nu adaugi alte tampenii.
De clor scapi si daca treci mana prin apa cateva secunde, dar recomand apa din natura, ca e vie. De fapt, de mai mult clor scapi asa, decat in 24 de ore, sub o anumita temperatura. Sursa, eu.

Fara gnats. Mi-au mancat viata intr-o vara, dar am luptat pentru pamant si am castigat, tot organic.
Am auzit ca si mantis sunt bune la gnats...
Tulpini mov mai au si din genetica, de frig ("noaptea !!!"). Mai face ea niste mutari, management de nutrienti, stres, mai face pe stramba. Bucati de tulpini mov sau vene mov sunt common. Streseaza-te si repara doar daca ai probleme. Pasi mici. Cu gnats nu poti avea incredere in nimic.
M-au facut cu o planta pe care o stiam pe de rost de vorbeam singur prin grow. Blestemate insecte.

Nici cand incep sa fie tricomii amber nu e gata, pentru ca din lipsa de experienta ce vezi tu e reflexia pistililor maro in tricomi.
Poate poti pune poze. Te ajut. Producatorul cand zice ca sunt gata?
Tu ai zis prima oara ca pe 5.02 le-ai bagat in floare, iar pe 22.02 ca au 7 zile. Pana la urma cum e?
Iti notezi tot ?

In loc sa le ancorezi cu plasa, recomand sarme ancorate de buza ghiveciului, sa le poti scoate individual oricand, sa ai acces facil pe dedesupt.
Rupe cate putin ce ai de rupt pana in ziua 21, apoi nu mai rupe nimic decat daca e imperativ. Stres inutil.
Lumina e prea jos. Plantele deja se bat cu gnats pe nutrienti, nu poti da mai mult ca nu dai doar ce lipseste. N-are ce face cu lumina ta.
Poate le poti trage pe alea mai inalte mai jos, sa fie cat mai egale.
Stai chil , nu te apasa prea tare. Tine lumina la 45 de cele de sus, si uda cu 2 Bloom pana la sfarsit.
Apoi dezinsectie amanuntita.
https://www.youtube.com/watch?v=9Z6D-j5alJc

Last edited:

didraro

Active member
Scuze ca scriu mult.
La primul grow nu trebuia sa te incurci cu supliment de PK , si nici pamantul ala nu arata super.
Stai sa citesc tot topicul.
Cand vrei sa grabesti o planta din urma, o topezi pe ea, chiar daca e mai mica, si le mai astepti pe celelalte. Le topezi in ordine inversa, nu?
Eu n-am patit sa se topeze singura o planta, dar na, oi fi avut noroc.
Da, ai avut un pamant infestat cu gnats. Pe langa alte defecte...
Cand ai infestare cu gnats nu mai poti avea incredere in deficientele afisate de planta, nici in nutrienti. Trebuie sa calaresti situatia cat mai bine pana la harvest, apoi arunci si curatenie generala. Daca era un pamant bun iti recomandam ceva nematode sa il recuperi, dar mai bine il arunci si iei ceva bun, mai aerat, sa se vada perlitul deasupra la maxim 5 cm intre bobite. Eu am gasit pamant bun in comert, de la firme serioase, testat pe alte plante. Gasesti si perlit separat, si adaugi tu. Ai grija sa nu inspiri praf de perlit deloc !!! Cauta de minim 5mm granulatie, dar daca gasesti ieftin ia de care e si mai cerni, sau pui asa, daca ti-e greu si nu e aproape praf...

La anumite lucruri trebuie totusi sa ne resemnam si sa cumparam fara compromisuri. Traim in Romania, asta e viata.
Sa mai zica baietii , si fetele daca sunt, alt pamant gata de folosit, bun pentru incepatori. Eu stiu Biobizz light mix, cumparat din EU. Nu e ieftin, dar nici scump.
Decat sa le dai PK boost, mai bine le dadeai benefice. Ai inceput bine cu Voodoo. Cand il termini sa cumperi alt produs. Tu deja trebuie sa-ti construiesti fungi, bacterii, nematode samd in sol, daca vrei organic. Eu nu folosesc decat strict Juice Grow Bloom, si mai dau bat guano dupa ce ajung sa cunosc o planta, sa ma joc cu ea. Nu PH+-, nu PK la sticla, nu cal mg. Ma refer strict la ce observ ca e stilul tau de crestere.
Tu le-ai dat prea putini nutrienti de la inceput, si apoi in functie si de ce ai avut in pamant si cand au fost disponibili, ce-au mai tras gnatsii...
Cu light mix doar o udare doua cu apa chioara (nu cu clor), si poti folosi acelasi pamant linistit mai multe grow-uri cu Iguana Juice, fara sa reglezi PH. O doza sigura e 2ml/L, valabil si in Grow, si in Bloom, si uzi cat crezi. Ajustezi 1,5-2.5 (la monstri) , in functie de evolutie. Poate altii ajung sa dea 3, sau chiar 4ml/L, cat recomanda producatorul, dar as vrea sa vad o planta udata cu 4ml/L.
Dupa ce se deregleaza PH-ul din sol, iti arata plantele, si suplimentezi cu dolomita, turba, dupa caz. Dar foarte rar faci chestia asta, atat timp cat e carnaval la tine in sol si nu adaugi alte tampenii.
De clor scapi si daca treci mana prin apa cateva secunde, dar recomand apa din natura, ca e vie.

Fara gnats. Mi-au mancat viata intr-o vara, dar am luptat pentru pamant si am castigat, tot organic.
Am auzit ca si mantis sunt bune la gnats...
Tulpini mov mai au si din genetica, de frig ("noaptea !!!"). Mai face ea niste mutari, management de nutrienti, stres, mai face pe stramba. Bucati de tulpini mov sau vene mov sunt common. Streseaza-te si repara doar daca ai probleme. Pasi mici. Cu gnats nu poti avea incredere in nimic.
M-au facut cu o planta pe care o stiam pe de rost de vorbeam singur prin grow. Blestemate insecte.

Nici cand incep sa fie tricomii amber nu e gata, pentru ca din lipsa de experienta ce vezi tu e reflexia pistililor maro in tricomi.
Poate poti pune poze. Te ajut. Producatorul cand zice ca sunt gata?
Tu ai zis prima oara ca pe 5.02 le-ai bagat in floare, iar pe 22.02 ca au 7 zile. Pana la urma cum e?
Iti notezi tot ?

In loc sa le ancorezi cu plasa, recomand sarme ancorate de buza ghiveciului, sa le poti scoate individual oricand, sa ai acces facil pe dedesupt.
Rupe cate putin ce ai de rupt pana in ziua 21, apoi nu mai rupe nimic decat daca e imperativ. Stres inutil.
Lumina e prea jos. Plantele deja se bat cu gnats pe nutrienti, nu poti da mai mult ca nu dai doar ce lipseste. N-are ce face cu lumina ta.
Poate le poti trage pe alea mai inalte mai jos, sa fie cat mai egale.
Stai chil , nu te apasa prea tare. Tine lumina la 45 de cele de sus, si uda cu 2 Bloom pana la sfarsit.
Apoi dezinsectie amanuntita.

Problema cu gnats pare ca s-a remediat dupa ce am adaugat banda aia galbena cum a sugerat zonele si nu am mai vazut niciunul dupa 4 sapt de veg, posibil sa mai fie in pamant, nu zic, dar cel putin eu nu ii vad la suprafata solului sau prin cort. Problema a fost de la inceput ca am luat prea putin pamant Natura agro si am completat cam 15-20 de cm la ultimul ghiveci(planta care a si stagtnat de la inceput) cu ceva pamant pe care il aveam pe acasa, sigur de acolo au aparut musculitele...mare gresala dar una pe care cu siguranta nu o voi repeta. Am fost surprins sa citesc ca nu ai vazut pana acum pe cineva care sa le dea 4ml/l, eu atat le dau acum si pare ca tot nu le ajunge...sau poate tocmai asta ii ca le dau prea mult :biglaugh: Daca citesti atent thread ul am mentionat intr-un post ca sunt in flower din 15.02 deci ma apropiu de sapt a 7-a, toata ideea cu grow ul asta este sa il duc la capat cu ceva bun de fumat si o cantitate ok...restul este bonus. Lumina este acum la 35cm de cel mai inalt mugure, zici ca este prea jos pt ele? Am doar 150w max de la ledurile astea

Last edited:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
omu cred ca vrea sa fumeze ceva cu cameleonu, gen! :joint:

Si ca sa nu uit! Modificare la anuntul precedent, schimbarile la forum vor incepe in jurul la 10 aprilie, si vor dura 48 ore. O intarziere de vreo 2 saptamani fata de ce era anuntat!

legalizeRO

Active member
In experienta mea 4ml/L e foarte mult, dar na, fiecare da cat poate... Citesti planta si ii dai cat cere.
Benzile alea galbene sunt foarte bune, dar nu te scapa de gnats. Ai oua in pamant care asteapta sa eclozeze cu prima ocazie. Astea-s perpetuum mobile. Cu nisip te legi la cap fara sa te doara.
Vezi ca baietii tin si recomanda la 30-35, dar ei sunt bazati, hranesc corect, stiu unde sa se uite si ce sa vada.
Doar 150W? Am vazut 1000W parca. A, e de 150W. Dar tot nu recomand asa aproape din prima.
Nici nu stii exact ce ai in pamant. Incepe corect, ai timp de probleme pe parcurs.

Last edited:

Latest posts

Latest posts