Acum incep poftele, o sa te trezeasca noaptea sa te trimita la cumparaturi dupa tot felul de gustari.
Cum e motane, ti-a trecut magnetofobia?
Pe tine la cat timp dupa ingerare te ia extractu'?
Yes the CBD delays the onset of the THC, reduces peak experiences, and lengthens the effects. If that is what you are looking for, it is very well known as all imported sifted hash has a mixture of CBD/THC in it. The question is if the same plants were grown as unseeded sinsemilla and any with CBD eliminated would the high be better? For me the answer is yes, I can not speak what you would like best, try eating it, your are a chef!
CBD does not improve the "high" unless you do not like getting real high, I do.
-SamS
Nu ma tem deloc, eu unul il fac cum trebuie si deci nu trec nici de 100 grade. Dar este destul de activ si asa, nedecarboxilat.
Tinctura loveste mult mai rau ca untul si se simte repede efectul. Dintre toate extractele asta mi se pare cel mai complex, chiar daca o tinctura buna iti va face gura punga de la prima picatura. E o vorba care zice : daca e medicament naturist, cu cat mai amar cu atat mai bine.
Grija la dinti - tinctura adera la smalt si I'll pateaza , iar nimanui nu-i plac dintii verzi.
Dintre toate extractele asta mi se pare cel mai complex, chiar daca o tinctura buna iti va face gura punga de la prima picatura.