Ai luat si BHO-ul in calcul? Mie ala mi se pare cel mai complex si intens si rapid, chiar daca e mai mult high decat stone, daca stai sa compari cu planta din care e facut.
Da, si nu prea. Dezavantajul ar fi purificarea lui, care nu e foarte complexa totusi, trebuie doar o pompa de vid si oleaca de cald ca sa fie rasina lichida.
Ma gandeam comparativ la CO2, care desi e mult mai complex, te scapa de potentialul toxic al butanului/hexanului.
Insa revin cu intrebarea: ai folosit BHO/tinctura nedecarboxilata? THCA/CBDA care va sa zica, fara a decarboxila planta inainte si fara a o fuma dupa? Ingerata vreau sa zic, desigur, nu tinuta in raft...
O sa dau eu un tincture report acusi, ca deja sta de cateva ceasuri niste frunza macinata in alcool de grane
Intre timp, trebuie sa recunosc ca e posibil sa ma fi inselat oarecum. Dozele mici din produsele astea cu CBD sunt mult mai acceptabile. Anume:
- lingurita de azi dimineata de la untul scapat la 170 de grade (poate nu a stat prea mult acolo, cine stie ), deci o scadere a dozei de vreo 5 ori, a fost mult mai acceptabila, fiind nu doar suportabila dar si placuta, in ciuda faptului ca te poate ... canapeliza.
Se pare ca ce e prea mult, e prea mult, si apare un fel de saturatie, in care o dai in revers.
- facand o socoteala sumara, si tinand cont ca 1ml de extract in glicerina, decarboxilat, facut acu vreo doua saptamani, era deja prea mult, inseamna ca 3-4 picaturi ar fi fost mai mult decat suficient. Ce sa mai vorbim de 5ml pe care i-am luat prima oara din extractul respectiv!
Inca nu stiu sigur cum e cu THC-ul in exces, insa CBD-ul este ... neplacut rau. Pentru mine.
Problema acum e ca ar trebui intr-adevar sa fac niste BHO, deoarece la unt si la tinctura e dificil de cuantizat - fara oleaca de cromatografie - cata substanta activa ai acolo. Urmeaza desigur si asta. Nu ca ar fi o problema, un kit de analiza nu e scump, si chiar mai am o placa si substantele prin dulap, dar... mai vedem.