What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Female Seeds Indoor Mix Grow by Sairu

G

Guest

Sairu, i jak tam ściełeś następne ? jak curring, jak ziółko w smaczku ? mozesz jakis update ? :D
Peace !

G

Guest

Ja chętnie dowiedziałbym się ile zebrałeś gotwego tematu?

Last edited:

sairu

Member
Podsumowanie:

- plant w kartonie: najprawdopodobniej graphefruit bo po zapachu przypominal zbior 38g. smak i zapach niepowtarzalny. wg znajomych najlepsze jaranie jakie palili w zyciu. multum trichomow. zapylona hermem z blueberry. wolno sie wkrecal, kop jak po kresce fety, energetyzujacy ze po kilka godzin sprzatalem po tym paleniu :) mam okolo 60 pestek na wymianke

-plant 2: nazwalem go rockbud. smieszny mutant ze zmutowanym genem wzrostu. osiagnal 40 cm wysokosci i nie wypelnil korzeniami nawet 7l donniczki. kwiaty zbite jak kalafior, srednia liczba trichomow. dobry material na experymenty, lub na parapet. pokolenie f2 takze ma w 100% (6 osobnikow na parapecie) zmutowany gen wzrostu. plon 15g. mam okolo 40 pestek na podmianke. kuruje sie

- blueberry: 38 g. shermiona w niewielkim stopniu. nie doszla do konca bo mi sie top glowny przyjaral.

- plant 4 i 5 podobnie jak blueberry mi sie przypalily i nie doszly do konca. plony po 28g i 32g. kuruja sie.

chetnych na podmianke pestek lub chetnych na freebee zapraszam na pm. do wybranych odezwe sie na pm.

pozdrawiam i do nastepnego....

Rafix

Member
sairu said:
akcja poboczna:
Dzisiaj pobralem klony po 1 z kazdej rosliny. akcja full spontan bez ukorzeniacza. zrobilem mikro szklarnie i zamiast ukorzeniacza uzylem bat guano. zobaczymy czy cos z tego wyjdzie.

i jak te klony, udalo sie?