What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Female Seeds Indoor Mix Grow by Sairu

kubstyl

Member
@sairu-kozackie roslinki :D ciekawe jakie odmiany to sie okaza :p a swoja drogą to trenowales roslinki jakos ?

kubstyl

Member
to z tych dwóch nie trenowanych bedziesz miał takie fajne choinki :D a ta mala roslinka w rogu, to nie przesadzasz jej ? wydaje sie byc w takiej malutkiej doniczce
pozdro

sairu

Member
to jest mutant. nawet nie wypelnil korzeniami tej malej donniczki wiec jeszcze poczekam z braku miejsca w boxie.

sairu

Member
DUPA!!!

powoli pokazuja sie preflowery. 1 okazuje sie byc 100% facetem 1 herm i narazie blueberry fem z dp i 1 z fs fem mix nie pokazaly jeszcze niczego.
mozliwe zeby z rzekomo feminizowanych nasion wyrosl meszczak?

kubstyl

Member
@sairu - szoook :/ dziwne zeby z nasion fem wyrosł ci facet :/ a moze to dlatego ze to jest ten indoor mix, sam nie wiem ....

A

akap13

Sairu, nie lam sie czlowiek, pocz(sz)ekaj z wywalanie meszczaka, czesto zdarza sie z nasion od fs, ze roslinka jest dupcia a wyrasta na niej meski kwiat

Korlic

Member
Sairu- tak jest to możliwe :) Nasiona femi dają 99,9% że trafisz na samice ;) Bodaj jak masz samca i zapylisz nim samice to nasiona będą femi. :p

sairu

Member
Je#$%e nasiona feminizowane. 5 nasion z mix fs i 1 blueberry z dp wszystkie sie zhermily. 100 % hermafrfodytow. czy to normalne? jest sens trzymac je wszyskie na nasiona? czy lepiej zamknac uprawe i kupic nowe pestki?
grrrr bad karma surrounding me last times :/

Fish131

Active member
Musisz startowac z nowym growem...
Hermafrodytyzm jest dziedziczny wiec jezeli je zostawisz na nasiona to nastepne pokolenie tez bedzie hermami ;/.
Przykro mi.

kubstyl

Member
@sairu- ja to samo mialem, z 7 roslinek jakie mialem, blubbleberry i krzyzowki (kali mist x arjans haze) x (oasis x lowryder) wyrosło mi 5 meskich i dwa hermy, tak sie wku***lem do h**ja ze masakra, i teraz zamowilem pestki cinnamon'a :D i dostalem gratis WW F2

G

Guest

kurde jakis ciezki niefart masz... ;( a dzieciaki sie nie zestresowaly jakos??? nigdy mi sie nie zdarzylo zeby z FS mi hermiak wyrosl tym bardziej meska roslina...

sairu

Member
na stronie fs przeczytalem ze czesto przy pokazywaniu preflowerow w nasionach feminizowanych pojawia sie kilka jajek ktore trzeba oberwac po czym roslina dalej rosnie jako zenska. zobacze jeszcze z jakies 2 tygodnie i zobacze czy kupowac nowe nasiona czy jechac dalej z tym co mam. dzisiaj jeszcze zarzuce fotki makro.

G

Guest

@ Sairu potwierdzam straszna lipa na maksa współczuje już dużo razy kupiłem z FS również mi sie nie zdarzyła żadna herm a o facecie nie wspomnę

sairu

Member
Dzien 37 / 11 flo

wydaje sie ze na 3 plantach pojedyncze jajka juz nie powstaja poza zenskim owlosieniem :) meszczak pokazal zenskie kwiatki wiec to raczej bedzie typowy herm. dzisiaj poobrywalem z niego jajca i w najblizszym tygodniu sie okaze czy beda powstawaly nastepne kulki.

ostatnia fotka to typowy zenski kwiat ale zmutowany lekko bo sie nie krzaczy i strasznie powoli rosnie.

sairu

Member
Dzien 40/14

Dobre nowiny. 4/5 roslin w tym moja ukochana blueberry zaczely ladnie kwitnac i wyglada na to ze nie beda sie dluzej hermily. 1 plancik nietrimowany pokazal pare jajek (okolo 5-6) i byc moze pojdzie na makumbe za 2 tygodnie. to i tak duzo lepsze wiesci niz z przed paru dni gdzie myslalem ze cala uprawa bedie porazka. ponizszy plancik zaczal juz laadnie kwitnac. reszta sie troche ociaga choc wloskow przybywa.

kubstyl

Member
no to gratuluje sairu, że wszystko sie wyklarowało :D bede śledził na bieżąco twojego growloga...
pozdro

Latest posts

Latest posts