What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Една "тъпа" тема

Astral

Member
хахаха...баси тия снимки и с микроскоп да ги гледам пак няма нищо да видя:laughing:... другия път ги снимай от втория етаж:laughing:

Ще съм благодарен на някой наистина добър в химията,ако го приведе с думи на бг,NO3Ag-S2O3Na2
Тука ще е интересно наистина:tiphat:

Makiaveli

Member
хахаха...баси тия снимки и с микроскоп да ги гледам пак няма нищо да видя:laughing:... другия път ги снимай от втория етаж:laughing:

Тука ще е интересно наистина:tiphat:

мога и от покрива да ги цъкна приятелю искаш ли?
ако не можеш да помогнеш, то поне не нажижявай?
окей???:tiphat:

Astral

Member
ок ще ти го кажа по-простичко...имаш проблем...търсиш решение...очакваш помощ...до тук добре.Предполага се,че си заинтересован за което...може да си направиш труда да покажеш въпросния проблем така както на няколко пъти ти показваха какво е мъжко съцветие...и до тук добре...ся немога да те разбера кво се нервиш и ми избухваш...аз се шегувах все пак...добре е да се смее човек...особено в трудни моменти.
ПС. снимката от покрива ме заинтригува :)

Makiaveli

Member
ок ще ти го кажа по-простичко...имаш проблем...търсиш решение...очакваш помощ...до тук добре.Предполага се,че си заинтересован за което...може да си направиш труда да покажеш въпросния проблем така както на няколко пъти ти показваха какво е мъжко съцветие...и до тук добре...ся немога да те разбера кво се нервиш и ми избухваш...аз се шегувах все пак...добре е да се смее човек...особено в трудни моменти.
ПС. снимката от покрива ме заинтригува :)

точно поради този факт, който ти не можа да разбереш, набавих снимка от гоогле, как точно изглежда китката ми реално 1:1. в детайли!
и сега какво като нямам с какво да направя хубава снимка, просто се опитах да доближа проблеми си възможно най близко, понеже както казах нямам с кво да фокусирам мамкаму.

бтв: бях доста любезен мисля, и не съм се нервил братче.
пийс!

Astral

Member
:tiphat: пропуснал съм я...и все пак няма да е зле да покажеш твоя снимка според мен...опрашването е твърде възможно.Опрашвало ми се е растение в стая без мъжки в радиус от много километри...само няколко семки и толкова...не отричам варианта с хермито,който изглежда доста възможен предвид казаното по-назад в темата
peace

Makiaveli

Member
ето това предствлява отвратителния банан, който не го пожелавам на никой да го среща по доматите си!:tiphat:

Attachments

• 16562.jpg
    16562.jpg
    12.9 KB · Views: 20

focktor

Member
ето това предствлява отвратителния банан, който не го пожелавам на никой да го среща по доматите си!:tiphat:
Доста къснично си го видял.Предполагам е опрашил всичко вече.

Точно.От твойте ли е?Банана вече е отворен,което значи,че някъде ще има семена по това растение от което е.:tiphat:

Makiaveli

Member
mjgrow10aa_01.jpg

учудва ме ,че не си запознат с мъжките полови органи на канабиса ^^ аз имам калитарски късмет и почти винаги 90% от плевелите ми стават мъжки каквото и да правя...тази година ще видя кво ще стане с фемките на грийн хаус...дано не станат хермита и те...за сега са добре ,но има още време шанса пак да ме надцака
:D

естествено, че съм запознат с половите оргъни на гадните мъжкари пич, но до днес не бях запознат какво точно има в грозните им топчици, е явно са тия кофти банани, кадето се явяват по хермито. мисля че това е полезно да се знае ;) и след като никой не можа да ми покаже снимки и да ми поясни какво точно представлява тази гадост, ето помагам на някой в беда като мен.

Attachments

• orhuys.jpg
    orhuys.jpg
    45.2 KB · Views: 21

focktor

Member
Приблизително много,има вид на 3-4 седмица и зависи от сорта.:tiphat:
Питам за да знам кога да почна с Топмакс-а :)
И дали да му давам вече по 3мл. Биоблум. Дават го ,от 4тата седмица от цъфтежа.

doje

Member
Добре хора според мен е възможно растение без да се е опрашило да ражда семки. Не сте ли си копували много чук коз в който има семки ама е напушвал , ето давам ви пример мойто растение няма как да бъде опрашено , няма принзнаци на мъжки органи,но ражда семки... Според мен си е възможно но може и да греша заинтересован съм дали е така ?

focktor

Member
Добре хора според мен е възможно растение без да се е опрашило да ражда семки. Не сте ли си копували много чук коз в който има семки ама е напушвал , ето давам ви пример мойто растение няма как да бъде опрашено , няма принзнаци на мъжки органи,но ражда семки... Според мен си е възможно но може и да греша заинтересован съм дали е така ?
Вятъра може да ти докара прашец ,от Африка.Несекомите могат и от Китай.В аутдора всичко е възможно!

damyanek

Member
естествено, че съм запознат с половите оргъни на гадните мъжкари пич, но до днес не бях запознат какво точно има в грозните им топчици, е явно са тия кофти банани, кадето се явяват по хермито. мисля че това е полезно да се знае ;) и след като никой не можа да ми покаже снимки и да ми поясни какво точно представлява тази гадост, ето помагам на някой в беда като мен.

като ти се опраши така херми е брада,но съм чел ,че после семките са ти фемки :jump:тука някой беше повдигнал и темата за процеса на феминизация...ей тука има някво инфо даже някой ако има повече време може да преведе >>> http://www.growweedeasy.com/how-to-make-your-own-feminized-marijuana%20seeds <<<...ако няма вече такава тема де...не съм срещал :dance013: така или иначе сега можеш или да го откъснеш и да си го изпушиш или да се надяваш да не почне да храни много семки ;) :tiphat:

Вятъра може да ти докара прашец ,от Африка.Несекомите могат и от Китай.В аутдора всичко е възможно!

щеше да е добре да се опрашват с някви сортове от там...но моите само с жмуляци се опрашват и на следващата година за нищо не стават...единственото нещо което не ми харесва във външното отглеждане...

Фемки не,хермита с много малък % женски(дестабилизирани),които при лек стрес наточват пишки.В статийката споменават за колоидално сребро(остарял неефективен метод,като гибералина),който се предполага че е метода звезда:moon:.Със сребърни монетки,жички,батерийки и дест.вода работата не става.Тогава питам аз,а защо всеки не си ги прави,като е толкова лесно?:tiphat:

doje

Member
Отрязах няколко главички,те все още са много малки и не са сплъстени,понеже исках бързо да пуша и да видя дали важи този храст,увих ги в хартия и ги изсуших в микровълновата.
Изпуших ги,но ме мотна съвсем леко?

Възможно ли е да не са хванали заради това,че са малки или от микровълновата. Или просто растението ми е плява ??????

doje

Member

Главите който изпуших бяха толко голями, моля помогнете :((((((

damyanek

Member
@doje всеки един метод на сушене който е неестествен ти намаля в пъти качеството ^^ а и ако е оутдоор растенията тепърва почват да трупат,така че въоръжи се с търпение и не си съсипвай растението :)

doje

Member
@danyanek Благодаря ти за точния отговор надявам се качеството да се подобри , пък и главите да станат доволни.Все още храста расте нависочина и ражда глави,предполагам,че скоро ще спре и ще почнат да растат главите.

Latest posts

Latest posts